uz 3 tyzdne mam problemy s hlavou a neviem co mam robit poradte !
Ako sa zbavit vší?
Mozno som staromodny a uvedomujem si, ze pre zeny su vlasy dolezitejsie, ale co takto si vlasy ostrihat ( ked uz nie uplne na jezka ) tak aspon skratit na niekolko centimetrov a bude po vsiach... Prosim nekamenujte ma, ale ostrihanim sa ich zbavite na dobro a vlasy opat dorastu ;)
Už som to radšej vyskúšala, po prvom dni som ešte vyčesala jednu, dnes som sa ich snažila ,,opiť" zasa, no uvidiím, čo to spraví. Hádam to už pomôže...
alex: to sa da vydrzat... aaaa nestipe toooo az tak velmi.. ale ked sa chces zbavit vsi tak to naozaj vyskusajj
S tou alpou by som to aj skúsila, ale bojím sa, že by to dosť štípalo. Celú hlavu mám rozškrábanú od hrebeňa a dosť podráždenú zo šampónu...
tiez sme mali tento problem, synovia pravdepodobne doniesli zo skoly. Osvedcil sa mi hedrin, ktory treba zopakovat, ale staci ak zostane ziva nejaka hnida a ta do dvoch ci troch tyzdnov narobi sarapatu.Ale najucinnejsi je spolu s hedrinom vsivacik, hrebienok. Kazdy den som aj dva krat za den, hlavne vecer vycesavala a pomackala aj dospele aj hnidy, tato tema je aj na google, vsi
GARDENIA: tu alpu odporucam aj ja...mala som taketo problemy a vsi som sa zbavila behom 2 dni. po tyzdni treba tuto kuru este opakovat. alpa je vyse 60%ny alkohol a tak tie zvieratka spali a zadusi, popripade opije:D:D vlasy som znicene nemala, ale naopak- uplne cistucke a bez lupin... :)vela stastia
4gardenia: mno vies ze boli trosku suche.. ale tak neobetujes to radsej?? lepsie mat suche ako zavsivavene.... fakt ak su nejake problemy so vsami.. toto zaberie na 100%..pekny den..