Ahojte.uz dlhsie mam pocit, ze moj priatel ma inu známosť.takze:jedneho dna sme lezali v posteli a ukazoval mi svoj instagram. Opytala som sa ze s kym si tam píše.povedal ze s nikým ze on nevie ako sa na instagrame pisu správy.pritom mi pred istym casom tvrdil ze si tam pise zo sesternicou o com som vedela.a tak som mu to pripomenula ze viem ze si tam pise zo sesternicou.zatvaril sa ze on nič,preklikal sa na spravy a rychlistou sveta vymazal jednu z konverzacii pri ktorej som jasne podotýkam jasne videla fotku nejakej slečny.aj ked nemamziadne socialne siete, viemako vyzera profilova fotka.pytala som sa ze preco to vymazal a on mi s kludom povedal ze on nic nevymazal, ze som zle videla.doslova zo mna spravil hlupanu ktora trpí asi halucinaciami alebo neviem co.tak som sa nahnevala a odisla spat k dcere do izby.ani neprisiel ani mi nic nevysvetlil nic. Myslim si, ze keby v tych spravach nebolo nic zlé, tak by nemal dvovod mazat si tue spravy a klamat mi do oci ze on nic. Tusim , ze tam bolo nieco co mi jeho neveru potvrdi ale kedze ten chat vymazal tak nemam ziaden dôkaz.co si o tom myslite vy???ďakujem uz vopred .
Partnerova nevera
Je pod moju uroven mu prehľadať telefón.a uz aj keby som to spravila, tak viem ze je tak rozumní ze si všetko za sebou vymazuje...tak...neviem
Ako sa na instagrame pisu spravy, ci myslite tie komentare pod fotkami?
To myslím ohľadom toho dôkazu. Lebo inak dôkaz získaš iba prelustrovaním jeho mobilu.
Ahoj. no, sociálne siete sú jed pre vzťahy. Ale podľa hesla priateľa si drž blízko a nepriateľa ešte bližšie, by som si na Vašom mieste založila nejakú, napr. na insta môžete vidieť koho má lajknutého aj kto mu komentuje a ako.
JA by som sa s nim rozisla.na co cakas ked ti klame do oci?