Iný muž

Príspevok v téme: Iný muž
Kalibra

Ahojte. Mam skorej dotaz na ženy tuto. Mam priatela a som s nim zasnubena. Sme spolu 5 r. Mám ho rada, ale nás vztah uz nieje to prave orechove. Chodi domov vecer. Casto je na cviceni a vidiet to nieje. A spime spolu raz za dva mesiace a aj to akosi mechanicky. Nuz aby som presla k tomu hlavnemu. Spoznala som sa s iným muzom. Velmi mi inponuje, mame vela spolocne, a piseme spolu celé dni. Zacinam ho mat rada. S terajsim zijem. A ten co som spoznala o mojom vztahu nevie. Ani nechcem, aby vedel. Zatial nie. Premyslam, ako sa zachovat. Ci len tak zahodit tie roky a domov s tym co mam teraz a byt vo vztahu nadalej. Moj zivot je teraz len praca , doma upraratat, obcas niekam ideme. Ale inak si pripadam, ze upadam. Nic ma netesi. No pri tom druhom sa citim dobre. Je velmi usmievavy a moj den je vzdy roziareny. No neviem, ci ked jedno ukoncim a zacnem ine , ci to bude lepsie. Ci neskocim s kaluze do blata. Nakolko ho este dost nepoznam. Kocky apelujem na vas! Co by ste robili? Je mi 30. Mojmu terajsiemu 33 . a tamtomu 31. Poradte . Na blbe komentare tipu: si kur.. zvedava niesom. Nakolko som mojho nepodviedla a nehodlam, pokial som vo vztahu. Dakujem za nazori.

Apokryft

Toto je asi bežná vec.Myslím že ludia vedla seba žiju a zostane z toho rutyna.To ze si pises z inym by som neriesil.Skor myslim ze vas vzťah je na bode mrazu a to by som riešil.Ak partner zostane vlažný a nieje s ním ...........treba sa posunut dalej .si este relativne mlada a tak neži zivot dôchodcov. O ostatnom nieje potrebne vyposovat.Jednoducho to ze si natrafila na niekoho noveho tak je impulzom ze stare ta neuspokojuje pohni sa dalej.

Kalibra

Dakujem, baby. No sama neviem, ako sa rozhodnut. Mozno tomu dám cas a uvidim. Mozno sa rozidem a chvilu vudem sama. Kym si nezrovnam, co a ako.

Radimtidobre

Kalibra nahrada, nie je riesenie. Budes to lutovat, ak ma ten vtah skoncit nech skonci po spolocnej dohode ale nie utekom k niecomu lepsiemu. Budes to lutovat. Hovorim z, vlastnej skusenosti.

moutiercatherine

Ponúkam Vám úvery od 2 000 € do 500 000 € s nízkou úrokovou sadzbou
úroková sadzba 2% až 3% bez kreditnej kontroly.
Doba splácania úveru: 1 rok až 30 rokov
- Finančný úver
- Hypotéka
- Úverové investície
- Automobilový úver
- Konsolidácia dlhu
- Kreditné spätné odkúpenie
- osobné pôžičky
- Ste v archíve
E-mail: -adresa odstránená-

zuzi74

A ci neskocis z kaluze do blata? Nuz priatela mas rada, ale zrejme ho uz nemilujes a ak priatel nema tiez snahu o zachranu vztahu, tak potom skus novy vztah. Mozno to vyjde a mozno nie, ale keby si ostala v tomto nefunkcnom vztahu, tak by si bola tak ci tak nestastna.

zuzi74

Kalibra, tvoj priatel chodi domov vecer, sex mate raz za 2 mesiace, nie je aktivny, zmenu odmieta, kompromisy nechce...akosi nerozumiem, preco on vlastne zotrvava v takom vztahu. To nemate vztah, to je len nejake spolocne prezivanie. Ja by som radsej na takeho snubenca zabudla. Ved tu neni uz akosi co zachranovat, ked nie je z jeho strany ziadna snaha.

LAXMI

Mesacny princ, ked si niekto nezela, aby si prispieval do jeho temy, preco to nerespektujes?
Preco sa niekam pchas stale nasilu? Nutis inym svoj nazor, ked ich nezaujima?