Neznášam svoj život

Príspevok v téme: Neznášam svoj život
Elis123

Momentálne neznášam svoj život. Hrávam tenis od 7 rokov aj keď prvé zápasy som začala hrať len nedávno ako 13-ročná. Už mám za sebou 10 turnajov ani jeden zápas som nikdy nevyhrala. Rodičia sa už na to nemôžu pozerať ako mi to nejde tak mi dnes cestou z turnaja ktory som tiez ľahko prehrala povedali že na to proste nemám a nebudem nikdy mať keď ma porazí o 2 hlavy menšia baba. Strašne preto plačem lebo tenis začal byť pre mňa všetkým. Všetko som si ním vynahraďovala. Nie som oblubená v škole nemám kamarátky nevadí mám tenis a už ani ten nemám povedali mi že najlepšie bude keď s ním skončím . Neznášam svoj život pretože som netalentovaná a nikdy nič nedokážem ako mi už povedali rodičia a v nicom už nevidím zmysel ked nemam tenis

melasanjaaa

Tenis je tvoj svet,tvoj život..TVOJ !! Tak neber do uvahy reči inych, aj ked su to tvoji rodičia.. musis si ist za svojim, mozno na to velmi tlačiš..tym, ze sa venujes asi len tenisu stale myslis na to aby si to dala..vieš ako sa hovori Čo nahanas, to pred tebou uteka,pred čim utekas, to ta dobehne..
Chce to asi viac času, nebud zufala a ver si ;) :)

Robert54

Si mlada a zivot mas pred sebou. Coze je to 20 - tka. Musis si povedat ,ze raz to prelomis. A neber na zapasy rodicov .!

Robert54

Si mlada a zivot mas pred sebou. Coze je to 20 - tka. Musis si povedat ,ze raz to prelomis. A neber na zapasy rodicov .!