Depresia vyhorenie

Príspevok v téme: Depresia vyhorenie
Lesly20

Ahojte
Mám 21 rokov a mám depresiu už pol roka. Neviem sa z nej vyslobodiť. Nič ma nebaví, na nič nemám chuť,všetko mi je jedno. Ráno vstávam s pocitom že už sa teším na večer kedy znova pôjdem spať a ten deň zase pominie.Takto prežívam už pol roka a je to strašne. Mala som už aj antidepresíva, psychológov, kamarátov rodičov ale nič mi nepomohlo.Neviem sa na nič tešiť nič mi nerobí radosť..nevidím nejaky zmysel vo svojom živote. Prežil si niekto niečo podobné ako ja? dostali ste sa z toho? Ďakujem za všetky rady

Tatak

No neviem si predstavit studovat v takom rozpolozeni asi kazdy ma sem tam depku nechut do zivota zo vsetkeho je frustrovany vratane mna.vyborny liek je zaobstaranie si psa alebo macky ale tak ked si v zahranici tak to asi tazko

nnnuuu

K tomu sa dá povedať asi len toľko, že musíš počkať, kým to prejde samo od seba aj s malou pomocou liekov. Kým to neprejde, tak sa do veľkých štúdii najskôr nepúšťaj. Radšej si to štúdium odlož o rok neskôr.

Yondaime

Ahoj. Mak som to rovnako.. Ale potom sa to všetko zmenilo,keď do môjho života prišiel niekto,kto ho celý zmenil.. Máš niekoho takého? Ak by si sa chcela vyrozprávať,tak napíš prosím.. :)

nnnuuu

Tešiť sa je pekná vec, ale s depresiou toho asi veľa nenašprtáš. Ako sa hovorí, keď to neide, tak to neide. Mala by si sa najprv dať dokopy a potom niečo riešiť. Keď si dáš prášky, tak budeš oťapená a už sa vôbec nič nenaučíš. Kombinovať kávu a antidepresíva nie je veľmi rozumné a ani efektívne, čo sa týka výsledkov.

nnnuuu

Tento svet je plný paradoxov, keď si to tak zoberieš. Mala by si mať okolo seba ľudí, ktorí ti vedia dať energiu. Takí ľudia však zvyčajne nie sú intelektuáli, to tell the truth. Inak, na štúdium v Anglicku by som sa na tvojom mieste tešil. Už len tie knihy, ktoré odtiaľ mám, sú brutálne kvalitné a nie sú písané nejako komplikované. For dummies sú najlepšie:-)

Lesly20

Pracovala som v oblasti Financií kde človek fakt musí makať, a tam som stratila nejakú takú chuť do života, tým tlakom. Odvtedy som si ani nenašla inú prácu nič. čakám len na nejaký deň kedy ma osvieti. Som teraz v Anglicku mám začať študovať ale absolutne nemám chuť. Neteším sa na to..

Lesly20

Tie lieky už neužívam nakoľko mi ani nepomohli.Bola som po nich len nervóznejšia a agresívnejšia. Ale je to zlý pocit, všetci do mňa zapárajú..nájdi si prácu, rob toto toto..ale mne ako keby bolo všetko úplne jedno. Ako keby mi ani nevadilo kde skončím, čo so mnou bude.. je to strašný pocit. Niekedy nevýjdem radšej ani z domu.Lebo doma mi je najlepšie v izbe...