Vztah s tureckym muzom

Ayal

@Veronnn777
Ahoj, osobné skúsenosti nemám, avšak môj subjektívny názor je taký, že ak si uvedomuješ potenciálne riziko, tak mu dokážeš predísť tým, že ho viac spoznáš, resp. sa ho pokúsiš viac spoznať, a uvidíš..:) Všetko je o komunikácii a trpezlivosti..
Veľa šťastia prajem, verím, že nedopustíš sebe samej, aby si bola sklamaná :)

tweetie

MP - normalna zena, kt. chce vztah, najde si priatela, rada s nim travi cas, ma ho proste rada a on ju ma tiez rad (a opat sa vratim k tomu, ze ci uz to ten dotycny len hra a pretvaruje sa kvoli svojim potrebam, alebo to mysli vazne, to tu teraz nebudem rozoberat), nema problem s vyrazom "my" a "podme si nieco spolocne vybudovat". Ale casto to prave zena musi potlacit /aby ho nahodou nevyplasila/ do momentu, kym si chlap uvedomi, ze lepsie uz nenajde, cize do momentu, kym ten dotycny ich vztah konecne aj zoficialni a teda ked to chlapovi trva prilis dlho, kym ten prenho "vztah" povysi na skutocny vztah typu "my", tak proste i zenu to omrzi a aj osobne poznam takych, co tvrdia, ze minimalne do 50tky sa nechcu viazat, ale "vztah/vztahy" by samozrejme brali, tak preco by zena mala s takym uvazovat o my?
Hmmm - ano mas pravdu, ze niet sa comu cudovat, ze dnesne vztahy su take, ake su.
Ale ten trend, ze zena by nemala hovorit o "my", lebo chlapa tym odplasi, ved to ste si predsa vy zaviedli :). Tak niektore zo zien to zjavne upgradli :).

Ale aby som nebola taka zla, ano - ja viem, ze existuju i ti dobri chlapi - spravnaci, len je ich ako safranu. Takze ak sa na fore obcas najdu i taki, tak mozete byt na seba hrdi a nech sa dari.

WHISPER

je to raz turek , nezmeni sa, zena nemá hodnotu pre nich...!
takze nie moja, nemá zmysel s nim čokolvek riešiť...
s tým či je moslim alebo nie je to nemá absolutne nič spoločne...
je to ina kultura...!

Mesačný princ

tweetie - no, pekne si to napísala :) Aj by som niečo napísal, ale takú ohromnú energiu nemám a musím sa šetriť na chlapíka z Číny :D

Ale aj tak: koľko žien dnes povie niečo také, ako - poďme si spoločne niečo vybudovať?
Nechcem hádzať všetky ženy do jedného koša, ale každá chce ,,dokonalého,, chlapíka a dokonalý život.

Muži tak isto partnerky.

Tak sa nečudujme tomu, že sú vzťahy takéto.

DoktorExitus

Ak chces vyskusat turka a zajazdit si na koliku tak chod do toho ale na vztah to určite nie je neskor by si len lutovala.

tweetie

MP - tak to aby si zacal toho cinskeho chlapika hladat.

Ja poznam i take, co hladali, len mnohe to uz medzitym vzdali. A chapem ich, to cloveka nebavi dlhodobo, ked natrafi len na hovada. A mozno i stale hladaju, ale kedze sa viac venuju zalubam, travia cas so svojimi kamosmi/kamaratkami, rodinou (tie, co maju deti, sa samozrejme venuju detom), cestovanim, vyletikmi..., tak skor rozoberame take veci aj ked obcas sa bavime i na tu temu, ale tam byva zvycajne opakujuci sa scenar, ze to fakt nema zmysel, ze proste samej je im lepsie (a z nasich rozhovorov nemam pocit, ze by isli po prachoch, dokonca mnohe si nechavaju odstup od lepsie zarabajucich prave z obavy, ze taky by ich bral len ako dalsiu do zbierku, kt. si kupi, kedze slovo laska/city/emocie v business slovniku neexistuje). A naopak poznam zial i take zname, co idu v prvom rade po prachoch, ale tie sa nestazuju na chlapov, pretoze vedia, ze je to business a dokial si barterovo pasuju, tak je vsetko ok, a ak ich sucasny odkopne, vedia, ze vdaka svojmu vzhladu najdu dalsieho sponzora, resp. ked sa lepsie situovany sponzor objavi v ich blizkosti, tak po nom skocia, ale teda taku som ani raz nevidela plakat, alebo sa stresovat, len zasa je fakt, ze s takymi travim cas, ked musim, resp. sa nahodne stretneme, takze ano - tuto skupinu k tej, co hlada lasku, neratam.
Ale ved to je zasa vas vyber, koho chcete ziskat, ci taku, kt. hlada lasku alebo kt. ide po lahkom zivote, no nie :)? .

