Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prve stretnutie,rande

Príspevok v téme: Prve stretnutie,rande
henriet

Ahojte.Uz sa vam stalo nieco take,ze ste sli s niekym na prve stretko,rande a sli ste viaceri?S niekym si uz dlhsie pisem,zoznamili sme sa na socialnej sieti a dohodli sme sa,ze sa stretneme spolu prvy raz na vinobrani,ze tam pojdeme spolu.A ked o tom pisal dnes,tak pouzil mnozne cislo.Tak som sa ho opytala,ci na to vinobranie pojdeme viaceri?A on,ze este jeho kolega,a dalsi kolega so zenou.Tak ma to tak trochu prekvapilo.Ale suhlasila som.Vam sa to nezda divne?Este som v podobnej situacii nebola

Filip TT

Svoju manželku som spoznal na jednej akcii, kde bola so svojou partiou. A vôbec som sa nesnažil ju z tej partie vytiahnuť. Nadviazal som vzťah s celou tou partiou, pridal som sa k nim. A bolo to pre mňa úplne to najlepšie, čo som mohol spraviť.

Moja skúsenosť je, že spoznávať toho druhého priamo v jeho prostredí, zapadnúť do neho je dobrý spôsob ako nadviazať vzťah. Tak ho aj nalepšie spoznáš - keď budete len dvaja, on nebude celkom svoj, ale v partii bude taký aký normálne býva. Spoznáš ako sa baví, o čom sa rozpráva, s akými ľuďmi si rozumie. Získaš o ňom ako o osobnosti pravdivejší obraz, ako keby si s ním bola sama.

To, že ťa chce hneď začleniť do svojej partie mi pripadá tak, že to s tebou myslí vážne. Že ťa nemá len na to, aby sa s tebou pokúsil o rýchly sex.

A to že hľadal o tebe dostupné informácie mi príde rozumné. To mi tiež signalizuje, že hľadá niekoho na vážny vzťah. Na laškovanie informácie človek nepotrebuje.

henriet

Prebehla som si teraz nase starsie komunikacie.A v jednom maily som nasla dolezity detail,co mi mozno prv usiel-ale teraz mi to s novymi suvislostami zapada do celku.
Nieco mi napisal-a tym sa vlastne preriekol.Ze si musel o mne zistovat infa,udaje o mne asi cez google,ktore tam mohol o mne najst.Presla ma uz uplne chut ho spoznat osobne.Necham to uz cele tak.

Mesačný princ

henriet - veľa ľudí je síce fajn, ale na prvé stretnutie???

Neviem, niečo by mi na tom vadilo. Možno ten nedostatok intimity. Kedy by ste sa rozprávali a čo konkrétne by ste na takom vinobraní robili? Snáď by si nepila alkohol?

A možno to myslel, ako oberačku a tam sa musíš sakra obracať :D Ťa chce možno vyskúšať, ako vieš manuálne robiť a či sa práce nebojíš :D :D :D

ty musíš vedieť kedy, a hlavne kde sa cítiš uvoľnene. To nie je o tom, kedy prídeš späť, ale o tebe.

henriet

Adden.Ano,schladilo ma to uplne.A tiez ma napadlo presne to iste,ze asi nema az taky zaujem,alebo ako to inak nazvat?

henriet

Mesacny princ.Som teraz odcestovana.Ked sa ma opytal,kedy sa vratim a napisala som mu datum,navrhol mi prave toto vinobranie-bude zrovna nasledovat v tom tyzdni po mojom navrate domov.Ja som suhlasila,zdalo sa mi to ako dobry napad.Ze to bude cez den,medzi vela ludmi,ze sa bude dat aj o com bavit,budu tam atrakcie,kulturne vystupenia.Az dnes napisal to mnozne cislo.A potom dalej to o kolegoch,manzelke jedneho z nich.Ja som zostala z toho tak zaskocena..

Adden

Hmm, tak tolko ohladuplnosti voci kolegom ma, ze im ty vadit nebudes, ale ze by sa nad tym zamyslel aj z tvojho pohladu, to uz nie? Teba presla nalada ist na vinobranie, mna by to schladilo celkovo. Si si ista, ze ma o teba zaujem ako o zenu? Lebo toto je dost ignorantstvo. A muzi sa takto o zeny neusiluju. No neviem.. bud je tak trochu trubka alebo mu na tebe az tak nezalezi. Jedno z toho urcite.

Mesačný princ

Nejde tu o to, že by to vinobranie bolo nejaké divné, ako pozvanie. Tiež spoločnosť nepovažujem za nič divné...Ale je to presne tak, ako pozvať ženu na prvé rande do kina.

Mali by ste sa spoznávať a toto sa mi ako spoznávanie nepozdáva

henriet

L93,Adden.Navrhnem mu ine stretnutie.Osamote,uplne inokedy.Uz ma na to vinobranie presla uplne chut.Poviem mu,ze by mi to bolo neprijemne-stretnut naraz tolko neznamych a cudzich ludi.