Ahoj,ide o to,že sme sa s mamou presťahovali pred rokom aj niečo do Nemecka. Mama začala pracovať pomerne hneď.. Pracuje takmer každý deň.. Zvyčajne pracuje asi do 18:00.. Niekedy príde o 22:00. Pracuje tak od rána.. A ja som stále sám.. Počítač ma nikdy nezaujímal.. Moji rovesníci sedia len a len za počítačom.. Keď chcem ísť von,sú tu len starší týpci,ktorý pijú a droguju.. O to ja záujem nemám.. Aj keď idem do školy,vrátim sa pomerne skoro.. Takže som zase sám a sám.. Plus je tu taká vec,že prázdniny máme veľmi často.. Vážne veľmi často,takže zase som sám.. Nejaké nápady čo robiť?.. Aby som nebol celé dni sám,alebo sa nenudil.. Koníčky ani nemám.. Chcel by som bubnovať,alebo hrať na gitare.. Lenže bývame v bite,kde všetko počuť.. Nejaké iné nápady? Ďakujem za odpoveď..
15 ročný chlapec,stále sám.. (nemyslím vzťah)
Ryby, hríby alebo nejakú činnosť, ktorú môžeš vykonávať sám?
Starší pijú a drogujú??? Veď starší neznamená 19 - 20 rokov. Možno by si sa mohol naučiť hrať na tej gitare od niekoho trošku staršieho.
Vieš, veľa som sa naučil od ľudí o desiatky rokov starších a aj od tých, ktorí boli o tie desiatky mladší. Takže to nie je len o rovesníkoch.