Trapi ma sucasny svet

Príspevok v téme: Trapi ma sucasny svet
jopo0

V poslednej dobe tazko znasam dianie vo svete. Aj v zahranici, aj v nasej krajine. Ked citam a vidim tie spravy, ako sa kradne, klame, rozpredava krajina, korupcia a bezocive klamanie, v zahranici teroristicke utoky, zomieraju nevinni ludia, kriminalita migrantov a staty s tym nic nerobia. Vzdy sa pri tom doslova nahnevam az sa trasiem, a mam chut to zobrat do vlastnych ruk a ist napravit, spasit svet, aj ked viem ze to sam nedokazem. Mam proste chut zorganizovat nejaku skupinu a zvrhnut skorumpovane vlady, ozbrojit sa a ist si to osobne rozdat s teroristami, proste nieco urobit, pokusit sa spasit svet, nedokazem sa uz na to len tak pozerat. Vzdy ma to chyti ked citam taketo spravy, priam zlost a agresia. Je tu niekto podobny? Ako sa s tym vyrovnavate vy? Je vam to proste jedno?

nnnuuu

JA som najsilnejším mužom planéty. Ani vo sne si neviete predstaviť, čo dokážem:-) Mám vás rád, ľudkovia a Nebojte sa! Ja som tu a viem o o všetkom. Netrápte sa nad ničím. Žiadne konce. Tých diablov, ktorí ma vytočili by som najradšej roztrhal vo svojich pazúroch, ale dám tým primitívom ešte čas. Už teraz si rozumieme? Do we understand each other now? No? Ok, we will.

nnnuuu

Žiaden koniec sveta nebude, spite spokojne. A Kin Chong Un nech si začne radšej púšťať šarkanov namiesto rakiet. Nechápem, že ste ho ešte neprekúkli:-) Ja to už viem odhadnúť a isto mi uveríte, že tú "schopnosť" mám. I love you. Ani sa nevzrušujte nad tým, čo sa deje, majte to v pi.i, aby som to povedal ľudovo.

nnnuuu

Nič sa nebojte, ja som tu s vami a viem ako vám pomôcť. Ja nikdy nemlátim prázdnu slamu, lebo by to pre mňa nemalo zmysel. Žiaden koniec sveta nebude a vieš prečo? Lebo som sa Ja tak rozhodol. Tak bezvýznamný človek a toľko moci a nemusím byť ani pri koryte. Aj keď nie som z Blavy, tak ja som ten hlavný. Majte sa! Mám vás všetkých rád! Vy mňa nemusíte, pochopím to.

Apokryft

pre.melasanjaaa :Tu zme len na prechodné obdobie.Ako keby na návšteve.Nieje dôležité čo sa nám stane ale ako sa k tomu postavíme.Tý čo majú moc a peniaze nemôžu vidieť to čo vidíš ty.Aj vták ktorý sa zvýšky pozerá dolu nevidí drobné steblo trávy.Je napísané tým čo majú bude pridané a čo nemajú ešte sa odoberie.Nemyslia sa tým peniaze ......Ty máš tak sa ti pridáva.

Apokryft

jopo0 Tym som chcel povedať že si stratený pre tento svet.Deti mat v živote nebudes lebo doba je zlá.Nikdy sa neosamostatníš lebo doba je zlá a stále budeš len nariekať.Nepozeraj sprâvy aj tak tam dajú čo chcú .Zavádzajú klamú nás a vymývajú nám dušu.Ži tak ako by si chcel žiť!Nie ako myslíš že sa dá.Vždy bude niekto kto sa má lepšie a preto budem neštastný?Mat sa dobre je stav mysle bez vplyvov okolia.Ludia ktorý prežili koncentračný tábor by ti o tom vedeli rozprávať.Málo čítaš alebo vôbec.

Apokryft

Užime si "pokoja" ktorý ešte máme ,lebo toto je len odvar toho čo ešte príde.Nie nestraším.Vždy bola doba zlá a teraz tomu nieje inak.Buď boli vojny,hlad,mor,chudoba stále je niečo.Ak by sme mali byť šťastný len vtedy ak je svet pokojný ,tak by sme boli stále neštastnými.A tu sa dostávame ku korenu veci!Ten kto chce žať musí siať.Ten kto príliš hladí na okolnosti aby zasial _ nikdy nebude svet na 100 % takže nikdy nezaseje ,ale nikdy nebude ani žať.Žiť sa musí za každých okolností.

melasanjaaa

Dnesny svet je plny zla a penazi. Tieto dve hodnoty sa dokonale doplnaju a vysledkom je dnesny život. Su ludia, ktori maju moc a mozu vsetko.Potom su ludia ktori moc nemaju,ani ju nechcu, potrebuju len pokojny zivot a nemôzu ho mat.
Neverim, ze peniaze menia charakter..mozno budem sebavedomejšia,štastnejšia ...ale nemoze ma to zmenit na svinu...vsetko je len zle rozdelene, keby mali peniaze dobri ludia, ktori myslia aj na inych, zla by tolko nebolo.
Podporovali by sa spravne rozhodnutia..pomahalo by sa chorym, chudobnym, taktiez zvieratam atd...
Sama naokolo vidim ako to je..zli ludia maju nove domy auta, chodia na dovolenky, su zdraví....zvierata su fuj a druhym ludom tiez nemaju problem ubližovat..
Zato ja zachranim motyla, aby sa nespiekol na slnku a na najbližšom rohu si zlomim nohu za odmenu..

nnnuuu

Vieš Jopo, keby to bolo také jednoduché, ako si myslíš, tak by ten problém bol už dávno vyriešený. Na čele nemá nikto napísané, že chce ubližovať iným ľuďom, čiže proti komu by si išiel bojovať? Dal by si sa do boja s nevinnými ľuďmi? Oni si hlavne musia uvedomiť jednu vec, že the war is over, keď im to dôjde, tak prestanú. Nemyslím si, že by im to malo dôjsť o sto rokov.

KoniecSaBlizi

Či už veríš v Boha, jeho Syna a vo večný život alebo nie, svoj názor napíšem.
Je to len znamenie, že koniec tohto hriešneho sveta je blízko. Len sa pozri, čo sa so svetom deje. Násilie, zabíjanie, korupcia... Tento svet je v obrovskom hriechu. Podľa mňa teroristov nezastaví nikto, len Boh. Svojím druhým príchodom na tento svet.

Ak sa pozriem, tak vidím, že teroristi sú už po celom svete. Vážne nevidím iné riešenie, ako ich zastaviť.

Aj ja sa začínam báť, pohybovať sa po zahraničí. Keď dokončím školu, tak by som aj chcela ísť ''niekde von". No strach mi v tom začína brániť.