Mám 21 a veľmi sa mi páči 48ročný muž

Príspevok v téme: Mám 21 a veľmi sa mi páči 48ročný muž
DaddyIssues

Vždy som si vravela max.36. Ale s týmto je to ťažko. Mala som voči nemu, resp. ľudom jeho druhu obrovské predsudky, ktoré som mu otvorene vyprskla. Veci, kt. neboli pravdou, hoci som o nich bola presvedčená. On namiesto protiútoku riešil veci veľmi láskavo a pokorne. Všetko mi trpezlivo vysvetľoval. Hnevalo ma, že je lepší človek ako ja, vidiaca len svoje ego, nevidiac cez predsudky. On je niečo, čo v tejto dobe už nevidno, Píšeme si dlhé, dlhé správy. Máme svoje témičky ohľadom spoločneho záujmu, ale málokedy zvrtneme do debaty o súkromí. Viem len, že mal ťažký život, navyše i láska ho nechala kvôli inému. A ešte jedna vec. Dávajú mu len pár mesiacov života.

Hnevá ma, že taký úžasný, múdry človek, nemá svoju lásku. Je synonymom pokory, pravdy, utrpenia, trpezlivosti. Ja ho neviem dostať z hlavy, veľmi sa mi páči po všetkých stránkach. Nie je to kvôli ľútosti, hoci áno, nechcem, aby bol sám. Nechcem, aby odišiel sám. Túžim každý moment jeho života naplniť radosťou. Skutočnosť, že o nejaký čas možno odíde ma samú ničí, neviem si predstaviť že nájdem ešte niekoho tak úžasného ako je on, je naozaj unikát, neviem to vysvetliť, moje vzťahy s mužmi boli doteraz vždy o ničom, fyzická príťažlivosť mi nestačí. Jeho mám veľmi rada.

Problem je, že ja s ním nemôžem byť. Neviem, ako by zareagoval, keby som po ňom vyštartovala. Navyše, nie som pre neho dosť dobrá. On sám by si možno nechcel pripadať ako nejaký pedofil. Plus, ak by sme aj chceli, treba to tajiť, lebo ľudia a hlúpe reči.

Prosím poradte, čo by ste robili na mojom mieste. Alebo stačí povedať názor. Ďakujem.

pedag

A môjmu kamarátovi sa páči 85 ročná "grannie", povedal mi ešte, že akoby mala problémy občas s dychom, ale že vraj to nevadí. Neviem, čo na nej vidí?!

Findinganswers

Teraz si namotana na toho dobraka..ale na druhej strane aspon si si vdaka nemu uvedomila co su to hodnoty a predpokladam ze si uz nebudes pritahovat nejakych problemovych chlapov co ta budu bit alebo ponizovat ta.. ako bolo zrejme u teba...

Findinganswers

DaddyIssues.. mas sice 21 rokov a urcite by sa ti hodil nejaky seberovny...ale zbytocne ti tu budu ludia vysvetlovat ked ti hladas starsich chlapov ako oporu alebo nahradu za tvojho problematickeho otca. Existuju aj 20 rocni normalni chalani s vyspelim rozumom.

nicollette12

Tak toto co je uz za doba... ako aj ja mam starsieho priatela, ale urcite nie o 20+ rokov!!! A ani o 10+!! Ani si to neviem predstavit, ved on moze mat pomaly vnucata za par rokov a ty si ledva dospela!!! Zamysli sa nad tym, nad tym vsetkym, ci to ma vobec nejaky zmysel, ale aj on by sa mal, pretoze toto je proti zdravemu rozumu.....

