Neviem či vôbec budem schopný...

Príspevok v téme: Neviem či vôbec budem schopný...
TajnaPrezyvvka21

Ahojte, tak trochu ma poslednou dobou trápi otázka vzťahov. Ešte nikdy som nemal vzťah a neviem, že či vôbec budem schopný... niekomu veriť. Keď vidím, čo všetko sa okolo mňa deje, tak je do plaču a na vracanie zároveň.

Neviem, že či budem schopný sa do niekoho zaľúbiť v tom pravom zmysle slova. Za celý život sa mi takýmto spôsobom páčili asi len 2 ženy - tak, že som na ne nemyslel len sexuálne, ale to už je preč. Vždy ma to rýchlo prešlo, netrvalo to ani pár dní, rýchlo som sa z toho otrepal.

Dosť často nadávam na opačné pohlavie za to, že je moc vyberavé, náročné a ničoho si neváži a podvádza atď. A je to z veľkej časti pravda, keď sa pozriem na tie dnešné baby/ženy, manželstvá, vzťahy... tak je to hnus velebnosti... A to ma odrázda od toho aby som sa do nejakej zaľúbil, príležitostí som mal viac, ale vždy som to stopl skôr ako to začalo. Vždy si všetko racionálne vysvetlím tým, že tých pár krásných chvíľ by mi nestálo za to trápenie, ktoré nasleduje potom.,..

Som asi naivný idealista, ale ja si to predstavujem tak, že vzťah by mal byť len jeden a mal by trvať do konca života. A som ešte väčší hlupák, keď dúfam a predstavujem si, že raz sa mi to podarí... možno pre to, že mám rodičov, ktorí sú spolu už viac ako 20 rokov, kto vie....

Ale trápi ma to, že ten svet je dnes tak pokazený, že ženy sú také skazené... aj keď mi nejaká prejaví záujem tak ju pošlem do p****, pretože viem, že by sa to aj tak skončilo. To už mám v sebe asi takú psychologickú obranu alebo čo, že vždy sa mi spustí alarm, ktorý zabráni pohrome.

Nikdy som sa do nikoho vážne nezaľúbil a neviem že či toho budem schopný... nedokážem to v dnešnom svete, kde sa nikomu nedá veriť :(

nnnuuu

Mal by si vidieť viac za horizont, ako vzťahy sú také všelijaké, ale keď budeš mať svoje deti, tak hádam im budeš môcť veriť a nikdy sa v nich isto nesklameš. Aj tie cudzie osoby pri nich si budeš isto vážiť, lebo tak je to ok. Aj s deťmi je sranda, nebuď až taký pesimista!:-)

Trencanka

Hovorim uprimne. Keby som vedela, ake velke sklamanie ma caka od cloveka, ktoremu som verila a uz jednu sancu kedysi davno dala a teraz ......
......prakticky na stare kolena sa s tymto tak t a a a a z k o zmierit. Detom ani neradim, aby zakladali manzelstva. Nema to cenu. Viem, ze to vyznieva hrozne, ale dnes vazne vsetci idu len "po penazach" a po sexe.
Dala som vsetko do rodiny, do vztahu , lasku, peniaze, zdravie, cas .....naivka naivna.
Mlada s tymto rozumom uz nebudem.............. Neviem, k comu ma tato trpka skusenost mala posunut.
Rozmyslite si, komu davate dusu.

Alessandra99

Ahoj TajnaPrezyvka.

Nie si Sam so svojimi nazormi, myslienkami :) Skazene su vztahy a zkazili sme ich my ludia...

Tiez mam taku ideu , ze vztah by mal byt jeden a do konca zivota :)

"Lepsie zit Sam a v pokoji ako s niekym, kto bude cloveku nicit nervy." - to je moj nazor :)

Netrap sa nad nejakou zalubenostou. Ani ja som nikdy nebola zalubena a vobec neviem aky to je pocit.

Nech sa ti dariiii ! :)