Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Urazil sa , neviem ako teraz jednať

Príspevok v téme: Urazil sa , neviem ako teraz jednať
Danielakukuruku

Ahojte, som v 5 rocnom vztahu, nefungujucom vztahu. Kedy moj priatel chodi domov neskoro, a ano so mnou nespi uz dlho asi rok. Na tomto zaklade som zacala ppzerat inde. Jedneho super chlapa som sppznala. Nejako sme sa zalubili, no vcera som mu povedala , ze zijem s peiatelom a ako to s nami je. Nevedel ze s niekym byvam. Vcera mi napisal vecer , ze nevie co si o tom mysliet a teraz nekomunikuje. Ani na sms neodpisal. Takze ho nechavam, nepisem ani nic. Posledne co som napisala vcera , ze je to na nom ,ako s tym nalozi a ze jeho rozhodnutie respektujem. Obaja sme do seba zalubeny. Povedala som.mu ,ze pre mna znamena vela a ak ma stale zaujem ,priatela opustim. Zial vyze ra to ,ze je urazeny, ze som to nepovedala skorej. No ja som som nevedela ,ze sa zalubim. Prala som to len ako flirt. Podotykam nespala som s nim. Bojim sa ,ze uz sa neozve , nemozem ani spat dobre. Co teraz? Mam ho nechat a cakat? Ci mu dajako vysvetlit viac situaciu? Dakukem za nazori.

Woman_hater

Mala si mu hned povedat ze mas priatela. Tahas ho za nos. Teraz chudak ma myslienky doslova vprdeli a polozila si jeho psychiku. Nehnevaj sa ale si krava sprosta.

Bipo

Daniel nebud na nu tak tvrdy. Zlatokopka nie je. Vztah s frajerom ma vyrieseny jasne povedala ze je nefunkcny. Jedine co ma podla vsetkeho s frajerom spolocne je ekonomicke partnerstvo co sa tyka domu a hypo inac sa zda ze ten jej franer ma vlastny zivot resp.inu babu ked s autorkou nespava. S novym priate.om nech trpez.ivo pocka, snazi sa "vidiet dalej za svoje vlastne city" a cas ukaze. Resp. By sa este mohla pomodlit, tak celkom jednoducho, Pane Boze urob prosim ja jeden dalsi zazrak a pomoz xyz otvorit cele jeho myslenie, vedomie, chapanie, vsetky jeho zmysly a vsetko ostatne potrebne k tomu aby xyz pochopil ze som to nemyslela zle, aby sa v jeho srdci naslo odpustenie a obnovenie citov ktore pred tym ku mne prechovaval. O toto ta v tejto chvili velmi velmi prosim a odovzdavam sa do tvojich vsemohucich bozich ruk v tvojom bozom mene. Amen. ....a mozte si byt vsetci citatelia 100% isty ze tak ako vzdy, Boh 100% spravne rozhodne v najlepsom zaujme autorky. Ak sa k nej novy chlap nevrati aj to bude mat vazny dovod. Mala by sa tesit tak ci tak

Danielakukuruku

Howking - Ja s nim mam hypoteku na dom, preto nieje take jednoduche sa rozist. No ,ak budem mat padny dovod, nejaku cestu si vybijem s toho von. Aj keby to znamenalo vzdat sa domu a poloviny majetku.

howling

A prečo si stále s frajerom?? Prečo ak Ti to nevyhovuje sa s ním nerozídeš? Poznám takto veľa žien ( isto sú aj takí muži), že doma má frajera a flirtuje s druhými... Najskor sa rozíď, vyčisti si myšlienky a potom sa obzeraj, ale je jasné, že mať istotu je fajn, ale ja patrím ešte do starej školy

Danielakukuruku

Prave preto nepisem, ani nič. Nechavam to na nom. Je mi jasne , ze som urobila hlupost. No zial, stalo sa. Takze počkam. Aj ked ma to užiera, ze som sa zachovala , ako koza. :(

zdradca

Jajaj. Je tu problem no nie az taky velky.
Podla mojho nazoru. Chlapec zacal mat o teba vaznejsi zaujem,a mozno ked si uz zacal mysliet,ze by to aj stalo zato,povies mu o priatelovi.
To,ze s priatelom uz nespis ,uz nieste par ho moc nepresvedcilo. Vies on nevie , ci je to ci nieje pravda.
Teraz nevie co si ma o tebe mysliet. Ci niesi ten typ dievcat co hladaju,skusaju aj viac partnerov a ktory sa osvedci.
Ci niesi prelietava.
No myslim si, ze chlapec hodil urazeneho chrobaka na premyslenie.
Ak ma o teba zaujem,bude sa chciet stretnut hodit rec. Ak nie....tak uz si mozno hlada druhu, v tebe sa sklamal.
Uvidis,cakaj nevnucuj sa mu,nevtieraj. Este viac by si to pokaslala.
Cas ukaze. A o tvojom ex uz nehovor. Nespite,nezijete spolu ako par,uz je to minulost. Ber ze si free,a bodka.