Sadgirl321

samozrejme:
Nie, nič si práveže nenamýšľam, keby áno, tak to ani nepíšem. Veľa vecí som si všimla, aj to, ako somnou komunikuje, má záujem sa stretávať so mnou aj naďalej, keby mu išlo len o ňu, tak by to už dávno skončil. Myslím to naše stretávanie. A neviem ani ako to medzi nimi je. Ako píšem, naposledy sme o nej ani nehovorili, ale rozprávali sme sa o svojich záujmoch, srandovali sme atď... A aj keď sme sa lúčili, tak ma bol odprevadiť a bol taký iný ako keď sme sa stretli prvý raz. Ale teraz so určite nemyslím že ma chce alebo niečo. To určite nie, ja taká ani nie som. Ja na nikoho ani na nič tlačiť nebudem, keď sa bude chcieť stretávať, tak sa stretávať budeme a ak bude s tou kamarátkou, tak mi to nevadí, nič sa nestane ak sa stretávať nebudeme. Je to na ňom. :-))

samozrejme

Sadgirl... len si nenamýšlaj.. ked ti povedal priamo ze sa mu páči ona...
ak by si sa mu páčila ty tak by ti to povedal priamo...!
chlap ked niečo chce , tak hovorí priamo k veci!
tak si nenamýšlaj že si to vycitila z jeho správania atd...
berie ta ako kamosku alebo sestru a podla toho a správa...

Sadgirl321

Zdravím autorku, presne viem o čom hovoríš. Ja mám 19, o 2 mesiace 20 a túžim po 39 ročnom mužovi, s ktorým sa aj stretávame, ale riešime niečo iné. Totiž mám kamarátku, ktorá bude mať 28 onedlho a on ide po nej. Tak sa ozval mne s tým, že sa mu veľmi ona páči a či sa s ním nestretnem, aby vedel o nej viac, lebo nievie či má u nej šancu. No ja som vedela o koho ide a už dlho sa mi páčil a keď sme sa stretli tak som bola taká smutná že prečo ja nemám šťastie na takého úžasneho, vtipného, pekného charizmatického muža, ale len na sprosté deti v mojom veku. Stretli sme sa 3x zatiaľ a veľmi sme si začali rozumieť, no samozrejme už sa stretol aj s tou mojou kamarátkou a keď mi vravel ako to prebiehalo, tak som mala až slzy v očiach. Ale to nie že by som jej závidela, len taká nešťastná som ostala z toho, že ho mám pred sebou, ale on chce inú. No ale keď sme sa naposledy stretli, tak sme ani o nej nehovorili, dokonca mi povedal, ako keby tak nepriamo že sa mu páčim, lebo niektoré veci ako keby som mu čítala myšlienky, čo znamená, že si rozumieme veľmi dobre. Len asi z jeho strany to aj tak nebude o ničom viac, no veď ale uvidíme.

TutanchámonxD

21 a on má 48 hej ? Dobre a dám ti teraz viacej veľmi jednoduchých otázok. Začnete spolu chodiť a budete šťastní. On bude mať za 20 rokov 68 a ty 41.

Budeš chodievať po doktoroch so starým mužom neustále na vyšetrenia ? Budeš ho stále tak isto milovať ako teraz ? Bude ťa rovnako priťahovať ako teraz ? Bude pre teba príťažlivý aj naďalej ?

Ak si s ním teraz začneš a potom ho necháš, pretože sa ti znepáči, keď bude starý dedko a ty budeš v najlepších rokoch a povieš si, že takto to ďalej nepôjde, tak budeš obyčajná mrcha. Poriadne si rozmysli do čoho ideš. Pretože to môže skončiť aj tak, že mu budeš vykrikovať, že ja som ešte mladá žena a chcem si užívať život a nie s tebou stále chodiť po doktoroch a starať sa o teba ako o malé dieťa a neviem čo všetko.

DaddyIssues

Už sme sa stretli :) A stretávame. Zvykneme to prekecať a ukazuje mi svoj svet, hovorí mi o svojej práci atd. A už bolo aj niečo viac medzi nami.. Len naozaj neviem či do toho isť. Nemôžem si ho vziať a mať s ním deti. Ale mne sa rovesníci fakt nepáčia. A tento ma duševne aj fyzicky veľmi priťahuje...lenže viem, že by sme to museli tajiť. Na tomto svete ma však nepozná nikto lepšie, nerozumie mi nikto lepšie a nikto nie je v mojich očiach taký mudry ako on. Napisal mi, že ma lubi, ja jemu tiež. Ja viem, že je to divné..a sama sa bojím ako to dopadne. Ako by ste sa rozhodli vy?