Ahojte. Mam skorej dotaz na ženy tuto. Mam priatela a som s nim zasnubena. Sme spolu 5 r. Mám ho rada, ale nás vztah uz nieje to prave orechove. Chodi domov vecer. Casto je na cviceni a vidiet to nieje. A spime spolu raz za dva mesiace a aj to akosi mechanicky. Nuz aby som presla k tomu hlavnemu. Spoznala som sa s iným muzom. Velmi mi inponuje, mame vela spolocne, a piseme spolu celé dni. Zacinam ho mat rada. S terajsim zijem. A ten co som spoznala o mojom vztahu nevie. Ani nechcem, aby vedel. Zatial nie. Premyslam, ako sa zachovat. Ci len tak zahodit tie roky a domov s tym co mam teraz a byt vo vztahu nadalej. Moj zivot je teraz len praca , doma upraratat, obcas niekam ideme. Ale inak si pripadam, ze upadam. Nic ma netesi. No pri tom druhom sa citim dobre. Je velmi usmievavy a moj den je vzdy roziareny. No neviem, ci ked jedno ukoncim a zacnem ine , ci to bude lepsie. Ci neskocim s kaluze do blata. Nakolko ho este dost nepoznam. Kocky apelujem na vas! Co by ste robili? Je mi 30. Mojmu terajsiemu 33 . a tamtomu 31. Poradte . Na blbe komentare tipu: si kur.. zvedava niesom. Nakolko som mojho nepodviedla a nehodlam, pokial som vo vztahu. Dakujem za nazori.
Iný muž
Mesacny princ - chudák si ty! Preto lapís tu cele dni. Lebo si sám. A nieje divu. S tou tvojou demenciou ,by malokto chcel mat nieco spolocne. Tak laskavo odfajci a tie tvoje vecne stupidne komentare, taraj tomu v zrkadle. Lebo to je jediny clovek, ktory s tebou dozije tvoj ubohy zivot.
Moneta- pokusala som sa nespocet krat o tom hovorit. Postrasila ho rozchodom. Zial nic. Ziadna zmena. Prosto nieje nijako aktivny. Ako by mu to bolo jedno. Rozist sa nechce, kompromisi nechce, zmenu nechce. Ja len nechcem toho noveho poslat do ... Hovorim si co ,ak on je ten s ktorym mozem dozit zivot v stasti. No na druhu stranu sa nechcem uspechat a znicit nieco , co by sa dalo zachranit. Preto som sem napisala. Neviem mocno niekto nieco podobne zazil a povie mi svoj pribeh. No a ja sa mozno rozhodnem. Neviem.
Vo všeobecnosti platí, že máme život taký, aký si ho spravíme.. ak chceš žiť tak, ako žiješ teraz, nech sa páči. Ak nie, zmeň to.. na otázku si musíš odpovedať sama.
Moj názor je taký, že ostávať vo vzťahu len preto, že sme spolu 5 rokov, je skor argumet- neargument. Nemyslím si, že je niečo špatné na tom, keď sa pár po dlhšom období rozíde - prežili ste spolu to, čo ste prežiť mali a každý sa vydáte svojou cestou.
Už máš v oku iného muža, ako píšeš, momentálne neverná nie si, ale dokedy si myslíš, že to takto ostane..
Inak dosť doležitá otázka- rozprávala si sa o vzťahu s Tvojím partnerom? Či mu to takto vyhovuje, ako sa vidíte v budúcnosti atď.
Kalibra - Tak to je ďaľší fakt. Možno si tak ospravedlňuješ pred sebou "toho nového", kvôli tej nevere. Ale ak už sa ani k sebe nepritúlite, za ruku nechytíte, tak vycúvaj. Alebo - poradňa. Tam by vám mohli pomôcť vzájomné bloky preklenúť, ale to by si musela vnútorne chcieť s ním ešte niečo riešiť do budúcna.
Nuz ten tvoj je taka tvoja komfortna zona a zazraky sa deju za nou.
Mesacny princ - ty ma polubni v prdel a pal kade lahšie. Lebi tuto sedis nonstop a uz ti s toho jebe !!!
Cor Carolli- no stalo sa to ,ze ma dva roky nazad ppdviedol. Ja som to prešla a odpustila, ale zial mu uz neverim. A nas vztah je skorej uz ponorkova nemoc. Nase rozhovori su len o veciach ako kup chlieb atd.
Ahoj, tých 5 rokov čo ste spolu, je tá fáza, keď očarenie je už za Vami, je nastúpená realita. Ja som s mojím teraz v septembri to bude 6 rok. A máte aj nejaké problémy? Myslím finančné, alebo na jeho strane, má nejaké povahové črty čo ti vadia na ňom? Či je to len tá "nuda" vo vzťahu?