Som tucna

llej-la

vadí mi keď sa ženy musia trápiť s tým že čo sú alebo niesu tučne .. sama som .. a nehanbím sa za seba .. aj keď niekedy niektoré hlásky a slova ktoré padnú na moju osobu iba prenechávam mojej mysli nech si s tou správou robí čo chce .. dámy nenechajte sa ušikanovať dnešnými mediami a predsudkami :)

drrrak

ahoj:) chudnutie nie je bezbolestne. ale ide to. Hlavne zabudni na diety...Atkinsonova dieta, Dukanova, Dolečkova..a možem pokračovať až po Z...taketo nečitaj. vždy tam ide o tom, že ješ len určity druh potravin a potom keď schudneš čo..vratiš sa naspať na staru stravu a pomaly si tam kde si bola...Jedz všetko ale v malom množstve. Z obeda tretinu, na večeru domacu polievku, na ranajky si daj kaiserku cerealnu s čim chceš. medzi hlavnymi jedlami pi vela čaju nesladeneho, dopoludnia sa možeš tlačiť ovocim. Cez vikend si daj jeden kusok zakusku, alebo čipsy...proste čo maš rada, treba si dopraiť. a cez tyždeň tvrdy režim. uvidiš pojde to. Pokaiľ možeš vynechaj zemiaky, nech ti mamina vari karfiol vareny alebo pečeny, alebo zeleninu si daj, alebo proste len bez prilohy. Vyhni sa ryži a cestovinam...sladkostiam cez tyžden uplne..jedz aj jogurty, si mladučka vo vyvoji potrebuješ na kosti vitaminy, alebo uživaj nejake centrum popri chudnutiu nech maš vitaminy aj na rast, lebo v tomto režime budeš hladna a nebudu to ľahke noci no musiš vydržať za par mesiacov keď to budeš dodržiavať krasne uvidiš na vahe.

pomocnica

Niekde musíš robiť chybu. Základ je mať viac výdaju ako prímu. Keď to spĺňaš(pohyb len chôdza, ak to nie sú desiatky kilometrov už nestačí, niečo kde sa viac hýbeš, kľudne plávanie...), tak by to malo ísť. Pi dostatok tekutín, veľa pohybu, nezdravé jedlá vylúč, jedz pravidelne a aj zo zdravých jedál malé dávky, nie kopcovito taniere. ;-)
Veľa šťastia.

anonym12321

Dakujem, nie nejsom anorekticka iba som sa musela vyhybat jedlu pretoze som mala hnacky ale zle si to pochopila. Zdrave jedla jem, pohybujem sa, ... A zatial nic

nnnuuu

Tak ja už budem mať teda aj dosť rokov (50), aj dosť kíl, ono to človeka ani veľmi netrápi, ale keď som sa chcel ísť povoziť na kolotočoch, tak ja som sedel na jednej strane a takmer všetky ostatné deti sedeli na druhej strane, asi aby sa to nejako vycentrovalo alebo tak nejak.
To ma trošku zarmútilo, ale inak pohoda jahoda...

Nelligrey

Ahoj ja som stihla, tak ti poviem co robim ja. Jem vsetko co chcem (avšak je pravda , ze nemam rada čipsy ani sladké velmi nemusim)ale jem máličko , male dávky :) nechapem niektoré zeny ako mozu vladat jest tolko kolko jedia ja som plna po par sustach ,aj ked by som chcela zjest viac. Proste papaj co chces alemalo male porcie a častejšie. Snad pomoze:)

pomocnica

Hladovky sú to najhoršie čo môžeš robiť a neschudla si, len možno voda išla trochu preč, ja mám ráno aj o 1,5 kg menej, čiže. Normálne vylúč nezdravé jedlá, začni sa hýbať, pi vodu a koniec. Nič extra netreba. Ale komu niet rady, tomu niet pomoci, keď nechceš skončiť s anorexiou, bulímiou a takýmito hnusnými chorobami, ktoré zabíjajú, tak si nechaj poradiť a riaď sa dobrými radami. Keď však nechceš poslúchať, chceš si umýselne spôsobovať problémy a nechceš chudnúť zdravo, tak potom ti neporadím. Tiež si uvedom, že na 70 kg zdravo neschudneš za týždeň. MUSÍŠ ZDRAVO JESŤ A CVIČIŤ! To je všetko.
Veľa šťastia a neznič sa, lebo potom niet návratu.

anonym12321

No takze mam pokrok. Mala som hlancku cize aj hladovku a schudla som na 75kg je to lepsie ? Ako poradite aby som sa dostala na 70 ?