Partnerova nevera

Príspevok v téme: Partnerova nevera
Anosomtoja

Ahojte.uz dlhsie mam pocit, ze moj priatel ma inu známosť.takze:jedneho dna sme lezali v posteli a ukazoval mi svoj instagram. Opytala som sa ze s kym si tam píše.povedal ze s nikým ze on nevie ako sa na instagrame pisu správy.pritom mi pred istym casom tvrdil ze si tam pise zo sesternicou o com som vedela.a tak som mu to pripomenula ze viem ze si tam pise zo sesternicou.zatvaril sa ze on nič,preklikal sa na spravy a rychlistou sveta vymazal jednu z konverzacii pri ktorej som jasne podotýkam jasne videla fotku nejakej slečny.aj ked nemamziadne socialne siete, viemako vyzera profilova fotka.pytala som sa ze preco to vymazal a on mi s kludom povedal ze on nic nevymazal, ze som zle videla.doslova zo mna spravil hlupanu ktora trpí asi halucinaciami alebo neviem co.tak som sa nahnevala a odisla spat k dcere do izby.ani neprisiel ani mi nic nevysvetlil nic. Myslim si, ze keby v tych spravach nebolo nic zlé, tak by nemal dvovod mazat si tue spravy a klamat mi do oci ze on nic. Tusim , ze tam bolo nieco co mi jeho neveru potvrdi ale kedze ten chat vymazal tak nemam ziaden dôkaz.co si o tom myslite vy???ďakujem uz vopred .

LAXMI

Tiez mi to tak pripada, ze si uplne sprostucky a este si nepochopil, ze to nikoho nezaujima, ci ty chces, alebo nechces vztah.

Lia01

spravy - áno to som myslela, tie komenty.
Ano somtoja - úroveň neúroveň, a je nad Vašu úroveň žiť s klamárom? Alebo v nevedomosti?

Mesačný princ

Myslím si o tom len to, že sa na tomto fóre podobné témy množia rýchlosťou svetla. Ľudia si neuvedomujú aké je náročné mať vzťah, ako sa treba o vzťah starať a potom to takto dopadne.

Tento svet - táto spoločnosť sa zmenila a 90% vzťahov končí takto.
Je vôbec perspektívne mať nejaký vzťah?

Smrteľne vážne sa pýtam, prečo majú ľudia vzťahy???

Čím je toho viac, tým mám viac averziu k akýmkoľvek vzťahom.