Bývalý gay

Príspevok v téme: Bývalý gay
anonym55555

Chodila som s chlapcom 2 mesiace a mala som pocit , že s ním niečo nieje v poriadku . Má 17. Bol extra citlivý všetko ho rozplakalo a skratka bol uplne ako baba. Mal kamaratky baby lebo si vraj s nimi lepsie rozumie . Pozeral dievčenské rozprávky a plakal pri nich . Povedal mi sám , že on je napoli baba a napoli chalan . Chcel sa naučiť štrikovať nemal vobec sexualne naražky ako každý chalan ktorý chodi s babou ..Sám mi dokonca povedal , že nemasturbuje lebo sa mu to vraj nepáči .. Skrátka celé divné a ked som sa ho opýtala , či neni gay tak mi povedal že o tom by vedel tak zamyslene ostali sme kamarati takže mi doveruje asi sa s nim o tom porozprávam .

nnnuuu

Povaha človeka sa vraj mení každých päť rokov:-) A s vekom rozum prichádza a odchádza. Ďalšia "intelektuálna" téma, o ničom.

mlada slecna

nemusi byt gay, mozno sa len hlada a ma jemnu dusu. moj bratranec
v 14 tich vysival a strikoval. plakal casto. Dnes ma 3 deti a jeho zena
si nevie vynachvalit jeho romanticku povahu.

nnnuuu

Generovať negativitu sme sa už naučili dokonale, už v ničom nevidíme nič pozitívne. Však toto nie je cesta do jadra EÚ, ale do pekla. Tento negativizmus sa šíri rýchlejšie ako chrípka. A potom sa čudujeme, že odkiaľ sa to všetko ZLO berie...

Bubliii

A o čom sa s ním akože chceš rozprávať? či je, alebo nie je gay? však to je výsostne jeho osobná vec. či sa naňho udeš pozerať inak, ak ti povie, že je? alebo povie, že nie je?
nechápem, čo s ním chceš riešiť, tobôž po rozchode (ak sa teda 60 dní dá nazvať plnohodnotným vzťahom)

Mesačný princ

Súhlasím s nnnuuu. To, že je citlivý a že má kamarátky neznamená, že je gay. Dokonca ani to ak nemasturbuje a nemá sexuálne narážky.

John6

To čo popisuješ mi trochu pripomína transsexualitu, teda poruchu sexuálnej identity. Doporučoval by som návštevu sexuológa príp. psychológa.

nnnuuu

Možno že je vážne len taký citlivý, nemusí to mať nič s jeho orientáciou. Vieš, či by trávil čas s chlapcami alebo s dievčatami, tak ľudia by vždy mohli povedať, že je gay. To máš tak.