ako by ste sa k partnerovi zachovali vy na mojom mieste?

Príspevok v téme: ako by ste sa k partnerovi zachovali vy na mojom mieste?
macicka91

zdravim

ako by ste sa zachovali vy iba normalne komentare plz, nemam velmi chut citat nieco mimo temu

sme s priatelom spolu 5 rokov, nikdy nechodil von s kamosmi, len fakt raz za rok.Akceptujem vsetko.Praveze mu poviem zavse nech ide von si vyvetrat hlavu.
Neopija sa,ale vypije si rad ked moze
Od pondelka som chora a on kedze pracuje v inom meste cca 50 km od nas, chodi na tyzdnovky, tak odisiel a ja som velmi chora, len so sestrou doma( rodicov nemame uz). keby nebolo sestry a babky tak neviem ako by som bola na tom a kto by mi pomohol,
nechava ma samu, ked som chora. Viem, ze si nemoze vzat volno vzdy ked som chorlava ale toto je vaznejsie ako obycajna nadcha ci chripka
oznamil mi v utorok vecer ze stredu vecer pojde sa zabavit s kamosmi do baru na jedno pivo je pivar vravim mu ok chod sak nebudes dlho na to on ze nie
Skajpujeme kazdy vecer aby ste boli v obraze
Potom mi teda vcera volal o 16 ze teda ide z roboty s nimi na pivo, ze vecer bude onlajn.

povedala som ok
opytal sa ako sa mam a inak nic.

z piva mi pisal sms, asi kazdu hodinu ze co robim co on robi ze ma pozdravuju kamosi ze im tam chybam, toto hovorit cloveku co musi lezat doma v horuckach?! bezcitne
ako rada by som bola pri nom!
odpisala som mu na smsky.
avsak postupne 8 hdin 10- jeho stale nikde. napisala som mu teda kedy ako chce skajpovat ze pojdem pomaly uz aj spat
na to odpisal ze za chviku mi zavola..bolo 22 50 ked zavolal..ze az teras ide dom na ubytovnu
bol znacne pripity vytiahla som zneho ze vypil 7 piv pocas vecera a poldecko
ok ako mne to neva ale ked ja som chora doma a on si ide takto sa zabavit? a dneska rano do roboty zas musel a tak sme volali asi 15 min bez skajpovania on ze ako sa mam a ja ze nanic lebo som mala bolesti a horucku bola som podtazdena z neho ze tak dlho tam bol s nimi namiesto toho aby aspon sme zawajbrovali alebo zaskajpovali a videl ma, ani vidiet ma nepotreboval!ci vobec zijem a v akom som stave

tak som mu povedala ze jak si to predstavuje ze ja chora doma len so sestrou ktora sa musi o mna starat a on si chode kaje taje
on ze nesere na mna a ze nech sa nehnevam ale ze sa nedalo skor odist ze kecali a pili.... to ako vazne?!nedalo sa skor odist? tak poviem do faka ze mam choru priatelku musim ss nou zavolat idem dom nepatri sa aby som tu vysedaval do noci...nestalo sa. vytkla som mu to. a on mi povedal ze sa spravam ako male naivne rozmaznane soplave decko
inak ako tieto krepiny mi rozrpava uz xtykrat ke d mu cosi vytykam

mimochodom toto spravil uz asi styry razy aj na narodky mi to urobil ze nebiol doma a radsej na party s nimi ale inak ako mna nezanedbava takto stale ale proste vadi mi ze bol tam a nie pri mne ked som este aj chora!!!

na jeho mieste by ma para koni nedostala von ked moj mdrahy by bol chory keby som nemohla byt pri nom zavse by som aspon zavolala, zaskajpovala chcela ho viidet aspon cez obraz, rozveselit ho ako sa ma . ani s kamosku na kavu by som nesla

alebo aj minule bol na sluzobke v zahranici na dva tyzdne..a siel v piatok vecer do baru sa zabavit s kolegami a ja sama doma zase, opat chora,..( mam teraz zdravotne tazkosti) to bolo asi v lete toto co sa udialo.
a on tiez slubil budeme skajpovat ano chbyas mi zavolame chcem ta pocut vecer som skoro doma...dosiel domov 23 45...a uz sme ani neskajpovali ani nic..len hodil sms ze je uz doma..
ako by ste sa zachovali vy? sak nie som decko a neni normalne to co robi on? je bezcharakterny ci mu na mne nezalezi?p

