STALE CHORY

Príspevok v téme: STALE CHORY
Chorlavy

Caute od minuleho roka som v kolotoci opakovane choroby prinpsovych dutin hrdlo pokasliavanie robili mi prinosove dutiny a aj prepazku jem veci na imunitu. Podla testov vsetko v poriadku ziadne zvysene hodnoty. Uz som trosku zufali z toho vsetkeho ked mesiac som zdravy a zasa a teplota sa mi drzi na 37 nerozumiem jem aj enzymi mal som opakovane antibiotika. Mandle nemam uz su vonku par rokov. Diky za rady.

sabina789

oslabena imunita, nic moc, ked to chces riesit tak sa priprav ze to nebude ani rychlo ani lacno... vraj je super wobenzym, ten si chvali svokra (72)), berie ho uz roky a zdravie ma teda asi lepsie ako ja :D :D

zaabka

Niesi náhodou v dlhodobom strese?? Nedusi ta niečo???

Skus vylučit mliečne výrobky, hlavne mlieko samotné(ak ho pijes), menej sladkého.

ZÁZVOR je super, nielen na bežne prechladnutie,škorica, klinčeky..

ríbezlova štava, šípkový čaj, rakytnik, echinacea, acerola, ibištek..ked sme boli deti užívali sme sirup Imunoglukan aj kvapky Imunal, skvele pomáhali.

Počas sprchy si nakvapkaj nejaký olejček, napr.eukalyptus, skombinuje sa to s tou parou a v podstate to budeš akoby inhalovať počas umývania.

Bylinky
-na hrdlo (repik+šalvia)
-na kašeľ (skorocel+materina dúška, čaj fenikel, rasca, aníz)
-na celkove uvoľnenie(medovka+rumanček)
-na vypotenie(šípka, lipa, baza)

Pozor!!! Baza aj medovka môžu znižovat tlak !!!

Dorota78

Enzymy pomahaju, len musi byt clovek trpezlivy. Nejde to zo dna na den. Je nutne ich uzivat dlhsie obdobie, aby zaucinkoval. Minuly rok som mala oslabenu imunitu a bola chora. Mamina mi darovala wobenzym. Brala som ho niekolko mesiacov a imunita sa mi vzmohla.

veron21

Ani enzymy ti nezabrali? Mala som podobny problem, tiez som mala oslabenu imunitu a zacala som brat wobenzym a nastastie mi pomohol

fezoj78

Všetký choroby sa dajú liečiť.Aj rakovina.Samozrejme pokiaľ nie je v pokročilom štádiu.Dôvod prečo sú rôzne choroby sú rôzne parazity v ľudskom tele.Pokiaľ sa tieto parazity odstránia,človek ozdravie.V Trnave je pán ktorý sa zaoberá oslabenou imunitou.Meno tu z určitých dôvodov nebudem písať.Viac informácii na emaili jogo78@centrum.sk

Chorlavy

Klima tam neni kuchyna davam si pozor ab ysom dychal nosom tiez sal aby bol vzduch co najteplejsi a tak snazim sa fakt obliekat dobre mne je najvacsia zahada ta choroba ze imunita ok krvne testy ok infekty ok nerozumiek tomu snazim sa davat cecka kktiny ale nejak nepoxitujem zlepsenie.