Ahojte.Uz sa vam stalo nieco take,ze ste sli s niekym na prve stretko,rande a sli ste viaceri?S niekym si uz dlhsie pisem,zoznamili sme sa na socialnej sieti a dohodli sme sa,ze sa stretneme spolu prvy raz na vinobrani,ze tam pojdeme spolu.A ked o tom pisal dnes,tak pouzil mnozne cislo.Tak som sa ho opytala,ci na to vinobranie pojdeme viaceri?A on,ze este jeho kolega,a dalsi kolega so zenou.Tak ma to tak trochu prekvapilo.Ale suhlasila som.Vam sa to nezda divne?Este som v podobnej situacii nebola
Prve stretnutie,rande
L93.Aj mne je to blbe.Stretnutie vo dvojici sa da rychlo ukoncit.Ale toto je ina situacia.A zarazilo ma,ked mi k tomu este dopisal,ze im isto nebude vadit,ked im povie,ze pojde spolu s nimi na to vinobranie este aj jeho kamaratka.Ja chapem,ze ma tak nazval.Vsak sme sa este nikdy nestretli.Ale ja som z toho ostala uplne rozhadzana.Ano,som introvertnejsi typ cloveka..
WHISPER.On odpisal na moj inzerat,kde som si hladala vazny vztah..
Co je lepsie? Drzat to v sebe, aby si hrala formu, alebo mu to takto otvorene napisat a pockat si na jeho reakciu. Je to uplne v poriadku, ako sa citis. A je aj v poriadku, ak mu to povies. Mali by ste sa nebat jeden druhemu povedat svoj nazor, aj to je zaklad zdraveho vztahu. Ide na 50% o teba.
Ahoj. Ja keď som sa kedysi zvykla prvý raz stretnúť s človekom, s ktorým som si písala cez internet, vždy sme sa stretli len my dvaja. Ak by mi nejaký neznámy človek, ktorého poznám cez internet, navrhol, aby som sa s ním prvý raz stretla aj za prítomnosti iných ľudí, bolo by mi to veruže riadne blbé a pochybujem, že by som sa na to dala. Predsa len...prvé stretko je prvé stretko... a čoho sa báť, ak sa dvaja ľudia stretnú niekde v centre mesta? Čo sa toho vinobrania týka - no neviem, neviem, ako by to prebiehalo, ak by ste sa tam stretli a on by tam bol s tými jeho kolegami...čo by im povedal, že kto si? Kamarátka z internetu, ktorú vlaste ešte ani naživo nevidel? Dosť blbé... a čo keby si mu navrhla, že sa stretnete niekedy inokedy a len vy dvaja?
a si si istá že to je rande??? :-D či si nemýliš náhodou pojmy a dojmy..
či to chalan neberie len ako kamarátske stretnutie... a dievčina- ty si niečo namýšla že "rande"
Adden.Dakujem ti za nazor. Vies,ja som ostala tak z toho celeho zaskocena. On pojde s ludmi,ktorych pozna.Ja mam uz teraz bruchabolenie z toho celeho.Ved uz len s nim prve stretnutie je pre mna stres,nervozita.Nie este s dalsimi ludmi-pre mna cudzimi.Asi on to berie na lahsiu vahu nez ja.Asi ma berie iba ako kamosku.Ja mozno ocakavala z toho viac.Citim,ze som sa stiahla viac do seba.Uzatvaram sa.Uz mu tolko ani neodpisujem..
henriet, vsetko by bolo okej az na to, ze sa ta mal najskor opytat, ci s tymto suhlasis. Kedze to tak neurobil, tvoj nazor v tejto veci nebol prenho dolezity. Pricom je to dost dolezite, kedze teba to moze postavit do narocnejsej pozicie, ak ta jeho znami budu viac stresovat ako keby stretnes iba jeho. A prave pre toto sa ta mal urcite najskor spytat. Lebo ja neviem a on tiez nemoze vediet, co to pre teba bude znamenat a co ti viac vyhovuje. Takze si to drz v hlave, ked budes zvazovat, nakolko ta respektuje. Mohlo ist o zhodu okolnosti ale aj o prejav povahovej crty. Pri stretnuti a ked ho spoznas lepsie, budes vediet, na ktoru stranu sa priklonis.
Inak mi prve rande vo vacsom pocte pride uplne v pohode.
Karolina.Ja ked sa mam s niekym cudzim stretnut-vzdy je to logicky verejne miesto,a pocas dna.Proste kaviaren,nakupne centrum,namestie a podobne.Preto som prijala to pozvanie na vinobranie.Vsak tam bude vela ludi,pojdeme tam pocas dna.Len ma to cele prekvapilo.Ze nazivo sa budeme vidiet prvy raz a budu tam aj jeho kolegovia,so zenami
Kdesi som čítala že na prvé rande s partnerom máš ísť aj s niekým známym alebo skôr tam bolo myslím napísané že máš dať vedieť známym že sa s ním stretávaš, hlavne cez internet. To preto. Musíš to prijať je to tak dobre.