Dlhodobo zvysena teplota 37.5

JurajZA

Čaute všetci + Kopet

Ja som detto už pol roka s teplotami.
Všimol som si to takto
Na začiatku decembra 2017 dostala asistentka zápal pľúc a bola mimo 2 týždne. Stýkal som sa s ňou, nakolko sme riešili pracovné veci. Potom 10.12.2017 mi začalo byť hrozne a aj pri malo nádychu som sa rozkašlal. Šiel som za lekárom v piatok 15.12.2017 a ten mi predpísal Summamed na 3 dni ATB. Potom mi bolo celkom dobre.
Týždeň na to som šiel na výstup na Kriváň. Cestou hore sa mi trošku zatočila hlava. Zastavil som a dal som si čokoládu, nakoľko som si myslel že mám nízky glykemický index. Na druhý deň som sa šiel prejsť s manželkou na kopec Straník. (malá prechádzka nič náročné).- ale zaujímavé už bolo, že som nemal vôbc svalovicu z predošlého dňa. Na tretí deň som šiel na ťažký výstup na kopec Minčol. Hore sme išli celkom dlho, na čo som není zvyknutý a tak som šiel dole sám, takým polo-klusom. Resp. rýchlim zostupom. A tu sa začali moje ťažkosti.

Prišiel som k autu a začala sa mi točiť strašne hlava. Doplnil som tekutiny + cukry a nič. Prišiel som domov a stale ma motalo. Zmeral som si TK a mal som 110/70 TF130.
TK som si zmeral o 10 min neskôr s výsledkom 160/110 TF130. Ležal som v kľude a mal som takéto TF. Zavolal som si záchrannú službu. Kde mi povedali, že som bol len vyčerpaný. Ja keď som hrával profesionálne volleyball a plážový volleyball, tak som strávil bez jedla aj 12 hodín a nikdy som nemal príznaky vyčerpania. RZP mi zmerala aj telesnú teplotu s 37.3.
Ďalšie dni som si šiel k obvodnému lekárovi kde mi spravil krvný obraz s nijakým vážnym výsledkom. Iba S-ALT mierne zvýšené a Cholesterol z 5,0 na 7,0 sa mi vidí.
Šiel som k internému lekárovi a podľa neho som v poriadku
Bol som na kožnom s tým, že som si našiel flak na žaludi, ktorý sa mi objavuje od 10 rokov. Pride a odíde. Cca na 3-4 mesiace. zisťuje sa či to nie je raiterov syndróm. Tam mi robili vyšetrenia na všetko možné a nič. HIV, Syfilis, HPV, mužské veci a všetko OK.
Ráno mám tepotu 35.7 a ako náhle sa začnem hýbať a prejdem len do kancelárie teplota sa zvýši. Stale som unavený a nič ma nebaví. Stale kvázy depresia, pochmúrna nálada a hlavne únava, ktorú pripisujem stálej teplote 37,0 - 37,4 U
Na CT ORL OK, len cysta v ľavom dolnom sinuse.
Na MRI mozgu OK
INterné OK
Kardiológia OK - Holter EKG + bicykel OK
Na očnom OK
Na zubnom RTG pre fokusy OK
Sono brucha OK, len malý polyp v žlčníku
Psychiatrická ambulancia OK
Pľúcne - mykoplazmy pn. Igg prechodené a IgA pozitívne 1,91
Beriem 2 ATB, najprv Klacid - bol prerušný, nakoľko som mal operáciu platničky v driekovej časti 05.03.2018
Robené onkomarkery črevo, pečeň, prostata, pľúca. OK
Sono štítna žľaza OK aj krv
jediný zvýšený Bilirubín, ale už 4 roky, uzavreté ako Gillbertov syndróm
Viac krát braná krv - OK
po operácii platničky zvýšené D-diemery 1,12 a hneď CT s kontrastnou látkou s výsledkom OK
Gastro u prof. Hyrdel v Martine OK. liečim sa u neho na barretov pažerák už 4 roky. Povedal, že z toho to nemám. žalúdok je pekný ružový, bez zápalu. Pažerák stabilizvaný, bez zápalu.
Krvné CRP aj všetky možné veci mi brali veľa krát a je to negatívne.

Ráno keď sa zobudím, tak teplota je 36,5-36,7 a keď telo začne produkovať sebe menšiu aktivitu, tak teplota 37,0 - 37,1 celý deň.
toto mám všimnuté od toho decembra.
PROSTE DEEEES.
non-stop únava

Pripomeniem, že som v decembri chodieval na Žilinskú plaváreň krytú.

Ak by ste mali čokoľvek, čo by mi pomohlo, kľudne píšte.
martos.juraj@gmail.com

Marosko-n

Dlhodobe zvýšenie telesnej teploty je následok zkrytych zápalov v tele, mozgu,nervoch, črevách kĺboch ,atď.
Ak to dlhodobo pretrváva, vzniknu poruchy orgánov, a ich funkčnosti. Môže sa spustiť aj rakovina.
Používame veľa čistej liečivej vody GGW, aby sme obmedzili aj tieto malé zápaly.
Mohli by sme používať aj lieky, doplnky, lenže telo sa potrebuje od nátlaku chémie ,jedov, patogénov, potrebuje sa čistiť a na to potrebuje H20, nie zmes vodovodnej vody a vody predávanej v plastoch. Treba piť len zdravú H20, ktorá človeka dokáže liečiť.

kopet

Dobrý deň, už asi pol roka mávam zvýšenú teplotu večer 37.2, bol som na vyšetrení krvi, moča, plucnom, krčnom, zubnom, všetko O.K. teraz asi týždeň mávam teplotu už aj ráno 37.1, Som unavený slabý a potím sa aj pri jedle, ráno vstanem a už ma bolí cele telo kĺby, chrbtica,, hlava,,,,Neviem na aké vyšetrenie mám ešte ist a čo robit, lekárovi keď poviem, že chcem íst na neake vyšetrenie tak ma síce pošle, ale sám mi nenavrhne žiadne tak neviem čo ďalej-----poraďte,,,,,Dakujem,,,

1maaja

Mam dlhodobo zvysenu teplotu 37,5 najmenej od sept.2014. Riesila som s doktormi, absolvola kopec vysetreni. V podstate sa na nic neprislo. Som vraj v poriadku. Tak som sa do toho pustila sama. Prva a najdolezitejsia zmena, ktoru som spravila je, ze som vylucila stres/odisla som z roboty/. Nasla som si kludnejsiu robotu. Viac oddychujem, nemam stres, zijem kludnejsi zivot, tiez zdrava strava. Za tie 4 roky, co mam tu hnusnu teplotu, tak sa mi podarilo tu teplotu nemat pol roka. Je to divne, ale pomohla mi zmena zivotneho stylu, zdrava strava a klud na dusi. Nestresovat sa hlavne. Teraz je to tak, ze teplotu pol roka nemam vobec a pol roka zas teplotu mam.

Cliattsi

nika82, prosím ťa koľko mg toho monolaurínu spotrebuješ denne? dávaš aj prestávky? Vieš aj o nejakých rizikách? Čo sa týka boreliózy, dozvedel som.sa.,.že.je na to dobrý nejaký bodliak

pozorec

nieco nie je v poriadku, normalna teplota je 36.6 teplota nad 37 signalizuje nieco zle v tvojom organizme, a citis sa OK? aku mas stolicu? hrdlo a mandle? nemas alergiu na nieco? dlhodobý stres?