Prosím o pomoc, doktorka mi predpísala AD s názvom sertralin actavis na miernu soc.fob . Brala som ich 2 dni ale cítila som sa po nich neskutočne zle nevedela som spat, bolela ma hlava, mala som pocit sa že mi celé telo trasie, bolesť žalúdka, kŕče, nechutenstvo a uzkosti. Po dohovore s lekárkou som ich vysadila. Dnes sú to dva dni čo ich neberiem a cítim sa stále rovnako . Viete mi niekto povedať či to je normálne a koľko to asi ešte bude trvať ? Som z toho zúfalá a bojím sa že z toho ešte nakoniec aj ochoriem lebo si už všeličo nahováram. Dnes som si dala aj neurol aby som si aspoň na pár hodín pospala. Veľmi prosím o odpoveď ak niekto prežíval niečo podobné alebo sa v tejto oblasti orientuje
Ďakujem za každú odpoveď
Antidepresíva cítim sa po nich strašne
Môžem ťa ubezpečiť , že alkoholický absťák to určite neni
nehnevaj sa, Cherrycutie56, ale tvoje príznaky vyzerajú skôr na alkoholický absťák
Keď máš pocit že nič nepomáha tak zájdi za psychiatrom, prehodnotí tvoja stav, dá ti lieky a uvidíš
Držím palce
Maroško boh asi nieje nadšený , ze nas takto súdite , poucujete o viere a preberáte jeho úlohu. Tolerujte ,tak ako by kresťan mal a venujte sa sebe.
Cherry ano chodim k psychológovi rok , beriem take prírodné antidepresíva od nej ssaframil , rok chodim k homeopatke , mamka sa vyzná do bylín ,tak som co to pochytila a pijem nejake čaje , obcas aj bachove esencie , snazim sa predychavat a meditovať a zacala som teraz trochu s jogou - v niecom mi to pomohlo, ale ani zďaleka nie vo veľkom . AD su svinstvo ja viem , ale vies ked človeku aj tak je na nic a neužíva si zivot, tak mi je jedno xo skusim.
Ja nemám depresiu a v Boha verím
Asi nemáš vieru v Boha a Ježiša.
Všetci čo máte depresie, nemáte zmysel života. Ten zmysel dáva Boh, ktorého treba prosiť v mene Ježiša.
A potom budete aj veselejší aj šťastnejší.
A viete prečo to tak je?
Zo všetkých druhov živočíchov, len človeku dal rozum a ktorý si to zaslúžia aj múdrosť.
Tebe asi chýbajú obidve požehnania, lebo keby ste ich mali, nemali by ste nikdy v živote depresie, ani psychické problémy.
Skús si doplniť B12 asi jej máš nedostatok.
To ma mrzí, ja chvala Bohu nemám problém ani s oslovením cudzích ľudí i keď veľmi nemusím keď som stredobodom pozornosti a taktiež dlhší očný kontakt s cudzími mi nieje 2x príjemný.
Treba vyskúšať rôzne alternatívy a až ako posledné siahať po AD. Ja som netušila ako to funguje a ani lekárka mi nepovedala čo ma čaká, keby to viem určite sa do toho ani nepustim
Nelligrey psychológa si skúšala?
Alebo alternatívnu medicínu i keď neviem na koľko si otvorená týmto veciam .
Ja chcem skúsiť psychológa a akupunkturu a možno zájdem aj za jednou pani, ľudovou liecitelkou, veľa ľudí si ju chváli .
Dúfam že to prejde čím skôr lebo toto je na nevydržanie .
Myslim , ze tie priznaky mas pretoze tym, ze jeden den nevezmeš liek neznamena , ze je z tela okamžite vylúčený. Jednoducho musis vydržať par dni , kym to telo odstráni:) neboj , hlavne sa skus upokojiť .
Liekmi sa neda vyliečiť nic. Som prva ktora je proti liekom, ale ked uz tvoj zivot je na nic aj tak ,tak je ti jedno ,skusit chces hocico. A nejde mi o vyliečenie ,ale o potlačenie tých príznakov , aby som mohla zacat niekde a nie sa chorobne všetkému vyhýbať:) a mimochodom zamestnávať si myseľ robotou alebo čím kolvek len aby sme nemysleli na nase obavy ,nieje podla mna dlhodobé riešenie pretoze akákoľvek choroba, tak ako sociálna fobia ,vzniká z niečoho nie len tak , ze si choroba zmyslí , ze na niekoho sadne a tak vyhýbanie sa tými pocitom vyústi podla mna len do dalších väčších problémov. Treba prist na príčinu.