Chcem sa spytat,ci som iba ja nejaka divna, alebo ste aj vy prezili prve milovanie takto hrozne ako ja? Neviem sa cez to preniest a ani neviem co mam robit.
Stalo sa to uz davnejsie, niee je to cerstve, no ja stale sa neviem s tym zmierit, ake to cele bolo hrozne a mam z toho neprijemne pocity
ja som bola panna on panic, mali sme obaja 22, a mali sme sa radi, Uplne mi je do placu,ked kamosky hovoria aj sestry, ake to bolo uzasne a krasne,to "poprve". Ale ja vlastne ani neviem,ze ci vobec nieco bolo a ci som stale panna,alebo nie. Je mi trapne sa pytat gynekologa. Aj ked unho som odvtedy bola iba raz, aj to, som mala mykozu a dal mi krem bez pozretia sa. Tak som sa ho strasne hanbila spytat,ci som panna este, ako to zistim?
Moje prve milovanie sa vyzeralo takto...boli sme obaja opiti a neskuseni,a tak to aj dopadlo, vobec ma nepripravil, len ho drsne do mna zvonka strcil,ani neodhrnul jedny pysky, druhe, boli sme fakt sprosti, a nekukli sme si to na nete,(hej,aj taki su ludia:D)
a ja som skoro vykrvacala, krvacala som tyzden taku cistu krv bez zapachu, ale ziadne kusky nicoho zo mna nesli, ziadnej blany, tak neviem. Mam pochybnosti. Pripada mi toakoby ma ani nebol roztrhol, stale som taka uzka, a ked si to hmatam tam prstami citim tam nieco v hlbke na jeden prst nieco ako blanku,ale neviem,ci to je krcok maternice,alebo blana, neviem to rozoznat.
prosim, ako to zistim spolahlivo?
prezila som si naozaj nocnu moru vtedy :( Nespominam na to v dobrom, a sex som sice odvtedy mala, ale ja mam panicky strach z toho,tak vzdy ide iba na 2-3 cm do mna a von radsej,lebo ma to boli ked ide hlbsie. Mozem byt stale panna ?Viem divna otazka, ale prosim odpovedzte, nie je to falosna tema.
prve milovanie s partnerom, zla skusenost, mate ju aj vy?
Ked ste boli v takom stave, jasné že to tak dopadlo.Prečo to teraz rozoberaš.
Všeobecne to na prví raz nemusí byt perfektné, lebo sa intímne poznávate. Panic a panic je súper kombinácia-hľadate sa. Ma ťa pripraviť-peting-hladkanie a tak na to a ty musíš vedieť čo ti robi dobre a ho smerovať tým smerom.A on tiež, ma povedať čo jemu je OK.
Či si panna?Asi už nie.A niekedy ani pan blana tam nie je až tak ako sa popisuje ani nemusí telo reagovať krvou tak veľmi. Možno ti prišla skor menzes, alebo ste ju tým pohli alebo ste sa trafili na ten deň keď ti prichadzala.
Alebo ked si aj cikala-keď sa pije vino červene alebo cvikla, tak može byť červenkastý moč, alebo všetko dokopy.
Už nad tým nešpekuluj ono to časom pôjde.Pomaličky, vidíš že je trpezlivý.
Vtedy ste boli omamení a blbí.Všetko dobré.
Ja som sa pred gynekologmi sprvoti tiez hrozne hanbila, ale po rokoch som zistila ze nemam dovod, su to lekari ako ini, tych vagin vidia denne mnoho a na tu moju skutocne nie su zvedavi. Beru to ako rutinu, je im jedno ci k nim dojdes vyholena alebo chlpata, nic z toho neriesia. Ked som bola panna gyn. vysetrenie pre mna bolo bolestive asi aj preto som z nich mala traumu. Ja som si vtedy tiez myslela ze som uz neni panna, nakoniec som evidentne stale bola, ja myslim ze aj gyn. sa s tym uz musel stretnut. To co si nahmatas neviem co je, ja sa v tom tiez zrovna nejak nevyznam. Ale ked som bola panna nedokazala som si strcit prst do posvy, ako som pisala ani ten tampon. Ta blana po natrhnuti moze zostat natrhnuta, len sa zahoji ale to ze tam stale je sposobuje tieto problemy. A tu infekciu co si mala, no tvoj partner by sa mal pred sexom osprchovat a umyt a ty tiez, ak ti tam chce strkat prsty tak si musi umyt ruky. Inak mozes dostat lahko infekciu ked ti tam zavlecie bakterie a ked krvacas o to horsie, sa ti to dostane priamo do rany a dostanes taku hroznu infekciu aku si mala. Podla mna by pre teba bolo najlepsie chirurgicke odstranenie blany gynekologom, teraz mas z tohi uz taku traumu ze tazko o to prides prirodzenr. A po tom odstraneni az sa to dokladne zahoji mozes si tam skusit strkat prsty, ak to bude bez problemov ziskas istotu a nepojdes uz s priatelom do postele taka vystresovana a prebehne to urcite lepsie. Ja neviem ako sa to odstranuje ale neverim ze ta daju do narkozy, skor len ze ti to lokalne umrtvia a nebudes citit ziadnu bolest. Skus este napisat do nejakej gyn. poeadne na internete, spytat sa na to nejakeho odbornika bez toho aby si ho musela vidiet a mat preto stres. Drzim palce a neboj, ono to bude dobre. Raz si budes uzivat sex a na tuto neprijemnost budes uz len spominat.
Nasla som to. Skus zadat do vyhladavaca VAGINIZMUS.
Dobru noc
Dobru noc
Dobru noc
Dobru noc
Dobru noc
Dobru noc
Dobru noc