Problem s erekciou a vyvrcholením pri AD

Príspevok v téme: Problem s erekciou a vyvrcholením pri AD
janko7854

Beriem 2 mesiace Paretin na socialnu fobiu - 2 tablety denne. Velmi mi pomaha, zvladam už skoro všetke veci, s ktorými som mal predtým problem. Len som si všimol jeden velky problem, čo mi prekaza. Občas mam problem s erekciou a dosť velky problem s vyvrcholením. Niekedy to trva aj hodinu a priatelke to začina prekazať. Nechcem jej povedať, že beriem AD. Spavame spolu už pol roka, ale teraz sa to začina kaziť, ked som sa rozhodol brať AD. Ma niekto podobnu skusenost.

Rhea

No milujem mudrlandske odpovede od ludi, ktori nemaju s tymito liekmi skusenosti.. ja mam podobny problem, aj ked som zena.. doktorka mi zmenila lieky na Elontril- ktory praveze zvysuje chut na sex a vsetko s tym spojene.. tato stranka sa mi upravila, ale ja som sa potom vratila k predoslym liekom, lebo mi nezpasoval na moje uzkosti.. kazdy je vsak iny, tebe mozno zapasuje.. ja rok vydrzim a vsetko sa vrati do normalu, ale chapem, ze u chlapov je to horsie..treba si uzivat, ahoj

Cliattsi

Takže prevšetkých, ktorí máte s týmto problémy:
Do googla
how recovery sexual function after antidepressant forum

Alebo:
how recovery sexual function after antidepressant ascorbic acid forum
www.google.sk

S bupropionom bol.zaznamenaný efekt. Len neviem,či bude trvácny, ak.by si ten bupropion vysadil
www.psychiatriapreprax.sk
a treba hľadať

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Nechapem145

Jeden z mnoha vedľajších účinkov AD, ktorý sa nezlepší a nepomôže ani výmena lieku. ADčka celkovo utlmujú nervovú sústavu, preto už nepocituješ strach ale ani radosť a podobne...

janko7854

tu je email - patrik11111@centrum.sk

no nerad by som ich vysadil, lebo mi fakt pomahaju a všetko zvladam relatívne dobre. Len po tej sex. stranke je to oničom. Neupravi sa to časom samo, či? Psychiater určite nebude súhlasiť s tým, aby som ich vysadil hned.

Cliattsi

Tie ad budeš musieť vysadiť. Písal som ti sem dlhší príspevok, ale stäle mi to nechce zobrať. Ak chceš, daj mail a poslem ti to tam.
Niekt AD totiž znefunkčnia receptory v mozgu, kt. sú zodpovedné za potešenie zo sexu a môžeš sa snažiť koĺko chceš, sám vidíš, ako to ide.
Varujem aj ostatných- dobre si rozmyslte, čo date do seba. A NEVERTE SLEPO PSYCHIATROM.