Ahojte, som v 5 rocnom vztahu, nefungujucom vztahu. Kedy moj priatel chodi domov neskoro, a ano so mnou nespi uz dlho asi rok. Na tomto zaklade som zacala ppzerat inde. Jedneho super chlapa som sppznala. Nejako sme sa zalubili, no vcera som mu povedala , ze zijem s peiatelom a ako to s nami je. Nevedel ze s niekym byvam. Vcera mi napisal vecer , ze nevie co si o tom mysliet a teraz nekomunikuje. Ani na sms neodpisal. Takze ho nechavam, nepisem ani nic. Posledne co som napisala vcera , ze je to na nom ,ako s tym nalozi a ze jeho rozhodnutie respektujem. Obaja sme do seba zalubeny. Povedala som.mu ,ze pre mna znamena vela a ak ma stale zaujem ,priatela opustim. Zial vyze ra to ,ze je urazeny, ze som to nepovedala skorej. No ja som som nevedela ,ze sa zalubim. Prala som to len ako flirt. Podotykam nespala som s nim. Bojim sa ,ze uz sa neozve , nemozem ani spat dobre. Co teraz? Mam ho nechat a cakat? Ci mu dajako vysvetlit viac situaciu? Dakukem za nazori.
Urazil sa , neviem ako teraz jednať
Mesacny princ absolutne suhlasim s tebou.
Howling- v takom niecom som teraz ja. Len s tym, ze to neriesim.
barg...
Súhlasím s Tebou, je to vlastne sedenie na 2 stoličkách, kedy danej osobe musí byť dobre, tzn. nechcem ostať sama, tak budem s ním naďalej, aj keď ma to nenapĺňa a popritom si hľádám niečo iné, bohužiaľ v tejto dobe nič výnimočné, ja som stará škola, najskor sa rozídem ( keď neprichádza daná náprava, aby som sa cítil byť šťastný a teda aj partnerka) a potom sa uvidí, tiež mi to príde nepraktické sedieť na 2 stoličkách... nuž, ale ja som si to povšimol už keď sa začala meniť ( asi preto, že som ju skutočne miloval), zrazu stráta o mňa, už ani poriadne nechcela so mnou byť, vtedy to bolo pre mňa veľmi ťažké, chcel som to naozaj zachrániť ( rozprávať, čo jej vadí: nič, chceš niečo zmeniť: nič) a na konci mi povedala :myslíš, že to vydrží?...vtedy som chcel, aby sme to ešte skúsili, bohužiaľ, bol to začiatok konca... to obdobie tej neistoty bolo strašné, denne som bol nervozny, ako čo, nevdel som jej reakciu, vždy bola podraždená, vobec som ju nezaujmal, po rozchode to bolo veľmi ťažké, a keď som zistil, že už mala paralelný vzťah s druhým tak to bol klinec do rakvy... časom som pochopil, že stalo sa to a som rád, že to mám za sebou...
"ak si hladala nieco pomimo, ver ze nebola vo vztahu stastna"
prepac mi, ale ja osobne sa neviem s takymto pristupom stotoznit. Ak teda nebola stastna, mala to riesit v prvom rade s partnerom. To je jedno, ci je to muz, alebo zena. Ak sa ziadne riesenie nenajde, tak zrejme rozchod a az potom si hladat ineho/inu. Nech uz je partner akokolvek zly, hladanie si ineho poza chrbat je rana do chrbta. Pisala si nieco o spolocnej hypoteke, na jednej strane sa to da pochopit, ale ver mi, takyto pristup ti neprinesie stastie. Je to tvoja vec, nikto ti nema do toho kecat, ja som sem len napisal svoj nazor. Ale kebyze ja si pisem s babou, ktora sa mi paci (nastastie som stastne zadany, takze nemusim) a ona mi po dlhsom case napise, ze je maly "problemik" ze uz jeden vztah ma a dokonca byva s partnerom, ja by som taku uz viac neriesil. V prvom rade by mi to napovedalo, ze aj mne raz moze nieco podobne spravit a poza chrbat ma "vymenit".
