Ako sa zbavit vší?

Súvisiaci obsah

alex235

Ďakujem za radu, mravcek:)Ale aké mala potom vlasy? Ja ich mám po tomo hnusnom šampóne už dosť zničené, nechcem, aby to bolo ešte horšie, ale ďakujem

mravcek

je to sice neuveritelne.. ale moja kamoska mala vsi.. aaa viete co pouzila?? obycajnu ALPU!!.. fakt.. neeorobim si srandu.. alpu si nalejete do vlasov..a prikryjete mikrotenovym sackom.. pockate urcitu dobu a splachnete.. vyskusaj to kocka a uvidis ze to pojde prec.:) drzim prsty.:)daj vediet jak to dopadlo

alex235

Farbenie vlasov na vši nepomáha. Ja som si vlasy nafarbila, dúfala som, že budem mať konečne pokoj. Skúšala som aj šampón Parasidose, ale ten tiež nie je veľmi účinný. Je mi to dosť nepríjemné. Prosím o radu

mia

ahojte, ortosan sa vraj už nevyrába ale našli sme ho takisto v predajni pre psov až po ňom sme mali po všiach. predtým sme skúsili všetko čo existuje i tie najdrahšie prípravky a vyčesali sme po nich živé vši, vraj žiadny prípravok neučinkuje na hnidy preto sa musí striekanie pravidelne opakovať. ortosan fungoval

petrix

Takze mozem sa zase pripojit a oznamit vysledok nasho boja so vsami z minuleho leta.Potvrdzujem,ze jedine NEEMOXAN pomohol,ale za pomoci manualneho vycesavania.Nezabral ani DIFUSIL H,ani ocot,ani lieh ani PARASIDOSE.ORTOSAN sa mi bohuzial nepodarilo poznahat.

lenochod

ahojte uz aj ja bojujem so svami teraz vecer mi mamka zafarbila vlasy ze vraj to pomaha a niektorym sa to podarilo uz ich nemaju skuste to a mam iba 10 rokov a to nevadi ked niekomu mladsiemu zafarbite vlasY sampony neucinkuju ale viskusala som olej HEDRIN a trosku to pomaha

lucka

awojte ja som prisla so skoly a susedka mi povedala ze su v skole vsi a ze jej mladsiej sestre uz aj v skole pani ucitelka pozerala hlavu.. velmi sa bojim ze ich aj ja dostanem . tak skuste si zafarbit vlasy so samponom schwartzkopf ucinkuje to... tak zatial pa keby som daco zistila dam vam vediet

mirkaf

moja dcera to ma uz treti krat od zaciatku sk.roka.ale pouzila som PARASIDOSE sampon,no nebolo to nic moc,potom som vyskusala NEEMOXAN balzam,a ten sa mi zda ucinnejsi,a ja som to dostala tiez a ze na farbene vlasy vsi nejdu,to som sa na to fakt spoliehala.

Najčítanejšie články