absolutne nepijem, ani kvapku za cely rok, mam odpor k alkoholu, smrdi mi , ja si ani na silvestra nepripijem, je tu este niekto taky?
je tu niekto, kto tiez nenavidi alkohol?
Nevypijem alkohol, lebo ho neznesiem. Ale ked uz naozaj niekde v spolocnosti musim, tak iba velmi male mnozstvo.
Alkohol je tovar v obchode rovnako ako čokoláda a iné. Je treba si ho všímať? Aj keď sú príležitosti na jeho konzumáciu - oslavy a pod. netreba ho čuchať a neznášať, ale slušne odmietnuť a dať si pohár džúsu.
U nás pije veľa ľudí a ja takisto, nie som našťastie na alkohol psychicky namotany na rozdiel od kamarátov, ktorí sú:-( Alkohol ide do peňazí!
Ja tiež nemusím alkohol. A navrhujem, aby sme sa my nealkoholici nejak spolčili. Založme nejaký spolok
Tak určite sme dvaja :) Ja tiež nepijem alkohol( dlho, asi 13 rokov), nechutí mi a smrdí mi. Ani rumovú pralinku nezjem :)
Alkohol je nechutný a protivný a škodlivý, tak ako Slnko ani veľ ani málo. Preto aby jeho účinok bol príjemný ľudia si ho zriedili a ochutili.
Aj švédske kvapky majú 30-60% alkoholu, a v Ázii neni ani tekutého lieku bez alkoholu.Aj v mnohých naších liekoch je alkohol.
V našom Slovensku kvôli zime pijeme tvrdý alkohol , čo je zlý zvyk od nepamäti. Mali by sme sa naučiť piť víno miesto tvrdého, ktoré vôbec nechutí!
Naučiť sa všetko s mierou.
Ja alkohol milujem ako ho môže niekto neznášať?
Bohuzial, mne nevonia ani vino, ani tvrde, skratka ziaden alkohol, mam k nemu vyslovene odpor, nechuti mi to ani nic