Howling- ak si hladala nieco pomimo, ver ze nebola vo vztahu stastna. Mozno ty hej, no jej isto chybalo daco, preco si s nim pisala a hladala ineho. Niekedy si tiez hovorim, ze milovat je vecie peklo, ako sa varit v horucej vode.
Je viac takýchto príbehov je viac...
Moj príbej bol podobný, mal som priateľku 2 roky a tiež si začala "kamarátsky" písať s cudzým chalanom, dokonca keď si s ním písala a ja som sa opýtal s kým si píše tak, že s kamarátkou :) tak som to neriešil a nakoniec mi dala košom :) a dala sa do kopy s tým chalanom, pritom náš vzťah bol normálny (chodili sme kade tade, smiali sme sa, milovali v posteli,dopĺňali..) človek nie je nikdy istý vzťahom... alebo sa radšej moc nezamilovať, lebo potom zbytočne trpí
No najviac ma tesi, ze po tak dlhej dobe som opat sa citila stastna aspon na par dni. No zial som si to pokazila sama. Mala som to povedat skorej. Len na zaciatku to bolo bezpredmetne a po case som sa bala reakcie viac a viac. No povedalala som to, aj ked som vedela , ze je tu moznost, ze na mna nazevrie. Na chybach sa clovek uci. Majte sa.
Mesacny princ- ale ja s nim nechodim, ani nespim, ani som ho nepobozkala, nic. Len sme kamarati, co sa zacali mat radi az velmi. To sa stava vela ludom. A vztah doma mam vyrieseny. Len ani jeden by sam hypoteku neutiahol, proto zotrvavame v tom v com sme. Je to zlozite. Tazko to vysvetlit. Ja setrim peniaze na jeho vyplatenie. No zial to ide pomaly. Dom je z vecej financnej stranky moj. Ale uver navysit nemozem, zial by boli platby vysoke a o dom by som prisla. Zato sme na tom ,ako sme. Nie preto, ze by sme chceli. A ano moje jednanie nebolo fer, a plno si to uvedomujem. Zial vychodisko som nenasla zatial. Mam zlozitu situaciu ,ktora nejde len tak lusknutim vyriesit. Keby hej , davno byvam sama. Neviem, ako to vysvetlit vsetko. Ale kazdopadne je to uz asi jedno. On sa neozyva. Takze som mozno stratila, to jedine na com mi za posledne dva roky zalezalo. Mozete kludne skoncit aj debatu tu. Je to uz asi bezpredmetne.
No, tak som sem nenapísal, ale podľa môjho skromného názoru by si mala na neho zabudnúť a vyriešiť v prvom rade problém vo vzťahu. Nie kvôli nemu, ale kvôli sebe.
Ja byť na jeho mieste by som ťa určite nechcel! To nie je o tom, či je niekto urazený, alebo nie. Ak by si o ďalších 5 rokov bola s týmto a opäť máte nefunkčný vzťah, tak sa zachováš presne tak isto a nájdeš si nového.
Najskôr na pokec, neskôr sex a potom mu chudákovi povieš pravdu.
Rozíď sa s ním a zabudni na neho. Vyrieš vzťah. A až následne za nejaký čas môžeš hľadať človeka na pokec. A ak si nepochopila, že za vzťah sú zodpovední obaja, tak budeš mať veľký problém.
Woman,- to vim aj bez teba. Bohuzial sa stalo. Ja som to brala, ze je kamarat, no necakala som, ze ho budem mat rada alebo on mna. Len sme kecavali a pisali. Necakala som, ze sa s toho nieco vykluje. Ani ma to nenapadlo. Len som si chcela pokecat s niekym. Takze bolo pre mna bezpredmetne , hned hovorit, pocuj na nic si nenamyslaj su zadana. Ved by to bolo od veci.