ako sa da nasetrit na vlastny byt? aka bola vasa cesta k vlastnemu byvaniu??
ako sa da na Slovensku nasetrit na vlastne byvanie?
Iba hlupák robí s VŠ za 450. Ja so snúbenicou dávame len 600 mesačne na splátku hypotéky. Ešte nám ostávajú štyri roky do splatenia a potom pôjde na materskú. Dá sa to úplne v pohode tak tu nefňukajte.
Janka26 prosim ta a naco si to potom studovala? to si nevedela predtym aky budes mat plus minus plat?
inak na sk sa da kupit vlastne byvanie. Treba mat skratka lepsiu pracu a zobrat hypo. Nejake brutalne nadcasy su uplna hovadina. Aky ma zmysel mat byt a dostat sa na invalidny popripade zistit ze rodinny zivot je jedna velka tragedia??
Smejem sa ked niekto povie že vzdelanie ti zaruci dobry zivot. Ja som tento rok ukoncila vysoku skolu ( nie ziadny ubohy odbor kde sa neuplatnis ) ale tazku vs ktore som obetovala vela. Mam prvu pracu a nastupny plat...chcete vediet? 450 eur. Keby toto viem kolko nervov casu a vsetkeho studiu clovek obetuje od 18tich idem radsej za 1500 eur mesacne upratovat hotely v Rakúsku..... proste kto mozte naozaj chodte si zarobit do zahranicia...tu nechcu nikoho zaplatit sikovny ucnovkar sa ma lepsie nez clovek s tazkou vs ....na Slovensku cele zle.....
Ono je vela moznosti, ako sa da legalne zarobit na byt. Ako ti uz pisali druhi, trpezlivost a disciplina je kluc. Vacsinou to robia tak, ze ked dvaja robia, tak jeden plat ide na hypoteku a z druheho ziju.
givenciii
kde take davaju?
whisper
kazdy nemoze ist robit vonku, vela ludi musi byt "tu", hoci v skutocnosti to vyzera tak, ze vsetko robi vonku!
.............lebo každemu sa chce učiť,...........
... su ludia ktorých baví manuálna práca, .. niekto má sen byt zdravotna sestra, niekto chce byť automechanik, niekto šofér...
..je uplne fuk aká práca pointa je tá že na SVK nie je žiadna poriadne zaplatená...
...a potom su "šprti" oplati sa ucit hlavne ludom ktorých baví "IT" že sa chcu venovat programovaniu alebo neviem...
ANGEL-DEMON choď do čerta s tými robotníckymi radami
1. kvalitné vzdelanie
2. dobre platená práca na mentálnej báze
3. neustále sa zdokonalovať, pracovať na sebe, nikdy neprestať študovať, nasávať nové informácie
4. v 35ke splatená hypotéka
5. bezstarostný żivot
Vzdelanie je alfa a omega všetkého. Všetko Ti môżu vziať, len nie to čo máš v hlave!!! Kto kašle na vzdelanie, kašle na svoju budúcnosť.
ak je možnost tak jednoznačne ist zarobiť von, pre chlapov je strasne vela práce vonku, ked clovek zarobi400-500€ na SVK vo fabrike a vyzije mesiac ked vyplati byt, uver, tak clovek ktory nic nemá, zije s mamkou musi vyžiť...! a ked pojde napr na kamion kde zarobi 1600€ v cistom, 3tyzdne vonku, tyzden doma- ked kazdy mesiac odlozi 1000€ zo 600€ vie slušne žiť cely mesiac, za rok je to 12 000€ ,
za dva 24 000€ -za to sa da u nas v meste kupit uz slusny už aj prerobeny dvojizbak, no to musi clovek vediet setrit lebo niektori su takí ze pre*jebu 500€ za vikend... taky clovek nikdy nenasetrí...
2dni hojno a zvysok mesiaca hovno...