zdravim
ako by ste sa zachovali vy iba normalne komentare plz, nemam velmi chut citat nieco mimo temu
sme s priatelom spolu 5 rokov, nikdy nechodil von s kamosmi, len fakt raz za rok.Akceptujem vsetko.Praveze mu poviem zavse nech ide von si vyvetrat hlavu.
Neopija sa,ale vypije si rad ked moze
Od pondelka som chora a on kedze pracuje v inom meste cca 50 km od nas, chodi na tyzdnovky, tak odisiel a ja som velmi chora, len so sestrou doma( rodicov nemame uz). keby nebolo sestry a babky tak neviem ako by som bola na tom a kto by mi pomohol,
nechava ma samu, ked som chora. Viem, ze si nemoze vzat volno vzdy ked som chorlava ale toto je vaznejsie ako obycajna nadcha ci chripka
oznamil mi v utorok vecer ze stredu vecer pojde sa zabavit s kamosmi do baru na jedno pivo je pivar vravim mu ok chod sak nebudes dlho na to on ze nie
Skajpujeme kazdy vecer aby ste boli v obraze
Potom mi teda vcera volal o 16 ze teda ide z roboty s nimi na pivo, ze vecer bude onlajn.
povedala som ok
opytal sa ako sa mam a inak nic.
z piva mi pisal sms, asi kazdu hodinu ze co robim co on robi ze ma pozdravuju kamosi ze im tam chybam, toto hovorit cloveku co musi lezat doma v horuckach?! bezcitne
ako rada by som bola pri nom!
odpisala som mu na smsky.
avsak postupne 8 hdin 10- jeho stale nikde. napisala som mu teda kedy ako chce skajpovat ze pojdem pomaly uz aj spat
na to odpisal ze za chviku mi zavola..bolo 22 50 ked zavolal..ze az teras ide dom na ubytovnu
bol znacne pripity vytiahla som zneho ze vypil 7 piv pocas vecera a poldecko
ok ako mne to neva ale ked ja som chora doma a on si ide takto sa zabavit? a dneska rano do roboty zas musel a tak sme volali asi 15 min bez skajpovania on ze ako sa mam a ja ze nanic lebo som mala bolesti a horucku bola som podtazdena z neho ze tak dlho tam bol s nimi namiesto toho aby aspon sme zawajbrovali alebo zaskajpovali a videl ma, ani vidiet ma nepotreboval!ci vobec zijem a v akom som stave
tak som mu povedala ze jak si to predstavuje ze ja chora doma len so sestrou ktora sa musi o mna starat a on si chode kaje taje
on ze nesere na mna a ze nech sa nehnevam ale ze sa nedalo skor odist ze kecali a pili.... to ako vazne?!nedalo sa skor odist? tak poviem do faka ze mam choru priatelku musim ss nou zavolat idem dom nepatri sa aby som tu vysedaval do noci...nestalo sa. vytkla som mu to. a on mi povedal ze sa spravam ako male naivne rozmaznane soplave decko
inak ako tieto krepiny mi rozrpava uz xtykrat ke d mu cosi vytykam
mimochodom toto spravil uz asi styry razy aj na narodky mi to urobil ze nebiol doma a radsej na party s nimi ale inak ako mna nezanedbava takto stale ale proste vadi mi ze bol tam a nie pri mne ked som este aj chora!!!
na jeho mieste by ma para koni nedostala von ked moj mdrahy by bol chory keby som nemohla byt pri nom zavse by som aspon zavolala, zaskajpovala chcela ho viidet aspon cez obraz, rozveselit ho ako sa ma . ani s kamosku na kavu by som nesla
alebo aj minule bol na sluzobke v zahranici na dva tyzdne..a siel v piatok vecer do baru sa zabavit s kolegami a ja sama doma zase, opat chora,..( mam teraz zdravotne tazkosti) to bolo asi v lete toto co sa udialo.
a on tiez slubil budeme skajpovat ano chbyas mi zavolame chcem ta pocut vecer som skoro doma...dosiel domov 23 45...a uz sme ani neskajpovali ani nic..len hodil sms ze je uz doma..
ako by ste sa zachovali vy? sak nie som decko a neni normalne to co robi on? je bezcharakterny ci mu na mne nezalezi?p
plz vyjadrite sa