plz vyjadrite sa

Laurora

Macicka, prosim ta este raz si precitaj vsetko co si napisala. Pises to takym totalne zaujatym a hysterickym sposobom, preto ludia reaguju tak ako reaguju. Nevidis nic len to, ze ty kralovna sveta si strasne chora a on sa ide opit s kamosmi. Vies moja, stretol sa s kamosmi je kamaratsky, spolocensky, mne sa tiez tazko odchadza z baru dal si 7 piv co je v pohode podla mna a o 23 isiel domov, co je total slusny cas...no prepac, ja hocikedy chodim z baru domov o 2 a partner mi to absolutne nevycita. V kuse ti pisal, nie je to bezcitne, ze ti napisal, ze je tam dobre, napisal ti predsa, ze je smuty, ze tam nemozes byt, chybala si mu, myslel na teba... Este aj chcel si s tebou zavolat a nebolo to tak neskoro preboha! Aj ja som bola chora uz 100 x, mala som 40-ky teploty tiez skoro na nemocnicu a co teraz sa maju vsetci poskladat z toho? Dore ti tu ludia napisali, robis z komara somara a znie to cele akoby si mala pod 20 rokov a fakt akoby si bola este nevyspele a rozmaznane dieta. Ak mas trosku sebareflexie, priznaj si, ze to fakt prehanas a na tvojom mieste by som sa aj priatelovi ospravedlnila, ze si reagovala takto prehnane. Jasne, ze je k tebe teraz odmerany co cakas??? Ved sa k nemu spravas ako k debilovi co ma bezat domov lebo ty si chora a ma sediet doma a skajpovat s tebou cely vecer...ty teraz nemas ani co skajpovat ked si taka chora, ze ti nemocnica hrozi. Mas sa liecit a nevymyslat blbosti. Ked mas dost sil toto tu cele riesit na fore, zrejme az taka chora nebudes. A co ma najviac mrzi na takych ludoch ako si ty, ze ti tu ludia napisali svoj nazor a ty si si ani v jednom prispevku ani trosku nepriznala, ze si reogovala fakt prehnane. Nie je hanbou takto reagovat niekedy, sme zeny mame svoje nalady ale hanbou je, ked si to clovek nevie za ziadnu cenu priznat. Takych ludi lutujem, lebo budu vlastne v zivote nestatni...kazdy normalny chlap sa takejto zeny casom zbavi, pretoze nevie robit kompromisya nema takmer ziadnu empatiu. Skore udravenie prajem a snad nad tym co som napisala aj porozmyslas ;)

macicka91

zatial riesit to, ci spolu byvame alebo nie je nanic lebo zatial to nie je mozne. Obaja mame iba male byty nemame na vlastne, a ja este aj studujem inde ako byvame.
a nechcem ani o spolocnom byvani hovorit zmienovat sa naco aj
vieme preco nemozeme
to by bolo uplne o nicom, denne studujem
jasne ze kebyze je doma pri mne tak enjde s kamosmi von to viem ale stvalo ma ze vobec bol ked ja som na tom takto a este aj ako dlho do noci pomaly
ale uz to radsej neriesim dali ste mi tu jasne najavo ze je hlupost toto riesit ze sa zachoval tak ako chcel a uznal za vhodne a nemam ho obmedzovat a ze som stihacka mne to len zavse prislo luto:(

Luna9999999

mačička91
Hovorí sa nemaj očakávania, nebudeš sklamaná. Ide o to že ako napísal mesačný princ, naozaj neopakuj dokola že TY by si MU to nespravila, on je úplne iná osoba, ktorá má svoje názory, svoje rozmýšľanie. Podľa mňa sa tak chová aj preto že vie že nie si sama, že tam máš 2 osoby ktoré sa o teba starajú. Inak možno toto pramení aj z toho, že ste spolu ešte nežili, čo si inak neviem pri 5 ročnom vzťahu predstaviť a TOTO by ťa malo trápiť viac, lebo to že ste zasnúbení je síce pekné ale úplne nanič, pretože nikdy nespoznáš človeka lepšie ako keď s ním bývaš, viem o čom hovorím, mám priateľa 6 rokov a po 9 mesiacoch sme spolu začali bývať - podotýkam nie kvôli tehotenstvu, dieťa nemáme-len to tak vyšlo a zdalo sa to prirodzené. Keby ste bývali len ako pár,bez babky a sestry, tak snáď by to nespravil, ale to je všetko len v rovine KEBY. Tak sa podľa mňa pousiluj skôr vymyslieť krok ďalej, lebo takto môžeš mať len dohady.

Mesačný princ

macicka91 - očakávania sú nie práve najlepšou voľbou.

Nemôžeš od druhej ľudskej bytosti očakávať presne takú istú reakciu, akú by si mala v rovnakej situácií ty. Sme rozdielni a on sa napríklad ide baviť a ty s tým nič nespravíš. Zmier sa, že taký jednoducho je.

