Mate skusenosti so vztahom s turkom ? Priklad : turek, nemoslim (Povazuje sa za ateistu ), zije v Belgicku. Posobi liberalne, ale ajtak zena ktora protestuje alebo vyjadri svoj nazor je zla zena. Ma zmysel sa s takym chlapom trapit?
Vztah s tureckym muzom
Veronn - ved si si sama odpovedala:
"ale ajtak zena ktora protestuje alebo vyjadri svoj nazor je zla zena".
Myslis, ze vo vztahu, pripadne v manzelstve nedojde k situacii, ked budes mat iny nazor ako on? Cize budes ochotna a schopna uz len pritakavat bud dovtedy, dokial ta odkopne alebo do tvojej smrti (v pripade tvojho stastia do jeho smrti)? Ja by som do toho nesla a to som schopna robit kompromisy, dokonca v pripade potreby sa viem bez problemov i prisposobit pre klud v rodine (samozrejme uz si nenecham kydat na hlavu), ale ist do vztahu s niekym, kto ma taky nazor, uf - ja by som utekala kade lahsie.
tuto - ja suhlasim s castami tvojej vety: najdi si dobreho muza, ale teda osobne by som netvrdila, ze to najdes iba v podani Slovak alebo Cech, aj ked uznavam, ze Zahoraci a Moravaci su ako ludia fakt super, teda ak im ich otcovia v mladosti nevstepili obraz zeny len ako handri, kt. je dobra len ako sluzka a na sex.
Ale teda v sucasnej dobe sa spoliehat len nato, ze ked je to Slovak alebo Cech a teda sme rovnaka kultura, no neviem, z mojho pohladu je to to iste ako uz spominany Anglican, ci Rakusan, Nemec, Svajciar... Osobne si myslim, ze tie divne moresy zo zapadu uz dorazili i ku nam, ved najst dobreho Slovaka alebo Cecha je v dnesnej dobe ako hladat ihlu v extremne gigantickej kope sena :).
Co myslis, preco tu mnohe pisu tie pribehy? O com to svedci (a ano svedci to i o tom, ake sme sproste a ako si nechame po sebe skakat, ale tak zena hold hlada lasku a chlap len sex, takze ak sa chlap dokaze pretvarovat isty cas, tak zena sa namota, uveri a novy pribeh na svete = lahka matematika)? Ved ked si zoberiem len tie pribehy z mojho okolia - kolko parov sa rozvadza, kolko kamaratiek sa mi stazuje, ze ked sa vydavali, tak si mysleli, ze v nom budu mat i partnera, ale v podstate vsetko je na nich, vlastne ich chlapi ich naucili, ze ony tym ze museli zvladnut vsetko a lasku, pomoc a podporu v manzelstve vobec od svojich chlapov necitia, tak vlastne chlapi ich naucili, ze tie zeny ich ani nepotrebuju, ze sa dokazu postarat a prezit aj bez nich. A toto sa bezne deje uz aj v SR (a pre tych, co tu v kazdej vidite zlatokopku, ani jedna z kamosiek nejde po peniazoch, maju svoju robotu a nastastie rodicov, kt. im aj financne pomozu, ked je treba a luxus k zivotu nepotrebuju), takze narodnostne to uz je uplne jedno.
Vzdy ma vie pobavit ked slovenske zeny tvrdia ze len v zahranici su kulturny a slusny gentlemani ze tu su len hovada co sa nevedia spravat, a davat sa dokopy s moslimom/turkom to je rovno dignoza lebo oni to maju v kulture ze su zeny pre nich len podradne bytosti ktore su dobre len na rodenie deti, zeny je to len o vas koho si vyberiete netreba pozerat na vzhlad a zarobok muza ale davat prednost skromnejsim a kulturnejsim typom s mozgom v hlave, ale nie vy potrebujete frajerika v BMW ale ten vam o mesiac rozbije pysk necha vas aj s deckom na krku a potom placete ze muzi su svine.
Dobrych slovenskych muzov je ako safranu a mnohi sa tiez spravaju nadradene. Vyuzivaju a tyraju zeny fyzicky, psychicky a financne.
nájdi si dobrého slovenského muža popr. Čecha s podobnou kultúrou, slovenskí muži sú najcitlivejší a najlepší hlavne ak majú vzdelanie, ostatné národy sa budú k tebe správať nadradene a budú ťa brať ako menej cennú, hlavne pre západo-európanov budeš obyčajná z vych Európy a o Turkoch a Araboch nehovorím.
Ako ucitel by si mohol aspon prezyvku spravne opisat.
Anglicania nemaju cierny. A spravaju sa k zenam inak, nie ako slovensky pan ucitel.
Preco by mali byt slovenski muzi zli? Potom aj muzi mozu pisat,ze slovenske zeny su zle. Kazdy ma to co si vybral. Aj tato slecna sa tlaci do vztahu s turkom,pricom dobre vie ako to chodi. A kto bude moct za jej nestastie? Len ona sama.
Nie nema zmysel sa s nim trapit.
V Turecku nie si ateista. Iba odpadlik od vieri. Poznal som v zahranici dva pary kde muz bol turek a nevydrzalo im to.
Moze ta balamutit ze je ateista kym ta neoblbne tak ze sa stanech jeho zenou. Potom uvidis ze ako rychlo bude presadzovat moslimske ci kurdske pravo. Kym on si moze uzivat aj po svadbe s inymi zenami,jeho zena nema pravo ani pozriet na ineho muza.
A bolo toho viac. Ako ze deti patria vzdy rodine muze,a to aj po rozvode.
Moja rada je. Ak nechces plakat a trapit sa v buducne nad spackanym zivotom,nechaj ho tak.
Ked ho nechas ti garantujem zachvilu bude balamutit druhu,a tlacit jej kliny do hlavy.
No bola by si na tom istom, ako so slovenskym muzom.
Radsej si vyber muza z kultury, kde si vazia zeny a spravaju sa ako gentlemani.
Anglicki muzi su velmi fajn.