Muzska prostitucia

Príspevok v téme: Muzska prostitucia
Tadeas23

Ahojte. Prosim musim sa niekomu zdoverit. Mam 23 a ukoncene stredoskolske vzdelanie. Pracu som si po ukonceny skoly nenasiel. Posielal som zivotopisy ale nic..Bol som zufaly nechcel som byt zavislak na matke. Vyskusal som si dat plateny inzerat na web stranku. Zatocil som sa do bludneho kolotoca a neviem vyjst z neho von..Hnusim sa sam sebe uz co robim. Nefetujem ani nic podobne. Skor davam peniaze na handry a nepotrebne veci. Poradte ako sa mam zaradit do normalneho zivota ako kazdy.

ides

Jedine odist robit do zahranicia. Napriklad do Rakuska na stavbu, tam netreba ziade extra vzdelanie. Ked nevies jazyk, oplati sa zacat s opatrovanim deti a robit to rok, kym dosiahnes komunikativnu nemcinu. Mozes do Anglicka, do supermarketov vykladat tovar, ale v Anglicku je aj vela fabrik a robotu ziskas cez anglicku agenturu, no musis tam mat niekoho znameho, kto ta u seba ubytuje, pomoze s vybavenim poistovne a tych zakladnych veci, aby si dostal cislo poistenca, pomoze ti s najdenim si roboty cez agenturu, a tak. To by si mal omnoho lahsie ako v Rakusku na stavbe makat. Kedze si bol raz uz zvyknute na "riadne prachy", lebo z muzskej prostitucie su fantasticke zisky, tak za mizernu slovensku minimalnu mzdu uz nebudes robit podla mna, preto navrhujem zahranicie. Kto si raz zvykol na zarabanie vysokych sum penazi, ten uz za zarabanim malych sum nepojde. Ktori odisli zo Slovenska, odisli preto, lebo si mysleli, ze si v tom Anglicku nasetria na byt, ale uz sa nevratili. Lebo kupili by byt, ale co potom? Za tri stovky do konca zivota robit? To uz nikto z nich nechce. Tak zostali tam, kde su a urobili dobre. ides

popelnik

Whisper pracovat si mohla ale mat vlastny byt jedine tak za podpory rodicov zlatko. Ja tiez take pipiny poznam co byvaju vo vlastnom ale bez financovania rodicov by nemali nic. Dokonca poznam jednu co po materskej nikde nepracuje, doma na riti sedi, len fotky viem davat na FB a rodicia jej z vlastneho platia byt kedze sa rozviedla, takze tak.
Tadeas, mna zaujima ci si robil prostituta zenam alebo muzom, ci aj aj? Vies ked padnes to bahna je tazke sa odtial dostat, to mas ako s drogovo ci alkoholovo zavislimi ci gamblermi. Musis byt velmi silny clovek aby si to zvladol sam.

Dominika99999

Whisper

Mňa by veľmi zaujímalo ty ako 23ročna a už si mala svoj vlastný byt ..veď nehnuteľnosti sa vo väčších mestách predávajú za nehorázne sumy to by si musela pracovať roky aby si si našetrila na byt a podotýkam tu na Slovensku je to dosť ťažké ..takže pochybujem ..(skôr si di zobrala na byt hypotéku tým pádom byt nieje tvoj vlastný popr ti niekto pomohol ) takže tvoj argument s bytom má troška zaskočil ale budiš ..

WHISPER

a na aké pozicie si si posielal tie zivotopisy???
na riadite banky? koho chceš ojebať že si si nevedel nájsť robotu? ja v tvojom veku som uz pracovala roky a uz mala vlastny byt....

netrep kraviny ze si si nevedel nájsť robotu,
otvor si profesia.sk.. peugeot v TN, VW v BA ponukaju aj ubytko a mnoho dalsich podobnych zavodov... alebo mozes ist do zahranicia...

Ciciak56

Tak neseď na riti pri matke ale choď robiť niečo osožné.Napríklad operátora čašníka a podobne.Nie každý musí robiť to čo ho nebaví.

Manisha201

Hi. I am 21 years old from Russia I am 170 cm tall, brunette with green eyes. I start playing on webcams from 15 to 19 for free. I am juicy peach ^^. Sociable, beauty and I love dancing
-odkaz odstránený-