Zuzana Belohorcova hovori, ze v Miami sa zije lepsie.?

Príspevok v téme: Zuzana Belohorcova hovori, ze v Miami sa zije lepsie.?
Sofinka34

Ahojte, citala som na internete, ze Zuzke Belohorcovej sa v Miami velmi dobre dari, spolu s manzelom si tam kupili Krasny luxusny byt. Ked si predstavim, ze na Slovensku musi na taky byt priemerny clovek sporit cely svoj zivot. Je zivot v USA skutocne lahsi? Plus si s manzelom dovolia vecere v restike, plavbu po Karibiku,tak sa asi musia mat dobre....napriklad kebyze tam po skole skusim stastie aj Ja,moze to vyjst?

Toblerone

Ku_a ty máš starosti. Nielenže neviem kto je Belohorcová ale nech je to kto chce želám jej nech sa má dobre a ešte lepšie ako teraz. A ty sa tak tiež budeš mat ked sa sustrediš na svoj život a nebudeš počumovat po druhých.

divocina1

a mne sa Amerika paci :-) vsetci su tam tucny aspon by som zapadla :-) a ta slobodomyselnost sa mi tam paci na ulici stretnes vsetky kultury vselijak oblecene no parada :-) ach co ja chcem chudnut staci sa prestahovat :-)

hodinka2

Pre priemerne a podpriemerne priebojnych a vzdelanych ludi je v USA zivot praveze tazsi nez u nas, kedze tam nefunguje socialny system ako u nas, nie je tam verejne zdravotnictvo, socialna starostlivost, vsetko platis sama alebo zo sukromneho poistenia ktore ti ale plati zamestnavatel len na lukrativnejsich pracovnych poziciach. Kazdorocna imigracia hlavne z latinskej ameriky navyse drzi cenu menej kvalifikovanej prace relativne nizko. V USA sa tiez v priemere pracuje ovela viac nez u nas, maju podstatne menej dovolenky, viac nadcasov atd. Na druhu stranu nadpriemerne sikovni, ambiciozni, vzdelani a uspesni ludia maju v Spojenych statoch vacsie moznosti nez u nas, je tam obrovsky a silny trh s dostatkom kupyschopnych ludi pre vsetky mozne tovary a sluzby, od lacnych az po tie najluxusnejsie, kedze je to krajina s najviac dolarovymi milionarmi a miliardarmi na svete. Necakaj ale ze ti tam budu padat pecene holuby do ust, pre obycajneho cloveka su tam tvrdsie podmienky na ake sme zvyknuti.

Belohorcova pokial viem sa vydala za ceskeho podnikatela s realitami, ktory najprv podnikal v Prahe a neskor sa mu podaril rozbehnut biznis v statoch. To ze maju pekny dom nie je vdaka tomu ze ziju v USA, ale vdaka tomu ze jej muz je zrejme dravy obchodnik. Takze jedna z moznosti pre luxusny zivot je, ze sa "dobre" vydas ak je to pre teba priorita.

nnnuuu

Keď občas pozerám správy, tak tam hovoria, že treba napísať nejaký projekt, ak chceš peniaze. Stačí tomu dať dobrý názov trebárs Vplyv Mesiaca na námesačnosť suseda, trochu to rozpíšeš, pošleš im to a máš peniažky. Ak však peniaze nechceš, tak nemusíš písať nič:-)
Potom si pôjdeš na Miami a môžeš si spievať, že: welcome to Miami, where we eat the hamie jamie a tak ďalej a tak dál!

joamerika

Urcite sa tam zije lepsie a nejde len o plat ale aj o to ze tam si ta nikto nevsima ako nasi slovaci zavistlivci co ti robia zo zivota v nahovno platenej robote peklo aj ked zarabas 400 eur na 3 smeny... Ja keby som mala mat deti urcite len za tej podmienky ze nebudem zit na SK....ved aku buducnost im nachystam v automobilke kde budu 30 rokov splacat hypoteku? A niekto povie ze ako sme sa posunuli za tie roky....ano do riti akurat tak

Cariboo

Vtip je v tom, ze takito ludia sa maju dobre vsade, lebo maju financie.
Zivot je s peniazmi jednoduchsi. Bezdomovec sa naopak bude mat zle tu i v USA.

Miamo

Sofinka , ak sa chces mat tak dobre , tak trenuj daviaci reflex na fajky a nechaj si rit natrhat analom a hned budes ako belohorcova uzivat miami ......