Zvlastny sen s nebohou matkou

Príspevok v téme: Zvlastny sen s nebohou matkou
snivajuca

Zdravim vas. Chcem sa spytat a poprosit vas,ci mi viete vysvetlit jeden velmi zvlastny sen. Snival sa mi prednedavnom velmi zivy,farebny a zvlastny sen s mojou nebohou matkou. V tom sne prisla za mnou moja matka (bol vecer v tom sne-vonku tma a neviem,ci vonku aj neprsalo vtedy nahodou)-ja ju vpustala cez vchodove dvere dnuka.No ona so sebou doviedla do vnutra obydlia aj 3 krasne mlade kravicky (boli mlade,snad este ako keby teliatka,ale boli to uz kravicky). Ked uz boli dnu-dotkla som sa ich,pohladila a boli pritulne,mile,mali velmi jemnu pokozku.Naozaj boli krasne,ciste,vobec nesmrdeli.A mamina povedala,ze budu davat velmi vela mlieka,a ze co vsetko z nich bude vela na uzitok.A potom v tom sne bolo este male biele prasiatko (take vysmiate,hrave,vesele bolo).Aj to doniesla.Otec ho drzal na rukach a spytal sa ma,ze ci ho dame upiect,alebo ci ho vykrmime?A ja som povedala,ze je tak krasne,ze ho radsej vykrmime a potom uvidime,ze co dalej s nim neskor urobime.
Pocitovo to bol velmi pekny,prijemny sen.Velmi dobry pocit z neho som mala.V sne som si uvedomovala,ze je maminka uz mrtva,ale mala som tak hrejivy,dobry pocit ze prisla za mnou.Len nechapem tym kravickam a prasiatku,aky mozu mat vyznam? Budem rada,ak mi budete vediet tie zvierata vysvetlit-co mozu znamenat?Dakujem.

zuzulikk

Podla mna je to len zhoda nahod :) Mne sa castokrat snivalo o takych veciach, ze som nemala ponatia ako sa mi do hlavy nieco take dostalo :D

snivajuca

Bnb,ano viem,ale uz tu bolo dost prispevkov na temy snov,a dost ludi sa tomu celkom rozumie a pomohli tu tie sny vylozit.Vies,my sme nikdy taketo zvierata doma nechovali,preto ma to tak zarazilo,ci to nemoze mat daky hlbsi vyznam

Bnb

Prečo by to malo mať nejaký význam? Skrátka sa ti sníval pekný sen. Keď chceš výklad snu tak toto rozhodne nie je veštecká poradňa.