Takze kludne mozes pohladat toho chlapika z Ciny, fakt take existuju, len ked sa spalia, tak sa bud docasne stiahnu alebo to vzdaju. A k tomu zenskemu vyberu: jedna kolegyna, kt. sa nedavno rozviedla hovorila, ze ten jej sa pretvaroval dokonca az do narodenia ich deti a az potom sa prejavil, lebo to si bol uz isty, ze ona uz neodide. A on jej to aj sam povedal (ked ich manzelstvo chcela zachranit a chcela ho spat takeho, aky bol pred narodenim ich deti), ze sa pretvaroval, lebo vedel, ze taku starostlivu zenu by tak lahko nenasiel, ale teraz ze sa uz nemusi pretvarovat, ved manzelstvo a deti (ved ako krestanka to s nim predsa musi potiahnut uz do smrti podla tej krestanskej filozofie, aj ked o deti nejavil zaujem, nastastie ich aspon nebil, v domacnosti nerobil nic, cas s nou ani detmi netravil, po robote sa chodil akurat bavit s jeho kamaratmi a teda samozrejme svoje potreby chcel mat splnene, ved su manzelia), len teda sa preratal, kedze zeny uz dnes chodia tiez do prace, a kolegyna nastastie pochopila, ze im bude lepsie bez neho a s pomocou jej a dokonca aj jeho rodicov to proste zvladnu a on nech si chodi vymetat kluby a nech sa chodi bavit s kamaratmi hoci aj kazdy den a noc.

Tak kludne najdi chlapika z Ciny a k tomu ti prajem: dobru chut :)

stopmigrantom

turek nemoslim? nerob si srandu....ja som velmi tolerantna zena tiez som si vzdy navravala ze tychto muzov netreba hadzat do jedneho vrecka az do doby kedy som bola v tychto krajinach na dovolenke.... a bohuzial som sa presvedcila ze su velmi nebezpecny...ano naslubuje ti hory doly ale uvidis ako sa casom zmeni...tito muzi vyzliekaju zeny normalne ocami aj ked su slusne oblecene maju blbe reci a poznamky... ziadny z nich sa nezmeni.... fakt ze nie su nebezpecny... keby sa dalo znasilnia zenu aj na ulici...

LAXMI

No kluc je v tom, ze samostatny muz patri k samostatnej zene, ktori sice partnera nepotrebuju, ale chcu.

Muz, ktory nic nema, nemoze ist po samostatnej zene, lebo ju stiahne ku dnu.
Pokial si muz, ktory nic nema, najdi si zenu, ktora tiez nic nema a necakaj od nej veci, ktore jej ty sam nie si schopny, ci ochotny dat. Teda neocakavaj, ze ta bude zivit a starat sa o teba, ked ty nie si schopny a ochotny to iste urobit pre nu.

Jednoducho, ak si jablko nemiesaj sa s hruskou.

Mesačný princ

Chlap nehľadá sex!!! A žena ak hľadá v dnešnej dobe lásku, tak zožeriem toho chlapíka z Číny, ktorý tu spamoval :D

Mesačný princ

tweetie - no nemyslím, že je to až také zlé, ako si napísala.

Len výber žien je jednoducho taký, aký je. Volia mužov, ktorí ich zabezpečia, ktorí majú super prácu, sú obľúbení, vtipní, perfektní milenci, vzhľadovo by mohli robiť modeling, majú auto, dve, dom...................................atď

Tak a načo potrebuje takýto muž tú ženu? Na sex? nebláznite :O

Presne tak sa správajú aj ženy, ktoré sú samostatné.

Potom sa nečudujte, že ste buď v zlatej klietke, alebo Vás muž týra.

Je to len o výbere. Všeobecne platí, že o muža, ktorý nič nemá nie je záujem...myslím ak aspoň polovica premenných, ktoré som vymenoval absentuje, tak muž nie je podľa Vás ,,mužom,,!

Tak potom sa nečudujte. Ja sa na tom tiež bavím :D