Ahojte.uz dlhsie mam pocit, ze moj priatel ma inu známosť.takze:jedneho dna sme lezali v posteli a ukazoval mi svoj instagram. Opytala som sa ze s kym si tam píše.povedal ze s nikým ze on nevie ako sa na instagrame pisu správy.pritom mi pred istym casom tvrdil ze si tam pise zo sesternicou o com som vedela.a tak som mu to pripomenula ze viem ze si tam pise zo sesternicou.zatvaril sa ze on nič,preklikal sa na spravy a rychlistou sveta vymazal jednu z konverzacii pri ktorej som jasne podotýkam jasne videla fotku nejakej slečny.aj ked nemamziadne socialne siete, viemako vyzera profilova fotka.pytala som sa ze preco to vymazal a on mi s kludom povedal ze on nic nevymazal, ze som zle videla.doslova zo mna spravil hlupanu ktora trpí asi halucinaciami alebo neviem co.tak som sa nahnevala a odisla spat k dcere do izby.ani neprisiel ani mi nic nevysvetlil nic. Myslim si, ze keby v tych spravach nebolo nic zlé, tak by nemal dvovod mazat si tue spravy a klamat mi do oci ze on nic. Tusim , ze tam bolo nieco co mi jeho neveru potvrdi ale kedze ten chat vymazal tak nemam ziaden dôkaz.co si o tom myslite vy???ďakujem uz vopred .
Partnerova nevera
Ci ma znamost to neviem ale urcite nieco skryva ked, Si to, videla a urobil este z teba blbku.
Boze ty si otravny ako svab...
Tiez mi to tak pripada, ze si uplne sprostucky a este si nepochopil, ze to nikoho nezaujima, ci ty chces, alebo nechces vztah.
Mesacny, pokojne maj averziu voci vztahom, ved s tebou ani nikto nechce mat vztah, tak je to dost nepodstatne.
ferihitka daj si lieky uz
Tak mi prosím povedzte ako by ste to riesili ?co by ste robili na mojom mieste?
spravy - áno to som myslela, tie komenty.
Ano somtoja - úroveň neúroveň, a je nad Vašu úroveň žiť s klamárom? Alebo v nevedomosti?
Myslím si o tom len to, že sa na tomto fóre podobné témy množia rýchlosťou svetla. Ľudia si neuvedomujú aké je náročné mať vzťah, ako sa treba o vzťah starať a potom to takto dopadne.
Tento svet - táto spoločnosť sa zmenila a 90% vzťahov končí takto.
Je vôbec perspektívne mať nejaký vzťah?
Smrteľne vážne sa pýtam, prečo majú ľudia vzťahy???
Čím je toho viac, tým mám viac averziu k akýmkoľvek vzťahom.