Som chorý?

Príspevok v téme: Som chorý?
Mirco545

Zdravím, chcem sa opýtať. Každý deň sa pozorujem, raz srdce, pecen, hlava, vždy keď ma niekde zaboli, pichne myslím nato najhorsie. V spoločnosti sa mi toci hlava je mi divne. Najlepšie mi je doma, bojim sa ist na dovokenku, do kina, na túru. Som na serlifte 50mg denne už pár rokov no stav nieje uspokojivý. Každý deň sa bojim ze umriem a ze je posledný. Len co otvorim oci meriam tlak, kontrelujem pulz. Cez vikend ked som doma meriam tlak aj 40x denne. A akonahle sa objavi kontrolka arytmie, tak panikarim. Kazdy den ma boli chrbat, hlava asi z napätia. . Vysetreni mam ta 3 sanony a vsetko ok. No ja sa citim zle, mate niekto s tymto skusenost??? Uz nevladzem. Dakujem

nnnuuu

Kaido, mne pomohlo dosť to, že som v lete strávil veľa času na Slnku, možno si to len namýšľam, ale skôr asi nie. Ten vitamín D asi dokáže robiť zázraky. Teraz je už neskoro, ale do solárka zájsť môžeš. Treba vyskúšať všetko.

Kaido

philips
Nie vobec, mam diagnostikovanu tazku depresiu a ty mi vravis ze neviem co je depresia? :)
Nebodaj ides obhajovat tieto chemicke drogy?

Tomas12345

Mirco545 vedel by som ti pomoct vyriesit tvoj problem , sam tento problem mam a poznam na zopar skvelych rad napis mi ked tak na tomas55555@centrum.cz popiseme :)

nnnuuu

Amelia, ja poznám iné príslovie: keď šibe, tak to nebolí. V prípade iných ochorení tomu tak zvyčajne nie je:-)

ameliawolf

áno si chorý na hlavu... ked je hlava chorá trpí cele telo....

treba sa zamyslieť nad tým, čo to spustilo...
a riešiť to so psychologom... a nepchať do seba drogy- od psychiatra

ked sa nudíš tak sa iba sleduješ, treba si najsť nejaku aktivitu, čo ti zamestná mozog....

chodiš do roboty...,, VOBEC...?

Kaido

Tieto sracky chemicke nikdy neviyliecia psyckiku ako taku, su to len oblbovaky, prestanu fungovat emocie, necitit nic stastie, radost, tym padom ani smutok, nestastie. A okrem toho milion vedlajsich ucinkov, z coho radikalne priberanie je este slaby odvar, ved si precitajte letak na AD co byva vsetky vedl ucinky, zdravo uvazujuci clovek, by takyto sajrajt nikdy do seba nedal.

nnnuuu

Len ma napadla taká otázka, či by tie depresie neprešli náhodou aj bez liekov? Len si treba trúfnuť. Tie lieky mi prídu tak, že vyliečia psychiku, ale človek priberie aj tridsať kíl. To je asi vždy tak. Po nemedikamentóznych spôsoboch liečby sa siaha len málokedy. Kto vie prečo?!

NaRovinu

Máš panickú poruchu. Ja mám tiež panickú poruchu a bolo obdobie, keď som prežívala to isté (ale nie taký extrém ako ty). Nakoniec mi to prešlo samé, bez liekov. AD mám predpísané už 5 rokov a brala som ich zo začiatku mesiac. Potom som ich sama vysadila, ale môžem povedať, že sa mi aj bez liekov stav zlepšil. Mávala som silné depresie a často, teraz ich mám oveľa menej a oveľa slabšie.

Mne pomohol čas.