15 ročný chlapec,stále sám.. (nemyslím vzťah)

Príspevok v téme: 15 ročný chlapec,stále sám.. (nemyslím vzťah)
Sabaksoso

Ahoj,ide o to,že sme sa s mamou presťahovali pred rokom aj niečo do Nemecka. Mama začala pracovať pomerne hneď.. Pracuje takmer každý deň.. Zvyčajne pracuje asi do 18:00.. Niekedy príde o 22:00. Pracuje tak od rána.. A ja som stále sám.. Počítač ma nikdy nezaujímal.. Moji rovesníci sedia len a len za počítačom.. Keď chcem ísť von,sú tu len starší týpci,ktorý pijú a droguju.. O to ja záujem nemám.. Aj keď idem do školy,vrátim sa pomerne skoro.. Takže som zase sám a sám.. Plus je tu taká vec,že prázdniny máme veľmi často.. Vážne veľmi často,takže zase som sám.. Nejaké nápady čo robiť?.. Aby som nebol celé dni sám,alebo sa nenudil.. Koníčky ani nemám.. Chcel by som bubnovať,alebo hrať na gitare.. Lenže bývame v bite,kde všetko počuť.. Nejaké iné nápady? Ďakujem za odpoveď..

Hujer

Skús geocaching :) je to vyborna hra, co sa hra vonku. Hladas ukryté schanky s "pokladom", okolo ktorych chodis každý den a ani nevies, že tam su :)

nnnuuu

Najskôr treba nájsť na nete firmu, ktorá by takúto zvukovú izoláciu vedela spraviť. Volá sa to trebárs Schalldämmung alebo Schallschutz, to sú kľúčové slová, cez ktoré nájdete spolu s mamou takú firmu. Neviem, koľko to môže stáť, ale v Nemecku to bude asi drahý špás. Tam si dajú zaplatiť ešte aj za prestávku, ktorú si spravia, čo viem - ha, ha.

Sabaksoso

To mi nenapadlo.. Veľmi ďakujem. Ešte otázka.. :D Ako by sme ju mohli izolovať alebo čo? Vedel by si mi to prosím podrobnejšie vysvetliť? Ešte raz ďakujem pekne

nnnuuu

Tak povedz mame, aby dala tvoju izbu zvukovo odizolovať a potom môžeš hrať tak hlasno, ako len chceš. Keď niečo potom nebudeš vedieť, tak sem schreibni, my sme asexuálni intelektuáli a vieme takmer všetko. Zdravie - Deine korrekte Antwort:-)

Sabaksoso

Ďakujem za rady.. :D Ale zbierať huby ma nejak nelaka.. A k tej gitare.. Nemozem ani na gitare hrať,pretože máme taký panelák(a to si nevymýšľam),že je počuť ešte aj kroky susedov.. Počujete priamo rozhovor,počujete kroky a proste všetko počuť.. Takže hudobný nástroj nepripadá do úvahy.. Nejaké iné nápady prosím?.. a ďakujem za odpoveď..:)

nnnuuu

M.P., prosím ťa, ako pätnásťročný chalan má chodiť s košíkom po lese a zbierať hríby. Dá sa aj tak, ale neviem si to živo predstaviť. A aké hríbiky by si mu odporučil zbierať teraz na jeseň? Kozáky, dubáky a tak? Dúfam, že nie práve lysohlávky, lebo to by bol tam, kde je jeho okolie:-)

nnnuuu

Skôr by som sa na tvojom mieste dal na gitaru ako na bubny, keďže žiješ v paneláku. Na gitare môžeš hrať aj potichu. To máš pravdu, že keď sa mladí nudia, tak sa dávajú na všakovaké chodníčky. Len to s tou gitarou nepreháňaj, lebo keď budeš hrať ako virtuóz, tak neviem, čo potom spravíš s toľkými peniazmi...