Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kríž samoty

Príspevok v téme: Kríž samoty
costym

Ahojte.Som 17 ročné dievča.Ked to budete čítať možno si mnohí pomyslite že hlúpa pubertiačka si hľadá problemy..Ale mna to skutočne trápi.Nemam kamaratky kamaratov ani chalana.Proste nikoho.Len jednu spolužiačku s ktorou sa akože bavim ale aj ta ma pomaly odsuva.Naozaj neviem čo robiť.Snažim sa komunikovať starám sa o seba chodim na diskoteky..A ešte sa mi nepodarilo najst chalana..Aby bolo jasné mam aj záľuby plávanie bicyklovanie kreslenie a ešte zopár..Ale ani tie ma už nenaplnaju.Nudí ma tento stereotypny život ešte nikdy som nezažila aby ma niekto chcel ani nič zaujimavé..Čo mam robiť? :( Ako to zmeniť?Myslíte že som odsudena na samotu?Tiež ešte napíšem že som vždy pozítivne naladena vysmiata a v ničom netlačím na pílu...Len dnes to namna akosi všetko doľahlo...A prosim nepište mi že raz sa to zmeni a tak lebo samo od seba asi nie :(..Píšem tu asi preto lebo sa potrebujem niekde vyrozpravať aspon takouto formou a vedieť či niekto zažil alebo zažíva niečo podobné....Velmi mi chýba pocit že niekto ma ľúbi,že niekomu namne záleží..prosim poradte mi akoby som to mohla zmeniť lebo ja už neviem.. :(

diffen

No moja tu ti 2 písali že môžeš dať kontakt a pokecať si snimi ale ty nie a potom plačeš že nemáš nápadníkov. Tak ti poviem že kto chce a ide si za tým tak to aj dosiahne vidno že máš 17 -_-

costym

ďakujem Vám za vaše príspevky ale ako som už písala ja niesom žiadna chodiaca depresia,,Som vnútorne vyrovnana a uprimne šťastná.Takže nemôžem mať zle vyžarovanie lebo nič zlé si o sebe nemyslím.Ale aj tak sa mi lepí smola na päty..Niekedy mam pocit že som prekliata alebo fakt neviem.A pomaly prestávam veriť tomu,žeby omna niekedy niekto zakopol.Ak tých napádníkov nemam teraz keď som mladá potom určite nebudem mať.

tigrica112

Šťastie sa začína u teba a tam aj končí.
Na diskotéke som nikdy skutočných priateľov a frajera nestretla. Nie je to vhodné miesto.
A áno vyžarovanie je dôležité. Druhí to cítia. Môžeš sa aj na vonok tváriť šťastne, ale ak podvedome cítiš, že si pre ľudí nezaujimavá, nechcu sa s tebou baviť a nikto ťa nemôže milovať ...Tak to tak aj bude...
Nájdi si záľuby, rozvíjaj svoje talenty a vyhľadávaj kamarátov v tom okruhu.
Keď som mala 17 tiež som nemala veľa nápadníkov. Teda takmer žiadných ...A časom sa to úplne obrátilo...

WHISPER

a ked ta bude lubit a zalezat mu na tebe... a ty ho nebudes chcieť..tak čo..? tiez ta to bude tesiť...? pochybujem..najskor ta to bude otravovať...
zjavne si potrebuješ iba dvyhať "ego" zdrave sebavedomie mozes mataj bez toho aby ti niekto denne vyznaval lásku vsade kde sa pohnes... máš iba 17, si na strednej, tak sa na to sustred aby si zmaturovala a zrovnavaj si v hlave čo dalej po skole.. aby si mala stabilnu prácu, vlastne byvanie a nebola na nikom zavisla, sebestačna...

sam97

17 je ešte v pohode :) .. ja mam už 20 a nemal som žiadny vzťah a nemam ani veľa priateľov.. áno môžem si za to sám pretože som introvert s malým sebavedomím a nejak nemám odvahu osloviť neznáme dievča..
Neviem nehovorím že mi to nejak veľmi chýba, ale niekedy na mňa príde taký stav, že som tam kde som a že som za tých 20 rokov nedokázal skoro nič a ani som nejak nespoznal nových ľudí.

Buki

@ViemCoPrezivas Sme na tom na rovnako. Len prijmi seba samu lebo ina nebudes a nezen sa do nezmyselnych spolocenskych akcii lebo si chces dokazat ze si ako iny ludia. Proste nie si a kasli na to. Nesnaz sa byt normalna a najdi nieco/niekoho kto ta bude zaujimat.

Majo1337

Ahoj, ja mám tiež 18, mal som len jednu babu troška dávnejšie ak by si chcela nejakého rozumného chalana pokecať si so mnou, alebo hoci čo tak kľudne daj vedieť :)

nnnuuu

Nuž, aj kombinácia alkoholik, primitív a úchyl dokopy sa v prírode nevyskytuje len zriedkavo:-D Zjedušene prasprostý primitív - ale za to sa dozvieš aj také veci, že Aj múdry schybí je v porovnaní s tým len slabý odvar:-) Ale už nech je, ako je. Inak, ak máš dobré vyžarovanie a aj tak ťa nikto nechce, tak to už je divné. Najskôr asi riešia niečo iné ako vzťahy, kto ho vie?!

ViemCoPrezivas

Ja mám 19 a taktiež nemám kamarátky, ani chalana som nikdy nemala. Ani v škole, ani mimo školy. Ale narozdiel od teba na diskotéky nechodím, veľmi sa o seba nestarám (nemaľujem sa), som škaredá, usmievam sa len zriedka. Mám sociálnu fóbiu, som hanblivá, mám problém hovoriť s ľuďmi. Kvôli tomu sa nevyjadrujem tak, ako by som mala. Neviem ako to vysvetliť. Nie je to plynulé a pletie sa mi jazyk.
Tiež ma štve, keď niekto povie, že to prejde vekom samo. Neprejde.
Ani ja neviem, čo mám robiť.

Radím ti, nehľadaj si chalana na diskotékach, ak nechceš mať za frajera alkoholika, primitíva alebo úchyla.
Dúfam, že sa tvoja situácia zlepší. Držím ti palce.