Majú sa učitelia prezuvat?

nnnuuu

Mesačný princ, ale ako by si žiakom demonštroval trebárs význam slova transparentnosť, ak by si nemal žiadne pomôcky a musel by si to vysvetliť názorne, ha? Stáť pred tabuľou nahý by som však už vopred odsúdil ako veľmi zlý nápad!

Toblerone

Neprezúvaju sa ale na vlastnu škodu. Aj ich nohy by si oddychli. Ale čo plati pre študentov malo by aj pre nich. Len kto im to prikáže a kto ich bude kontrolovat? Neprezuty riaditel?

hiky9mm

Takto: je predpoklad že učitelia su taký vedomelí, že si od špiny tie topanky pred vstupom do triedy vyčistia lebo sú dospelí./ale niektorí nie sú /.Na strednej škole to sú už mladež nie deti, tam sa väčšinou neprezúva,ale keď chce môže.Z hľadisla vývoja nohy, pohody, je dobré sa prezuť lebo tam je niekedy aj 8 h v kuse. Učiteľ má určené hodiny,on je v triede jednu hodinu. Keby mal prezuvky bolo by to smiešne.Ani všetci zdravotníci sa neprezúvajú. Ako si určí škola, žiak sa môže prezuť do aleluja keď chce.
Mate tam rodičovské stretnutia s učiteľmi, nie?
Ak tam bude špina tak upratovačka o musí umývať donekonečna najmä keď je blato.(:Používa vodu.
Väščinou sa to robí tak že prezúvky zostávajú v škole aby sa nemuseli vlačiť.

philips

Pavel, dúfam, že nie si učiteľ..
Môj názor je, pokiaľ to vyžadujú od žiakov, tak by sa mali prezúvať aj oni, avšak nemyslím, že je prezúvanie až tak potrebné pre žiakov SŠ počas leta a suchého počasia.. Na ZŠ nech sa prezúva celý rok, avšak na strednej nech sa žiaci rozhodnú sami, pokiaľ je sucho a nezašpinia celú chodbu od blata.

cfasd

moja skusenost je taka ze Matikarka mi nadavala ze niesom prezuty ze vsade su cierne cmuhy...tak som sa pozrel co ma obute ona a div sa svetu ona mala velke cierne cizmi...scervenela a nevedela co povedat