Chcem sa spytat,ci som iba ja nejaka divna, alebo ste aj vy prezili prve milovanie takto hrozne ako ja? Neviem sa cez to preniest a ani neviem co mam robit.
Stalo sa to uz davnejsie, niee je to cerstve, no ja stale sa neviem s tym zmierit, ake to cele bolo hrozne a mam z toho neprijemne pocity
ja som bola panna on panic, mali sme obaja 22, a mali sme sa radi, Uplne mi je do placu,ked kamosky hovoria aj sestry, ake to bolo uzasne a krasne,to "poprve". Ale ja vlastne ani neviem,ze ci vobec nieco bolo a ci som stale panna,alebo nie. Je mi trapne sa pytat gynekologa. Aj ked unho som odvtedy bola iba raz, aj to, som mala mykozu a dal mi krem bez pozretia sa. Tak som sa ho strasne hanbila spytat,ci som panna este, ako to zistim?
Moje prve milovanie sa vyzeralo takto...boli sme obaja opiti a neskuseni,a tak to aj dopadlo, vobec ma nepripravil, len ho drsne do mna zvonka strcil,ani neodhrnul jedny pysky, druhe, boli sme fakt sprosti, a nekukli sme si to na nete,(hej,aj taki su ludia:D)
a ja som skoro vykrvacala, krvacala som tyzden taku cistu krv bez zapachu, ale ziadne kusky nicoho zo mna nesli, ziadnej blany, tak neviem. Mam pochybnosti. Pripada mi toakoby ma ani nebol roztrhol, stale som taka uzka, a ked si to hmatam tam prstami citim tam nieco v hlbke na jeden prst nieco ako blanku,ale neviem,ci to je krcok maternice,alebo blana, neviem to rozoznat.
prosim, ako to zistim spolahlivo?
prezila som si naozaj nocnu moru vtedy :( Nespominam na to v dobrom, a sex som sice odvtedy mala, ale ja mam panicky strach z toho,tak vzdy ide iba na 2-3 cm do mna a von radsej,lebo ma to boli ked ide hlbsie. Mozem byt stale panna ?Viem divna otazka, ale prosim odpovedzte, nie je to falosna tema.
prve milovanie s partnerom, zla skusenost, mate ju aj vy?
Nasla som to. Skus zadat do vyhladavaca VAGINIZMUS.
Dobru noc
Dobru noc
Dobru nov
Ani na okamih ma nenapadlo, ze je to fake tema.
Napadlo mi, ze existuje este taka diag., nespomeniem
si na nazov, som uz asi skleroticka..., ze sa tam dole nevies
uvolnit... ale toto lekari poznaju a nie je to nezvycajne.
Idem zajtra hladat, ako sa to vola. Netrap sa, prosim ,
iste sa to da riesit a su aj horsie veci. Skusim pohladat,
ale gyndo by to mal vediet,..sa cudim...
nie, ako som napisala v uvodnom komentare, nie je to fake tema, paneboze, asi by si nikto nerobil srandu z takejto hroznej veci ! je divne,ako hned tu vsetci sudia,ze to je fake tema, len sa hanbim proste za to,co "mam",a co bolo s mojim prvym chlapom,aj sem to pisala velmi neisto..
ale vidim,ze mnohe zeny tu mate rovnaky problem ako ja,ako cez kopirak, nasilne vniknutie, hrozne krvcaanie, bolesti, hroza to citat vobec..strasne ma mrzi,ak zena toto preziva :(ziadna zena si toto nezasluzi,nech je akakolvek ! a taketo pomaly znasilnovacky su otrasnym zazikom na cely zivot.
Maruschka vdaka za komenatar,lenze hm, gynekologovi som povedala, ze vsak ja uz panna niesom( skutocne som si to vtedy myslela,),tak teraz po rokoch neviem ako na mna bude pozerat :DDD a nechcem ho menit za ineho...ale na preventivky nechodim,takze to ani nemoze vidiet, mam strach z tych nastrojov co tam ma,aj tej bolesti..a tak :(
neviem,ci teda mam pruznu moc tu blanu,alebo naopak pevnu..ci sa zase zrastla, je vobec fyzicky mozne,ze sa nieco,co je natrhnute zase zrastie ??
ja tampony nepuzivam, nemozem,lebo ked som to kedysi skusala nemohla som kvoli niecomu,co mi branilo, nedal sa tam narvat...
ale zase ked som vzrusena tak jeden prst si tam v pohode dam,ale uz nejde dalej, na konci citim daco take pevne...tak pretoale neviem,ci je to blana,ci krcok...
helga tiez si to mala zle s posratym navrh ako sa vravi..chuda...ja som tiez krvacala tyzden..prvy den tak,ze som si myslela,ze ztecem z krvi, ani pri kramoch take nemam krvacanie a tie bolesti no marnost..som myslela, ze su porodne..
L93 neviem,co je zadna a predna stena ?to mi nic nehovori? a panenska blana ako moze byt tesne pri vchode?? to co je za blbost? vsak sme sa ucili,ze je 5-6 cm od vchodu,? ! tak potom kde je pravda ?
cize posva ma 7 cm ?a moze mat aj menej? je mozne ze hmatam krcok,ale jak...sice blba otazka,ale ako viem,ci je to krcok? ma nejaku stavbu divnu,alebo je nejaky specialny tvar, ?boze,ked ja neviem,..no ako to vyzera...:(
biola nebola nikdymoja silna stranka,ale sak zaklady aspon viem,ale toto nechapem,co je vo vnutri vo mne...
fakt uz chcem strasne zistit, ako na tom som...moj frajer nevedel vtedy,ako co ma robit,lebo bol tiez panic, no to bola psychopatia, ked ma odpanoval :( pane na nebi...zazitok na knihu
Och, rozhodne to nemam chut citat cele. Poviem, co som si zazila ja a co
mi prezradili kamosky.
Mojmu 1.- vemu som strelila facku, bola to taka hnusna bolest a prakticky
ma k tomu donutil. Nuz, nesudila som sa. Bolo to davno. Moj prvy zazitok
- priserna stipava bolest a nasledne krvacanie. Takze - bolest - facka - slzy-
-krv a donevidenia., neodporucam.
Dievcata to jednoducho po prvy krat obycajne boli.
Ide prave o to, ci si tenktory pan prave tento zazitok zasluzi. Slzy bolesti sa
sa mozu miesat s radostnymi.
To som pekne napisala, sak?
dokonca ani na wikipédii nie sú popísané somariny...
sk.wikipedia.org
sk.wikipedia.org
Kriste pane... panenská blana sa predsa nachádza pri vstupe do pošvy... a priemerná dĺžka vagíny u žien je 7 cm v prípade prednej steny, 9 cm v prípade zadnej steny... a áno, ak si tam narvete celý prst, je dosť možné, že si nahmatáte krčok maternice. Nie je zač. Nech sa nik nehnevá... ale nebolo by odveci naučiť sa internet používať aj získavanie akých takých dôležitých informácií... ak ste sa ich nenaučili v škole.
Ach bože... vy ste nemali v škole biológiu? Nebolo by odveci čosi si naštudovať o panenskej blane, o dĺžke vagíny, o sexe celkovo...
Mylis sa strazca, je kopa panien medzi 20 a 40 rokov, ktore taki muzi ako ty nikdy mat nebudete, lebo im ide o skutocnu lasku a dostane ich len ich vyvoleny a jediny.