macicka91

whisper si dost ostra a kruta nemyslis?co ty mozes vediet, ze co mi je? som na tom velmi zle hrozi mi pobyt v nemocnici a operativny zakrok ja za ziadnyhc okolnosti nemozem chodit do prace vies je rozdiel byt prechladnuta ako ty a rozdiel je mat to co ja nechcem riesit co mi je to je kazdeho osobna vec ale som na tom blbo tak ostre vyjadrenia nepadaju na urodnu zem u mna
on dobre vie ako som na tom blbo
takze asi tak na tom zle nebudes ako ja predpokladam
ale to je jedno nemienim ru rozoberat co mi je a neni ide o jeho spravanie a o mna sa musia starat pretoze neprejdem pomaly ani na zachod a jeho to zjavne netankuje kedze ma potrebu chodit s kamosmi von a este ani nezavolat

ja byt na jeho mieste by som sa hanbila..ze vobec by som nesla s nikym vonka kebyze on lezi doma ako ja jak podkuty v horuckach
proste chcem tym povedat ze kebyze sme v rovnakej situacii nejdem nikam od neho ani na krok svedomie by m iro nedovolilo

jazykylasky lolelice mate rpavdu vo vsetkom, netreba sa upnut na jedneho chlapa ale ako nadavat mi ze som male soplave decko? ja len nechapem kde sa to v nom bere sakra
a este spolu byvat nechceme a zasnubeni uz sme prirodzene

WHISPER

si nesvojpravna ze potrebuješ aby sa o teba niekto staral?
ja som moja zlatá chorá uz tyzdne, minuly tyzden to bol extrem a chodim do práce, ...
pokial máš dosť energie na to aby si ho kontrolovala, tak potom až tak zle na tom nebudeš...
ja si cestou z práce kupim bromexin, paralen, doma mam čajiky , med... a liečim sa sama! opakujem sama! nik mi rit neobskakuje, kedze žijem sama...

Rokov máš kolko...? teba musi obskakovať babička a sestra... ako nie je ti to trápne...?

a ked budeš (ak chceš) mať deti.. a budeš chorá ? tak čo urobíš? odložíš ich niekam do záložne? a o teba nech sa niekto stará o chudinku...?

a podla toho čo ty tu opisuješ o vašom vzťahu - ten váš kvázi vzťah perspektívu nemá...

jáj a ešte dotaz... existuje niečo také že v práci si človek može zobrať "OČR" či ako ... ked má choré dieťa...
ale ja fakt ako netuším, ako by vysvetlil tvoj frajer šefovi že 2 tyždne nepride do práce lebo sa musi starať o choru frajerku, lebo je ako nesvojprávna... by ho vysmiali...

Viwien

macicka91.Pozri.Ja som dost zaneprazdnena,ale mam aj viac vztahov naraz.A na nieco je to aj dobre.Lebo sa neupinam iba na jedneho chlapa,mam viacerych,a ver-oni doliezaju za mnou.Ked sa niektoremu neozyvam uz ale 3.dni-volaju mi, vypisuju,pozyvaju ma von.Zeny su hlupe.Najdu si muza a visia na nom ako privesok.Zabudnu na priatelky,na zaluby,na vsetko.Akoby okrem ich priatela nic ine neexistovalo.Potom su si muzi vami isti,a vymyslaju.Pohrdaju vami.Ja som uz bola vydata.A rozviedla som sa ja.Zas som sa mala vydavat.Bola som viackrat zasnubena.A takmer kazdy muz chce mat so mnou deti.Pisem to preto,ze ked ty stracas cas a roky s jednym-ktory sa s tebou po 5.r.vztahu anilen nezasnubil,nic,tak naco s nim stracas cas?Muzov je habadej :-) A ak cakas opateru+starostlivost+podporu-najdi si zenu.Ja mam teraz vztah aj so zenou.Co ti da zena,to ti muz neda.A zas naopak.Ale nebud tak zavisla na jednom vtakovi.Uzivaj si zivot.

lolelica

inac ked uz sme pri tom, ste spolu 5 rokov, neviem presne ako fungujete , ale z toho co si napisala so dospela k tomu, ze preco sa vo vztahu nehybete k niecomu, to vam ani jednemu nevadi ze sa nevidite pocas tyzdna ze spolu nebyvate , ale travite spolu len vikendy? je to zvlastne na tak dlhy vztah, toto je podla mna ovela vacsi problem, ako to ze ti nezavolal na skype aj napriek tomu, ze si chora

lolelica

Jazykylasky ti radi dobre, stiahni sa a nebud vzdy na svojom mieste, ked ta tam nenajde budes mu viac chybata a bude ta vyhladavat sam od seba, neuprednostni kamaratov pred tebou, ale pokial ty na neho ( jeho telefonat, skype, sms) cakas doma na zadku ako na spasu nebesku, nema potreb ti zavolat, pretoze mu moze byt jedno kedy to urobi, aj tak ta vzdy zastihne

Jazykylasky

Ono sa to robi tak,ze ked chces aby prejavoval viac zaujmu sposobom,ktory tebe vyhovuje,ze sa trochu stiahnes.ved on ma zaujem,ked sa ti stale ozyva.mozno ked nebudes reagovat na spravy a telefonaty,tak ti zavola na skype,ked mu nic ine nezostane :) alebo sa nastve...... Inak,ja osobne ani nepraktizujem skype,staci mi sms a telefonat a som zena,no ale to uz je tvoja vec.