Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

obmedzovanie

Príspevok v téme: obmedzovanie
terezabel

S priateľom máme krásny dlhoročný vzťah, no až teraz keď to začína byť vážnejšie si uvedomujem na čom vlastne som. Je obetavý, pozorný, láskavý..v podstate taký akého som si vysnívala až na jednu vec.. nesmiem mať kamarátov. Nesmiem ísť so žiadnym kamarátom na kávu, ak pôjdem ja v zápätí pôjde aj on akurát rozdiel je v tom, že ja pôjdem pokecať a on bude robiť všetko preto aby ma tým svojim stretkom so slečnou neznámou vyprovokoval. Ak začne on mne zakazovať kade koho tak začnem aj ja jemu.. a výsledok ? že ma vysmeje. A ja neviem čo mám robiť, či to mám tolerovať alebo utekať kade ľahšie. Spoznala som ho ešte ako pubertiačka, čiže moja prvá láska...no nepoznám žiadne diskotéky, žúrky nič. A začína mi to chýbať.Fakt neviem čo robiť, ľúbim ho no mám aj strach. Som mladá, chcem niečo zažiť. Chcem sa ísť zabaviť s niekym, kamoškami a tak...ale pri ňom nemám už ani tie. Čo robiť :( inač je fakt skvelý a urobí pre mňa všetko...až na slobodu...ta mi akosi chýba

terezabel

Mesacny princ
Povedzme,ze vaznejsie v tom zmysle,ze ideme spolu byvat. Cize zacina to mat iny rozmer,nemyslis??
Nevravim,ze uzivat si a teraz spoznavat nejakych zajacikov,chodit s nimi kade tade a tak. Skor ist niekam aj s.niekym inym. Nech to je baba ale ja uz ani tie nemam lebo ked ma niekam volali vzdy som povedala ze nemozem lebo mam priatela a musim sa venovat jemu. No takto to bude uz navzdy? Teraz spolu zacneme zit a ja som skoncila ? Spolocensky zivot bude na bode mrazu,alebo co? Tak on si moze chodit kam sa mi zachce a ja mam doma cakat? Ako takto to ma byt?

Mesačný princ

,,S priateľom máme krásny dlhoročný vzťah, no až teraz keď to začína byť vážnejšie si uvedomujem na čom vlastne som,,

Tá veta mi nedáva logiku - krásny dlhoročný vzťah a je to vážnejšie až teraz? :O :D

A inak, ak si išla do vzťahu tak by ste mali premýšľať a konať spoločne a znášať určité obmedzenia, robiť kompromisy, byť tolerantní....

Ak si chceš užívať na žúrkach, tak nemaj vzťah