Zdravím, chcem sa opýtať. Každý deň sa pozorujem, raz srdce, pecen, hlava, vždy keď ma niekde zaboli, pichne myslím nato najhorsie. V spoločnosti sa mi toci hlava je mi divne. Najlepšie mi je doma, bojim sa ist na dovokenku, do kina, na túru. Som na serlifte 50mg denne už pár rokov no stav nieje uspokojivý. Každý deň sa bojim ze umriem a ze je posledný. Len co otvorim oci meriam tlak, kontrelujem pulz. Cez vikend ked som doma meriam tlak aj 40x denne. A akonahle sa objavi kontrolka arytmie, tak panikarim. Kazdy den ma boli chrbat, hlava asi z napätia. . Vysetreni mam ta 3 sanony a vsetko ok. No ja sa citim zle, mate niekto s tymto skusenost??? Uz nevladzem. Dakujem
Som chorý?
Panicka porucha - zajdi k psychiatrovi..
mirco daj si dovolenku...
To co uvadzaz je psychicky problem nie zdravotny ako taky. Odporucam ti urobit presne opak toho co robis. Pozorovat sa nikomu nepomohlo je to trosku paranoidne. Zacni sportovat,chod na bicygel nestran sa ludom a uzskostnym stavom. Liek proti depresiam je sport. Ci chces alebo nie pomoha. Zacni behat napriklad. Zacni pracovat zo svojimi vnutornymi myslienkami hned v zarodku tie zle vyhod z hlavy a predstavuj si niexo prijemne. Pekny den.