som totalne nudny clovek

Príspevok v téme: som totalne nudny clovek
nudacik123

zdravim..som baba a mam 13 rokov.. je mi strasne na nic ked vidim ako sa v triede zabavaju..a ja len sedim a kukam ze to co.. niekedy ked sa k nim aj pridam tak ma ignoruju.. (inak sa so spoluziakmi normalne bavim) len proste ked aj vymyslim nejaku somarinu ..aj vonka pomimo skoly.. tak je to vsetkym ukradnute lebo z toho neviem spravit taku srandu.. proste som taka nudna sprtka.. absolutne neviem kam to dotiahnem v zivote ..

KAPPA_FACE

Ser na svet. Ani mna nikto nema rad a ludia ma ignoruju. Ja som sa na nich vysral a zacal som brat drogy a vsetko je lepsie. Cize kasli na svet a zacni brat drogy lebo ti pomozu. Viem to z vlastnej skusenosti.

Nana12345

Ked si vsimas srandu, tak asi si zabavna aj ty.Ale asi este neprisli ty spravny ludia.Si myslim ze casom si ta niekto vsimne mozno bude ako ty a bude sranda.Ked nie tak je problem inde.Alebo sa bav na tom, na com sa bavia oni.Ked ti to pride smiesne.Ved nemusis vytvarat sradnu len ty.Ja som z mnohymi nevedela vobec srandovat a naopak s inymi.bola taka sranda ze koniec..

nnnuuu

Povaha človeka sa mení každých päť rokov, údajne, čiže už teraz a navyše v trinástich rokoch by som ešte flintu do žita nehádzal.

tvabuducnost

Tak sa pomaly začni pripravovať na život v ústraní, ktorý ťa čaká v dospelosti i starobe, pretože presne takto to aj začína. So spoločenským kontaktom veľmi nepochodíš aj keď by si sa o to pokúšala, tak ako i so založením si rodiny. Možno až sa naučíš žiť celkom individuálne, a i to len možno. Vytvor si svet v ktorom sa tomu nebudeš musieť zbytočne prizerať, ak sa nechceš po zvyšok svojho života len trápiť.

nnnuuu

Ak si nudná, tak si čítaj na nete nejaké krátke vtipy, niektoré sa na teba nalepia, po nejakom čase už budeš vedieť povedať aj sama niečo funny, uvidíš.