Dobrý den, uz asi 2 mesiace ma trapia bolesti chrbta. Neviem preste definovat kde lebo bolest je vsade. Na križoch ale vystreluje do noch az k uchu a cela sanka a krk ma bolia na nevydržanie. Prosim nevie niekto co to moze byt? nedokažem ani sediet taka je velka ta bolest, dakujem
Bolest chrbtice
Och, bolesť krížov poznám veľmi dobre... celé roky som sa budila dolámaná, ani spávať som nemohla. Potom mi kamarátka odporučila matrace od firmy Curem, vraj jej to veľmi pomohlo. Skúsila som a som nadmieru spokojná. Odkedy mám nové matrace, kríže ma bolia oveľa menej. www.curem.sk
tu je najúčinnejšia akupunktúra
Máš zápal nervov a sú od nachladnutia zahlienené.
toto je zalezitost ortopeda. Neviem, na co cakas.
este aj babka napravacka, ak mas v okoli. Manzelke vzdy pomoze jedna takato pani. Proste ju napravi.
Ale cvicit cielene cviky na chrbat je nevyhnutne, samozrejme, ak uz nebudu bolesti.
Bolesť chrbtice je bolesť chrbtice, mala by si s tým zájsť k lekárovi. Inak, veľa ľudí ma bolesti chrbtice preto, lebo nikdy neprecvičujú svaly okolo chrbtice, potom ide celá záťaž na chrbticu, tá sa buď deformuje alebo je problém s medzistavcovými platničkami.