obmedzovanie

Príspevok v téme: obmedzovanie
terezabel

S priateľom máme krásny dlhoročný vzťah, no až teraz keď to začína byť vážnejšie si uvedomujem na čom vlastne som. Je obetavý, pozorný, láskavý..v podstate taký akého som si vysnívala až na jednu vec.. nesmiem mať kamarátov. Nesmiem ísť so žiadnym kamarátom na kávu, ak pôjdem ja v zápätí pôjde aj on akurát rozdiel je v tom, že ja pôjdem pokecať a on bude robiť všetko preto aby ma tým svojim stretkom so slečnou neznámou vyprovokoval. Ak začne on mne zakazovať kade koho tak začnem aj ja jemu.. a výsledok ? že ma vysmeje. A ja neviem čo mám robiť, či to mám tolerovať alebo utekať kade ľahšie. Spoznala som ho ešte ako pubertiačka, čiže moja prvá láska...no nepoznám žiadne diskotéky, žúrky nič. A začína mi to chýbať.Fakt neviem čo robiť, ľúbim ho no mám aj strach. Som mladá, chcem niečo zažiť. Chcem sa ísť zabaviť s niekym, kamoškami a tak...ale pri ňom nemám už ani tie. Čo robiť :( inač je fakt skvelý a urobí pre mňa všetko...až na slobodu...ta mi akosi chýba

terezabel

niekedy ma tak hnevá a vie byť potom tak nepríjemný, že radšej s ním také veci ani neriešim..teda snažím sa
milujem ho a je pravda, že si po svojom boku iného neviem predstaviť no tiež to je taká vec, ktorá mi vadí.. zasa nekontroluje mi správy, soc. siete a pod..no ak chcem ísť so známym na kávu tak sa mi vyhráža, že on tiež s nejakou pôjde... ale ak si ide so spolužiačkami je to ok no ako náhle som bola ja tak bol oheň na streche
mňa to štve, veľmi lebo ja mu nemám problem povedať, že idem s tym a tym tam a tam a on mi to povie asi tak z 1/2, potom sa to dozviem len náhdou...
tiež je pravda, že so mnou trávi čas vždy keď sa dá (pre vzdialenosť to nie je často) ale kto vie čo on robí keď je preč... a ja som vkuse "sledovaná"
nakoniec skončím podvedená, ja už fakt neviem..
možno som ja hlúpa ale asi to fakt nefunguje keď mi chýba dôvera a on ma pocit, že mám byť doma

WHISPER

utekaj kade lahsie od takeho nevyzreteho degeša,... ked ti chybaju zurky, diskoteky tak si ich uzi teraz...
aby ti neurobil decko, potom druhe... a potom ti prepne v bedni a budes po diskotekach chodit a ožierat sa a tvoje pozy v ozratom stave budu vykvacene na FB stranke diskoteky, to uz pekne nie je ked matka 2 deti zakvaci deti rodicom na krk a ona sa ide ožierať na diskoteky... (poznam takú..)

takze ked to tak citiš chod a uživaj si život... a na debila sa vykašli...
nebudete spolu , či sa rozidete teraz alebo o mesiac, o rok...
nie je ten pravy...

Alessandra99

Za tento stav SI mozes sama. Niektori muzi su proste majetnicky, a ten tvoj k Nim Patri. Vnima to ako : Ty si jeho majetok a nezela SI aby SI bola s niekym inym. Ked si chcela by s kamoskami ale jemu sa to nepacilo a ty si napisala , ze nejdes von , ze si s priatelom , Tak ty si dovolila to, ze si ich nakoniec stratila. Proste si tancovala ako priatel piskal...

Na tvojom mieste by som mu vysvetlila , ze aj ja chcem byt S kamoskami a chcem ist niekam von a aj by som potom sla. A ak to nepochopi a nerespektuje - Tak s takym clovekom nechcem byyt....

AmiQ2

ved ty si ako vydata, a ked budete spolu byvat, tak to bude iba horsie a vy sa spolu k sebe vobec nehodite! musis si najst niekoho kto bude s tebou chodit po zurkach, pricom ty sa budes tam bavit vo svojom kruhu a on vo svojom. asi tak si to predstavujes, nie?

Monetta

Mali sme s priatelom, co sa obmedzovania tyka rovnaku situaciu, avsak s rozdielom, ze obmedzovatel som bola ja :D.

Vadilo mi to do takej mieri, ze som iniciovala rozchod .Povedala som si, ze som mlada na to, aby som bola s muzom, ktoreho prioritou su party a kamarati. Kazdy rozhovor na tuto temu skoncil hadkou, takze sme to ukoncili.

Po niekolkych mesiacoch ma kontaktoval a vyslo z neho, ze si po celkom kratkom case uvedomil, ze party a kamosi nie su az taky prioritni :D a ze si je vedomi, co stratil.
Dali sme sa znovu dohromady - s tym, ze niektore veci sa musia zmenit. Jeho spravanie sa zmenilo tak velmi,ze som z toho este po roku v soku :)

Takze vidis, zurky a kavickovanie nie je vsetko... inak urcite by som Vas problem riesila predtym, ako zacnete spolu byvat..je to pre harmonicke spoluzitie velmi dolezita tema..

Lollka

Nastavte si pravidla vo vztahu ale tak ze budu platit pre oboch rovako. Ak to odmietne tak by som porozmyslala ci je on ten pravy.

terezabel

pavel y
ale preco ja ju stratit musim a on sa toho vzdat nechce? Ja na kavy nesmiem a on moze? A ak mu to pripominam,tak sa len smeje.
Fajn vztah..tak budme dvaja..budme spolu..ale budme na tom rovnako..sedme doma ale spolu nie ja sama a on v bare s kamoskou

pavel y

A čo ? Prečo myslíš, že keď je človek nezadaný, tak je "slobodný"??? Hmm? Keď človek vstupuje do vzťahu, tak svoju slobodu v podstate stráca...To by si už mala vedieť...