Mama/otec?

Príspevok v téme: Mama/otec?
bottle

Pekný večer,
chcela by som sa vám vyspovedať a zároveň požiadať o váš názor, poprípade ako by ste sa rozhodli vy.
Situácia sa začala prudko zhoršovať pred pár mesiacmi, keď sa mama stretla s jedným chlapom na pokeci. Hovorí si advokát, ktorý za tých pár mesiacov obalamutil mamu. Nahovoril jej, že dokáže vymáhať 28 000€ od susedov, za urážku na cti/proste klasické susedné spory/. Mama mala pred pár rokmi úraz, kde sa jej odštiepil kúsok z kosti, avšak teraz ju to už nijako neobmedzuje, a on jej povedal, že ten malý úraz, vytiahne z poisťovne 60 000€.
Takže to začalo. Pán advokát od nás za pár mesiacov vytiahol cez 40 000€ (ocových ťažko zarobených peňazí, kedže mama nerobí), takže nemáme nič. Stále len sľubuje... Poistka príde ďalší týždeň, a aj susedia. Takto sa to ťahá od začiatku júla.
S ocom sme našli na stránkach súdov v našom okolí, že chodí po súdoch ako obvidený z prenevery. Povedali sme to mame, a vysmiala nás.
Dnes sa situácia vyhrotila tým, že oco išiel podať trestné oznámenie na advokáta, prišiel domov a mama sa zastávala advokáta, že on na žiadnu políciu ísť nemal. Situácia sa vyhrotila, mama povedala, že s advokátom spala, oco už pár mesiacov v sebe všetko držal, a teraz pohár pretiekol. Zobral kuchynský nôž, a nebiť deda by mamu možno aj zabil.
S vysokou pravdepodobnosť sa rozvedú, a tu nastáva otázka ku komu by som mala ísť...
Poprípade, aký najhorší trest, môže otec dostať za to napadnutie?

Ďakujem, tým čo to dočítali.

Namesacnik

hm...zaleži na tom ako to bude klasifikovane, určite by som volil otca vzhladom na nezodpovedny pristup tvojej mami (nič v zlom)

Lollka

No riadne zamotany pripad nezavidim ti toto riesit v tvojom veku ked by si mala riesit uplne ine problemy. Bud teraz oporou hlavne otcovi lebo tvoja mama sa rozhodne nezachovala pekne k nemu ani k rodine. Aky trest mu hrozi netusim. Ale tak snad sa to teraz uz nejak upokoji. Mali by ist od seba a ku komu pojdes ty si vyber podla toho s kym mas lepsi vztah.

medikamentus

Podakujme sa v tomto pripade aj Internetu. Jednoznacne kazi
vztahy.
Este nie su ani rozvedeni a mozbyt sa ani nerozvedu. Takze
nepanikuj.
Si velka a vies, ze rodicia ta budu mat stale rovnako radi, ci uz
v manz. zvazku, alebo inak.

milajar

Neviem, kolko mas rokov, ale aj tak pravdepodobne ani rozvod rodicov by vela nezmenil, ide o to, ze mama svojim nezodpovednym spravanim dostala celu rodinu do zlej situacie a ci ma mama kam odist ked ju cely zivot zivil otec a z coho bude zit po pripadnom rozvode a hlavne kde, ziadny muz uz by si na krk ju ako bremeno nezobral, ale na to mala mysliet este pred tym ako si s nim zacala

pavel y

Koľko máš rokov ? Bude záležať aj na tvojom názore. Ja osobne si však neviem predstaviť žiť s takou ženskou naďalej pod jednou strechou.