Cigarety

Príspevok v téme: Cigarety
Zufalyzavislak

Caute. Nepochybujem ze to co napisem ako temu tu neodoznelo minimalne miliardu krat. Ale potrebujem pomoc. Mam 20 a pokladam sa za tuheho fajciara. Niekedy dam za den aj 2 krabicky ale nemam ziadne psychicke problemy. Ale kurim jednu za druhou. V jeden den som odhodlany prestat fajcit ale ked som v partii a zacitim cigaretu uz po nej bazim. Ide mi to neskutocne do penazi aj ked pluca mam vpoeiadku. Uz ale chcem definitivne skoncit a nebavi ma to. Z frajeriny sa mi to vypomstilo na nepekny zlozvyk a osobne si myslim ze zavislost zapricinuje vsetok SAJRAJT v tych cigaretach. Ked poviem ze prestanem fajcit, len klamem seba a ostatnych. Preto budem vdacny za vsetky rady a poradte mi ako ste vy byvali fajciari skoncovali s fajcenim.?

adhoka

Fajčil som odjakživa a už som neveril ďalším pokusom prestať fajčiť. Ak by nebolo lekárov, ktorí mi pohrozili problémami, ktoré mi hrozia, ani by som sa nepokúsil s tým skoncovať. Zo začiatku som vyskúšal nikotínové náplaste, no po čase je to veľmi nákladné. Proste, toľko peňazí som utrácať nemohol. Allena Carra som prečítal asi 100-krát. Ale takto míňať som tiež nemohol Nikotinoff bolo jediné, čo mi pomohlo - land1.adszx.pro

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

nnnuuu

Skús nad tým najmä trochu viac porozmýšľať a uvedom si, že ťa to ťahá dole a nikto normálny nechce ísť dole! Ak ťa niečo páli, tak odtiahneš ruku.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer