Hľadá sa dobrý zubár - Bratislava

Príspevok v téme: Hľadá sa dobrý zubár - Bratislava
vcielka22

Dobrý deň prajem všetkým. Prosím Vás, viete mi poradiť niekto dobrého zubára v Bratislave? Hlavne takého, čo nezruinuje moju peňaženku ako ten predtým. Príklad - za vyčistenie kanálikov, jedná sa o 3 koreňový zadný zub a následne zaplombovanie si vypýtal 310 eur. Za to môžem mať dovolenku preboh. Zdá sa mi to strašne veľa :( Takže rada prijimem každú radu, odporúčanie..... Vopred všetkým ďakujem :)

Tomasko987

Dobrý deň, ak máte problém so zubami, možno vám budú vedieť pomôcť rady od tejto pani doktorky zapisnikzubarky.sk

Venuje sa prevencii, píše blog pre svojich pacientov a možno do budúcna vďaka jej radám predídete nejakým problémom.

MMirkaa111

Uplne suhlasim. Ja som chodila k lacnej zubarke a riadne som na to doplatila. Nasla som si sukromnu kliniku, perfektny pristup, precizna praca, bezbolestne osetrenie. Radsej si budem dat robit zuby postupne, ako chodit do ambulancie, ktora nema ziadne vybavenie, hlavne ze plomba stoji 20 eur. Po mojej skusenosti sa kriteria na zubnu ambulanciu vyrazne zmenili. V prvom rade musi mat vybavenie, potom pristup a aj celkovo praca.

riculla

Pfuha tak neviem kolko za to bere moja zubarka, ale mam sukromnu nema zmluvy s nikym a je lacnejsia ako zubar co som mala v ba a bol zevraj zmluvny a vzdy som doplacala strasne sumy za tmace kovove plomby, teraz mi robi zubarka len biele a teda vidiet aj na robote aj na pristupe ze ju to bavi a konecne ma nic neboli lebo predtym mi museli vzdy zub prerabat a znova menit vypln a vzdy bol citlivy, tak skus kuk aj sukromnych mozno najdes aj lacnejsich ( myslim ze niektori maju len nadhodene ceny, ale su aj normalni )

chateau

310 eur za 3 koreňový zub + plomba je primeraná cena, ak ti ho zubár robil pod mikroskopom. Len na porovnanie, ja som za 4 koreňový + plombu platila 470 eur, a vôbec neľutujem, lebo viem, že mám zub riadne spravený a nebudú s ním problémy. Tiež sa mi to najprv zdalo "veľa" a tak som si jeden mŕtvy zub dala spraviť zubárke bez mikroskopu... zaplatila som síce oveľa menej, ale v zube zostal zápal a nakoniec som musela ísť na reendodonciu a resekciu, takže ma to vyšlo ešte viac, ako keby som si ho hneď dala spraviť pod mikroskopom.
Zubárov - špecialistov, ktorí používajú mikroskop, je na Slovensku len obmedzený počet, tak je jasné, že podľa toho vyzerajú aj ich ceny. Ja k jednému takému chodím a všetky zuby, ktoré mi ošetril, sú úplne bez problémov. Zachránil mi aj zub, ktorý mi inde chceli už len vytrhnúť, vraj sa s tým nedá "nič" robiť.
Lacní zubári ti len doničia zuby, takže ja by som to neriskovala.