Dlhodobo zvysena teplota 37.5

nika82

Chorlavyy okrem ATB sa liecim aj prirodnymi doplnkami, mam ich strasne vela- monolaurin, kurkuma, vitaminy, mineraly, chlorella, probiotika, collostrum, wobenzym. Liecba musi byt systematicka a dlhodoba. uz som na 90% zdrava.

nika82

Teplotateplota- lekari povedia aj na jasne pozitivne vysledky, ze su vlastne v poriadku. ja si uz pytam kazdy vysledok, rozbor krvi, vsetko vytlacene na papieri a doma si to studujem. Lekari ma sklamali na plnej ciare a neverim uz NIC!
zaplatila som si testy u sukromnej lekarky a vysla mi borelioza. Na infekcnom mi povedali, ze boreliozu vlastne nemam. nechcem nadavat, ale tazko sa mi pise o infekcnych lekaroch bez nadavok, to sa proste neda
liecim sa na boreliozu u sukromnej doktorky antibiotikami rok a pol a liecim si chronicku infekciu EBV doplnkami svojpomocne. uz mi je lepsie, teploty mam uz zriedkavo

Cmv

Ja som mal Cytomegalovirus. Teplota 37.5 a unava 8 tyzdnov. Bezny odber krvy bol v poriadku. Az protilatky CMV ukazali moznu pricinu cca v 4.tyzdni. ine priznaky som nemal.
Odznelo samo. V kludovom rezime.

inge

skus vyskusat enzymy, mozno mas oslabenu imunitu. ja som pocas jari bola v kuse chora a zacala som uzivat wobenzym. odvtedy je to super.