Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cigarety

Príspevok v téme: Cigarety
Zufalyzavislak

Caute. Nepochybujem ze to co napisem ako temu tu neodoznelo minimalne miliardu krat. Ale potrebujem pomoc. Mam 20 a pokladam sa za tuheho fajciara. Niekedy dam za den aj 2 krabicky ale nemam ziadne psychicke problemy. Ale kurim jednu za druhou. V jeden den som odhodlany prestat fajcit ale ked som v partii a zacitim cigaretu uz po nej bazim. Ide mi to neskutocne do penazi aj ked pluca mam vpoeiadku. Uz ale chcem definitivne skoncit a nebavi ma to. Z frajeriny sa mi to vypomstilo na nepekny zlozvyk a osobne si myslim ze zavislost zapricinuje vsetok SAJRAJT v tych cigaretach. Ked poviem ze prestanem fajcit, len klamem seba a ostatnych. Preto budem vdacny za vsetky rady a poradte mi ako ste vy byvali fajciari skoncovali s fajcenim.?

NebudSlaboch

Jeziiiiiiis co tu davate za rady :D chces prestat fajcit? Tak prestan fajcit :D nic viac v tom nieje. Par dni budes nervozny a to je cele po tyzdni dvoch nebudes mat uz ani chut.. Alebo si slaboch ktory nema ziadnu pevnu volu aku tu pritomni diskutujuci a v tom pripade pocuvaj spominane rady. A este jedna rada na zaver: vsetko je to iba v hlave kamos

nnnuuu

Šňupací tabak je slabší ako žuvací, možno aj čo sa týka obsahu nikotínu. To je len také spestrenie "programu".

Devil

Chcem sa spýtať, či niekomu pomohol šňupací tabak.. Lebo tie cigy idú strašne do peňazì a som veľmi tuhý fajčiar... za odpovede ďakujem :)

nnnuuu

Ja ti prezradím jedno tajomstvo, možno to bude pre teba niečo nové pod Slnkom:-) Ak fajčíš a chceš prestať, tak musíš najprv nahradiť klasické cigarety za inú formu príjmu nikotínu, napr. za žuvací tabak. Aj keď si možno pomyslíš, že tabak ako tabak, tak tomu tak nie je, lebo človek keď vdychuje cigaretový dym, tak v ňom sú obsiahnuté aj iné látky a nielen nikotín. Čiže tým by som začal ako prvým, nejaký čas by si mal ten žuvací tabak a z neho už nie je tak ťažké prejsť na režim úplne bez tabaku. Čiže asi tak.

Zufalyzavislak

Ceny pojdu vyssie to nie je nic nove pod slnkom. Aj keby existovala taka injekcia tak si ju isto nebudem pichat lebo vzivote to nikto nerobil a ani nebude... ako inak zamestnat mozog? Co vam fajciarom pomohlo/pomaha prestat fajcit a nahradit to niecim prospesnym??

nnnuuu

Mali by existovať injekcie s postupným uvoľňovaním a znižovaním nikotínu v krvi. Nič iné len tak ľahko nepomôže. Je divné, že takú injekciu ešte nikto nevymyslel, len sa stále zvyšuje cena za krabičku.