Ako sa zbavit vší?

Súvisiaci obsah

lenko

mám už vyše mesiaca vši a neviem sa ich zbaviť ak má niekto dobrú radu prosím píšte ja som už naozaj zúfalá

kenpachy

Mozno som staromodny a uvedomujem si, ze pre zeny su vlasy dolezitejsie, ale co takto si vlasy ostrihat ( ked uz nie uplne na jezka ) tak aspon skratit na niekolko centimetrov a bude po vsiach... Prosim nekamenujte ma, ale ostrihanim sa ich zbavite na dobro a vlasy opat dorastu ;)

alex235

Už som to radšej vyskúšala, po prvom dni som ešte vyčesala jednu, dnes som sa ich snažila ,,opiť" zasa, no uvidiím, čo to spraví. Hádam to už pomôže...

edita.m.

Kto má dobré skusenosti s PARASODISE samponom?Ja preventívne som si umyla vlasy dcérkam,zatial vši nemaju.V ich triede maju to stále tie isté žiačky.Je to len zázrak ze moje este nedostali alebo vdaka ucinku samponu?

alex235

S tou alpou by som to aj skúsila, ale bojím sa, že by to dosť štípalo. Celú hlavu mám rozškrábanú od hrebeňa a dosť podráždenú zo šampónu...

danae

tiez sme mali tento problem, synovia pravdepodobne doniesli zo skoly. Osvedcil sa mi hedrin, ktory treba zopakovat, ale staci ak zostane ziva nejaka hnida a ta do dvoch ci troch tyzdnov narobi sarapatu.Ale najucinnejsi je spolu s hedrinom vsivacik, hrebienok. Kazdy den som aj dva krat za den, hlavne vecer vycesavala a pomackala aj dospele aj hnidy, tato tema je aj na google, vsi

vsicka

GARDENIA: tu alpu odporucam aj ja...mala som taketo problemy a vsi som sa zbavila behom 2 dni. po tyzdni treba tuto kuru este opakovat. alpa je vyse 60%ny alkohol a tak tie zvieratka spali a zadusi, popripade opije:D:D vlasy som znicene nemala, ale naopak- uplne cistucke a bez lupin... :)vela stastia

mravcek

4gardenia: mno vies ze boli trosku suche.. ale tak neobetujes to radsej?? lepsie mat suche ako zavsivavene.... fakt ak su nejake problemy so vsami.. toto zaberie na 100%..pekny den..

Najčítanejšie články