Ahojte.Som 17 ročné dievča.Ked to budete čítať možno si mnohí pomyslite že hlúpa pubertiačka si hľadá problemy..Ale mna to skutočne trápi.Nemam kamaratky kamaratov ani chalana.Proste nikoho.Len jednu spolužiačku s ktorou sa akože bavim ale aj ta ma pomaly odsuva.Naozaj neviem čo robiť.Snažim sa komunikovať starám sa o seba chodim na diskoteky..A ešte sa mi nepodarilo najst chalana..Aby bolo jasné mam aj záľuby plávanie bicyklovanie kreslenie a ešte zopár..Ale ani tie ma už nenaplnaju.Nudí ma tento stereotypny život ešte nikdy som nezažila aby ma niekto chcel ani nič zaujimavé..Čo mam robiť? :( Ako to zmeniť?Myslíte že som odsudena na samotu?Tiež ešte napíšem že som vždy pozítivne naladena vysmiata a v ničom netlačím na pílu...Len dnes to namna akosi všetko doľahlo...A prosim nepište mi že raz sa to zmeni a tak lebo samo od seba asi nie :(..Píšem tu asi preto lebo sa potrebujem niekde vyrozpravať aspon takouto formou a vedieť či niekto zažil alebo zažíva niečo podobné....Velmi mi chýba pocit že niekto ma ľúbi,že niekomu namne záleží..prosim poradte mi akoby som to mohla zmeniť lebo ja už neviem.. :(
Kríž samoty
Podla mna je samota dar. Ale pre teba nemusi. Mozno len nevies co chces lebo nevies kto si. tazko povedat z par viet, ale casom to zistis.
nnnuuu-môžem mať zlé vyžarovanie aj ked mam vždy dobru náladu a citim sa fajn?
Nuž, to je ťažko povedať, že prečo je tomu tak. Proste máš smolu, to je asi tak všetko. Ide aj o to, ako na ľudí pôsobíš. Keď máš tzv. zlé vyžarovanie, tak od teba každý bude utekať. Netvrdím, že je to nutne len nevýhodou.
pavel y- prave oto ide že teraz som mladá a teraz by mal byť o mna zaujem..určite niesom namyslena lebo usmievam sa a tak..a máš pravdu krasa sa rokmi znižuje a ked ma nikto nechce teraz potom už vôbec nebude...v škole sa mi dari učim sa na jednotky dvojky..snažim sa o seba starať vyzorovo ale určite sa netvarim ako pani dokonala niesom a ani si to o sebe nemyslim
nnnuuu-nejde len oto myslim tak celkovo všetko..nikdy som nemala to čo som chcela nikdy..možno mam všetko po materialnej stránke ale po citovej nemam absolutne nič
Ty sa radšej venuj škole, je školský rok. Ak máš výborný prospech, rob všetko pre to, aby si si ho udržala. Na vzťahy máš čas, hoci je pravda, že teraz by si mala mať najviac nápadníkov, keď si na vrchole krásy. Tvoja krása bude pomaly odchádzať a s ňou sa bude aj znižovať záujem príslušníkov opačného pohlavia. Možno si len klasická namyslená a "dokonalá" slečinka a preto si bez vzťahu a tak premarňuješ svoje roky mladosti...
Nuž a keď pôjdeš na diskotéku, tak ťa tí ľudia navôkol vôbec registrujú, že si tam? Možno sú všetci tak pod parou, že nevedia o sebe, vidia dvojmo a teba už veľmi nevidia.