Caute od minuleho roka som v kolotoci opakovane choroby prinpsovych dutin hrdlo pokasliavanie robili mi prinosove dutiny a aj prepazku jem veci na imunitu. Podla testov vsetko v poriadku ziadne zvysene hodnoty. Uz som trosku zufali z toho vsetkeho ked mesiac som zdravy a zasa a teplota sa mi drzi na 37 nerozumiem jem aj enzymi mal som opakovane antibiotika. Mandle nemam uz su vonku par rokov. Diky za rady.
STALE CHORY
kde pracujes? nerobis v klimatizovanom prostredí? to može byť problem,... ja som tiez hakliva, takze na krku mam vzdy satku už , na hlave kapucnu, lebo mi prefukne vánok uši, zuby..a bolia ma hned mam prievan...
Asi si chytil nejakú špecialitku, ak ťa to tak dlho drží. Tak ti aspoň poprajem skoré uzdravenie už keď ti najskôr nebudem vedieť poradiť:-)
Chcel by som pred tym som cvicil bol som v dobrej kondicii vsetko super nebol som vobec chory toto je premna zahada co to je som v kolotoci do okola prechladnem. Neviem sa dat do kopy lebo neviem co mi je vsetky testy nasvedcuju ze som zdravy jak ryba.... bohuzal realita je ina idem von trochu zaprsi zafuka a, uz so mzasa nejaky nakapaty. Poznate nejaky ekrazit co ma da do kopy uz nechcem antibiotika. Dik
Nechcem byť netaktný, ale teraz je už neskoro plakať nad rozliatym mliekom. Dostaň sa najprv z tých problémov a potom pre seba niečo rob, choď von aspoň na 15 minút denne. Tvoja vírusová databáza bude stále aktualizovaná a nebudeš mať také problémy, o akých píšeš.