Prosim ake mate skusenosti naco vsetko vam pomohol ? Dalo to niekomu imunitu do kopy ?Dakujem pekne za vsetky odpovede.
WOBENZYM?
som rada, že so mno súhlasíš, pretože som to napísala na základe svojich skúseností, ktoré ma utvrdili v tom, že takto to je, že pri liečbe jedine lieky ;)
Hirta, ak si mala na mysli vitamíny, tak si to vystihla.
Tie pri liečbe nemajú miesto, respektíve možno by aj mali, ale nemajú takú silu.
povedala by som, že tie sú skôr určené na podporu imunity, ale nie na liečbu a duplom nie, keď sa už objaví nejaký problém, ako je napríklad zápal, mykóza alebo čosi podobné.
Je. Ja som užívať začala enzýmy, keď som mala problémy s imunitou, bola som neustále chorá a nevedela som sa z toho dostať.
Práve vtedy mi lekárka odporučila užívať enzýmy a polepšilo sa mi. Len je dôležité pravidelné užívanie, aby sa ten organizmus dal do poriadku. Aby si sa definitívne vyliečila.
Myslíte si že je to vôbec účinné?
preco nie vitaminy?.. chces povedat, ze tie nevedia pomoct?.. alebo ako mam tomu celemu rozumiet?.. ja som myslela, ze to staci len nasadit nejake vitaminy a je vybavene a to telo sa z toho dostane a problemy ustupia..
mykoza sa do tela dostane mnohokrat, ked je imunita oslabena, preto je vhodne takyto problem liecit liekmi, nie len nejake vitaminy a nieco podobne, ale toto je problem, ktory realne je potrebne liecit
to nepomohlo ani mne, ked sa u mna tento problem udomacnil, lebo problem nevznika, tam kde sa prejavuje a potom skusame zbytocne taketo veci, co neprinasaju vobec ziadne vysledky :(
Mykóza sa odo mňa vzdialila a aj sa naspäť vrátila. Pomaly mesiac čo mesiac. Neviem sa z toho dostať. Krémy ani nič také mi nepomáha a ja už neviem. Už aj rôzne sedacie kúpele som si robila, ale nič z toho, vôbec nič sa nezlepšilo.
problem sa moze vratit, ak nie je telo preliecene, ak nie je problem vylieceny. Ale ked liecis liekmi svoj problem, imunitu, tak sa nemusis obavat toho, ze by sa to vratilo :)